Gość: Wojciech Besz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:15 Myślę, że autorka tego artykułu, nie zrozumiała do końca sztuki tworzonej przez Braci Kulig. Polecam tą wystawę. Naprawdę warto zobaczyć ich dzieła!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:18 POLECAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szewczyk Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:41 Tajemnica gestów i symboli... robi wrażenie! Warto zobaczyć "KODY" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woźniak A. Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:42 RELIKWIARZ- chcialbym go mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odeta Prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 11:54 ... i mnie te obrazy przypadły do gustu. Bardzo dobre zestawienie barw, które tworzy głębie znaków i symboli. Nie ukrywam, że i meble są niezwykle atrakcyjne w swej prostocie...Brakuje tylko odpowiedniego wnętrza u mnie w domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killa Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:49 Bardzo dobry malarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Mak Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:37 Wystawa i prace robią wrażenie, a Ten artykuł to jakiś Banał! Autorce polecam edukacje w tym zakresie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.e-wro.net.pl 14.02.07, 11:00 Wyraźnie widać, że artykuł zaprowadził jego autorkę na manowce jej własnej niewiedzy. Wystawę wszystkim polecam !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:13 PANI AGATA SARACZYŃSKA PO RAZ KOLEJNY UDOWODNIŁA, ŻE SIĘ NIE ZNA, NA TYM O CZYM PISZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filewicz Krzysztof Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:19 Myślę, że rozumienie sztuki przez autorkę tego artykułu jest bardzo jednostronne i płaskie! Warto zobaczyć prace tych artystów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:05 Aby zrozumieć sztukę, trzeba przede wszystkim chcieść ją zrozumieć i mieć otwarty umysł. Autorce artykułu proponuję zająć się recenzowaniem sztuki bazarowej - tam na pewno łatwiej będzie jej znaleźć coś dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.07, 21:22 Mam dziwne wrażenie, że wszystkie te wpisy są jednego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajacyki "Kody" w BWA Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:32 Tak tak... MOJEGO! he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Lis Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:33 Marna prowokacja!!! Ja sie pod wszystkimi opiniami podpisuje! Polecam Tę Wystawę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.07, 22:44 Ale dlaczego większość, po za jednym, są wysłane z tego samego adresu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odeta Czasami tak bywa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:05 Sama prowadzę Galerię i zawsze proszę gości o dodanie swojej opinii po ukazaniu się wzmianki w prasie. Niestety mam tylko jeden komputer i często zdarza się tak, że ok.30 osób dziennie z niego wysyła... Pamiętajmy, że jeszcze nie każdego stać na internet, a sztuka Kuligów sama się obroni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Lis Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:09 Ja się pod swoim komentarzem podpisuje nazwiskiem... reszta mnie nie dotyczy. Pozdrawiam Pana serdecznie i zycze spokojnej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:16 Byłam, zobaczyłam, stwierdziłam... że Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kołak Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.um.wroc.pl 15.02.07, 12:22 Polecam... Bardzo dobre prace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUGU tekst jak tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:35 wystawka klasyczna, mało nowatorska ale i takie rzeczy warto zobaczyć. Takie pisanie nic nie wnosi do biednego sektora sztuki.Dziwi mnie,ze Pani Agata robi typową "zjebkę"(sorrki) braciom Kulig, a wychwala malunki Huculaka. To brak konsekwencji i dziennikarskiego obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekk Re: tekst jak tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:19 moze nie potrafie czytac, ale mam wrazenie ze ta Pani, co w gazecie pisze, to wcale nie dokonala zjebki, tylko napisala, ze tytul jest naciagany, projekty interesujace, a malarstwo nijakie... swoja droga jak uderzysz w stol to nozyce sie odzywaja. pozdrawiam autora wystepujacego tu pod kilkoma imionami. nie udalu mu sie nawet zakodować id :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ tekst jak tekst IP: *.magma-net.pl 18.02.07, 20:49 Ja również się z Panem zgadzam, ale muszę dodać, że nie należy nikogo osądzać... W mojej pracy z jednego komputera korzysta ok. 20 osób i każda z nich ma prawo wyrazić swoje zdanie. Nikt się nie koduje, bo po co? Do tego właśnie on ma służyć internet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajacyki Re: tekst jak tekst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:36 Ale fajnie... cieszę się, że nie jestem sam, bo w naszym akademiku zawsze jest walka o komputer - są tylko dwa! Jedna wielka jaazzzda codziennie! Masakra! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Recenzja wystawy "Kody" w BWA Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 09:07 Wystawę widziałam,energiczna i poruszająca! Dziwi mnie recenzja Pani Saraczyńskiej zarówno jej tekst jaki i wypowiedz w tv!! Kim jest ta Pani w środowisku artystycznym, że komentuje tak ważne i trudne wydarzenie artystyczne, jakim jest wystawa braci Kulig!! Twierdząc, że artysta ma ułatwiać interpretację swojej sztuki jest w wielkim błędzie i tym samym spłyca ją do do "kodów znaków drogowych". Autorka komentarzy widocznie nie miała czasu dokładnie przyjrzeć się wystawie, ponieważ skupiła cały swój umysł na zrozumieniu tytułów dzieł,a nie na ich przeżywaniu. A szkoda! Może lepiej byłoby gdyby Pani Saraczyńska pozostała przy interpretacji kodów znaków drogowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Wystawa ok. IP: *.magma-net.pl 18.02.07, 20:58 Ps. Dodam, że wystawa w Design podobała mi się... Myślę, że o to chodzi w sztuce by wzbudzała także emocje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajacyki "Kody" w BWA Design IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:30 A ja mam wrażenie, że ta krytyka skierowana jest głównie do nazw: wystawy, mebli i obrazów. Myślę, że to żadna krytyka, więc nie ma co się przejmować Odpowiedz Link Zgłoś