Dodaj do ulubionych

Ogromna prośba do MAM z Wrocławia

13.02.07, 00:30
Mój synek potrzebuje pilnie buciki firmy "TOMBUT". Niestety u mnie w mieście
i okolicach nie ma sklepu który by oferował tego typu obuwie. Najbliżej i o
ironią jednocześniej najdlalej gdzie można je dostć to Wrocław. Nie mam
mozlwiości na taki wyjazd. Dlatego miałabym naprawdę ogromną prośbę do
jakiejś mamusi która moze przy okazji zakupów dla własnego szkraba kupiła by
buciki o których wyżej napisałam. Pieniązki oczywiscie oddam :) Jeżeli jakaś
Mama jest zainteresowana to proszę o informacje

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ogromna prośba do MAM z Wrocławia IP: *.akron.net.pl 13.02.07, 06:39
      www.tombut.com.pl/lub
      www.allegro.pl/search.php?string=Tombut

• gonia07 Re: Ogromna prośba do MAM z Wrocławia 13.02.07, 09:56
        O tym wiem, ale czas oczekiwania na przesyłkę z formy tombut jest za długi, a
        na allegro nie ma takich jakie chce, tzn z zakrytym zapiętkiem.
        • Gość: łot? Re: Ogromna prośba do MAM z Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.07, 10:00
          Za długi? A co, kwartał to trwa? No bez jaj. Potrzebujesz konkretnych butów,
          pewnie z zalecenia ortopedy, a chcesz kupować używane i wygniecione do innej
          nogi, żeby były może dwa dni szybciej? Masz pomysły godne Twojej sygnaturki.
          • gonia07 Weż się stuknij może coś ci zaskoczy 13.02.07, 12:26
            O czym ty wogóle piszesz ? Widzę , że z logiką u Ciebie kiepsko. Pewnie nawet
            zalogować się nie potrafisz ;)

Kto tu mówi o używanych butach ?????????? Nie mam ochoty Ci się tłumaczyć.
            • gonia07 Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy 13.02.07, 12:28
              Postępuje zgodnie z moją syganturką :) Tak więc żegnam
            • Gość: łot? Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.07, 13:05
              Rzeczywiście, sprawdziłem i nie chodziło o używane. Tym niemniej pomysł
              dziwaczny: kupujesz buty ortopedyczne, ale bez mierzenia? Przecież to absurd. A
              jak nie będą pasować, to co, będziesz męczyć tę kobietę, która Ci je kupiła,
              żeby poszła wymieniać? Ile razy? Przy sprzedaży wysyłkowej to jeszcze jest jakoś
              wkalkulowane w ryzyko całej operacji, ale przy takiej przysłudze? A jak nie
              będzie Ci pasował kolor, to też będziesz odsyłać?
              No i jeszcze tak: ktoś się wybiera "w najbliższym czasie" do sklepu po buty.
              Czyli będzie tam, powiedzmy, w piątek (optymistycznie licząc). Wyśle buty w
              następny wtorek (jak dobrze pójdzie i wreszcie zdąży zajrzeć na pocztę). Buty
              dojdą w kolejny czwartek czy piątek jako awizo do skrzynki. I to ma być niby
              zauważalnie szybsze od normalnego kupienia przez Internet?

Jak masz leczyć dziecko, to po prostu wsiadaj w PKS i odżałuj jeden dzień na
              wyjazd do Wrocławia. Żniw jeszcze nie ma, zboże przez ten czas na polu nie wygnije.
              • gonia07 Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy 13.02.07, 14:48
                Mimo tego, że nie jestem rolnikiem , nie mieszkam nawet na wsi to w
                przeciwieństwie do takich opyszałków jak ty mam szacunek do nich!!! Szkoda , że
                nie nauczyli Cię tego rodzice!
                Powtórze jeszcze raz : Nie mam ochoty z tobą rozmawiać. Nie mój poziom ,
                wybacz :)
                Za przeproszeniem , gó.. Ci do tego czy buty będą mi paskowały. Nie twój
                zakichany interes. Przez takich jak ty żygać się chce czasami na tym forum.
                No i widzisz .... już mnie powoli sprowadzasz do swojego poziomu :)
                I na tym zakończmy :)
                • Gość: Ludwiczek Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.07, 14:56
                  Gonia, przeczytaj swoją sygnaturkę. Jeśli nie rozumiesz to przeczytaj raz
                  jeszcze ... Aż do skutku. I pytanie - wpisałaś ją na własny użytek czy
                  ostrzegawczo?
                  • gonia07 Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy 13.02.07, 15:00
                    Wprowadzę poprawkę. Nie obejmuje ona takich jak ty. Żona Cię zdradza? Ciśnienie
                    za niskie? Daj sobie luz i idz odreaguj gdzieś indziej.

Ludwiczek?? Jesteś mamą ?????? Zadziwiające
                    • gonia07 Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy 13.02.07, 15:01
                      widzę ,że wątek sie rozwija. I same ideały goszczą :)
                      • Gość: Ortograf Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy IP: 82.160.70.* 13.02.07, 15:04
                        Istnieje coś takiego, jak przyznanie się do błędu. Nie ma to nic wspólnego z
                        ideałem.
                        • gonia07 Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy 13.02.07, 15:11
                          Mnie się to tyczy ?? Nie musisz mnie uświadamiać. Mam pojęcie , że z ortografią
                          nie jest u mnie wzorowo, ale nie czuję się przez to gorsza. Każdy ma jakieś
                          odchyły od normy. Ty też .Jeśli drażni Cię tak mój błąd ortograficzny to go
                          pomiń i nie rób z tego afery, albo co gorsza powodu żeby kogoś sprowadzić do
                          parteru.
                          • Gość: Ortograf Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy IP: 82.160.70.* 13.02.07, 15:14
                            I słusznie, bo to nie powód to czucia się gorszym. Nie drażni mnie, tylko jak
                            sama widzisz wątek niepotrzebnie się rozrasta, a meritum chyba się zgubiło
                            gdzies po drodze, a nie o to Ci chyba chodziło. Powodzenia z tym obuwiem.
                      • betam3 myślę, że gonia niepotrzebnie się tak unosi.. 14.02.07, 12:01
                        Wszyscy naprawdę chcą pomóc, nie wyobrażam sobie kupowania bucików
                        ortopedycznych dla dziecka "w ciemno"..to naprawdę traci sens, taki bucik musi
                        idealnie pasować, aby spełniał swoją funkcję. Wyzywasz, krzyczysz i obrażasz
                        się na osoby wg mnie życzliwe. Jak dla mnie starciłaś wiarygodność, pomyśl
                        proszę czy jakaś Mama pobiegnie do sklepu zrobić Ci przysługę czytając to
                        wszystko tutaj? myslę,że nie..nie zaryzykuje obelg gdyby buty np nie pasowały.
                        Pozdrawiam i życzę aby Twój maluszek jak najszybciej dostał te buciki..
                • Gość: Ortograf Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy IP: 82.160.70.* 13.02.07, 14:59
                  jak Tobie chce się ŻYGAĆ to nie mam pytań...
                • Gość: łot? Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.07, 15:46
                  Nabieram coraz bardziej uzasadnionego przekonania, że jesteś głupia. Z mojego
                  zdania o tym, że na jeden dzień można pojechać z ważną sprawą do Wrocławia, bo
                  żniw w toku nie zostawiasz, wyciągasz wniosek, że jestem "opyszałkiem" (to w
                  ogóle istnieje takie słowo?) i nie szanuję rolników? A jak teraz napiszę zdanie
                  "Górnik fedruje." to powiesz, że nie szanuję górników? A "Marynarz marynuje."?
                  Weź se na wstrzymanie i nie dopisuj ludziom własnym głupich interpretacji.

A jak ci się nie podobają odpowiedzi na forum, to się tu nie pojawiaj. To nie
                  jest obowiązkowe. Nie płacisz też za to, więc nie masz podstaw do wymagania
                  jedynie słusznych odpowiedzi. Chciałem ci doradzić, a ty się nadęłaś jak
                  przekupa, której powiedzieli, że ma nadgniłego pomidora na wystawie.
              • Gość: Breslauer Re: Weż się stuknij może coś ci zaskoczy IP: *.216.146.194.generacja.pl 13.02.07, 22:28
                smiem twierdzic, ze jestes na etacie PKS-u i narajasz im klientow. smiem tez
                twierdzic, ze fucha w pekaesie to tylko cwierc etatu, marnie platna, wiec
                wziales takze zlecone z 'niedzieli', gdzie odpisujesz na listy w stylu "zepsul
                mi sie robot kuchenny "maciek", czy przy przed reklamacja musze go umyc" lub tez
                "kiedy poczta dostarczy do mnie zakupy z tele mango"
    • Gość: Breslauer Re: Ogromna prośba do MAM z Wrocławia IP: *.216.146.194.generacja.pl 13.02.07, 22:23
      jak mje podnosza cisnienie takie wpisy, "a nie laska pks-em", itd. po cholere
      cos takiego? kij w szprychy, dla fanu?
      • Gość: łot? Re: Ogromna prośba do MAM z Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.07, 09:43
        Po co się w ogóle odzywasz? Dotychczas dyskusja była w miarę merytoryczna
        (chociaż nie po myśli pytającej, ale to jej problem, że się jej rady nie
        podobają) a ty się wcinasz bez sensu z narzekaniem.
        • Gość: Breslauer Re: Ogromna prośba do MAM z Wrocławia IP: 212.244.172.* 14.02.07, 11:43
          przyganial kociol garnkowi, przeczytaj swoje wpsisy
          • Gość: 76i Re: Ogromna prośba do MAM z Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.07, 21:54
            mi to szkoda ojca dziecka tej pani, chyba że już się powiesił
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka