Gość: daag IP: *.*.*.* 22.11.01, 09:14 wszystkim, którzy jeszcze nie zdążyli się zorientować uprzejmie donoszę, że codziennie na regionalnej trójce można oglądać stare odcinki muppetów. "henson rzondzi!!!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bunia Prawda przenajświętsza!!!!!!!! IP: *.pnet.wroc.pl 22.11.01, 09:46 Kocham Mapety i fakt ich powortu niezmiernie mnie ucieszył. Z wypiekami na twarzy oglądałam w piątek pierwszy odcinek. A czy pamiętacie Pigs in space? Szwedzkiego kucharza? Szpital Rolfa? Gonzo jest debeściakiem! Ale kto nim nie jest: Skuter, Fazi, Kermit, Orzeł amerykański i chórek kurek! :-))) It's time to play the music... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Prawda przenajświętsza!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 09:53 Gość portalu: Bunia napisał(a): > Kocham Mapety i fakt ich powortu niezmiernie mnie ucieszył. Z wypiekami na > twarzy oglądałam w piątek pierwszy odcinek. > A czy pamiętacie Pigs in space? Szwedzkiego kucharza? Szpital Rolfa? Gonzo jest > > debeściakiem! Ale kto nim nie jest: Skuter, Fazi, Kermit, Orzeł amerykański i > chórek kurek! :-))) > It's time to play the music... Czy fraglesi również tak Cię ekscytują maleństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Prawda przenajświętsza!!!!!!!! IP: *.pnet.wroc.pl 22.11.01, 13:19 Fraglesi też są wyjątkowi, ale już chyba bardziej adresowani do dziecięcej publiczności, natomiast wcale nie trzeba być małym, żeby ekscytować się Muppetami. Najwyraźniej myli Cię forma tego swoistego kabaretu. Pozdrawiam wszystkich małych i dużych zwloenników, Nie-mała Bunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misior Re: +++++ MUPPET SHOW IS BACK!!!+++++ IP: *.wroc.gazeta.pl 22.11.01, 11:09 Gloria In Excelsis Deo!!! Muppet Show zabija!!! Pozdro dla wszystkich Muppetmaniax!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: +++++ MUPPET SHOW IS BACK!!!+++++ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 16:58 wielkie wielkie dzięki!!! TV porzuciłam jakiś czas temu, ale dla Muppetów WRACAM!!!! pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: +++++ MUPPET SHOW IS BACK!!!+++++ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 22:05 właśnie dziś się załapałem na końcowe 7 minut programu. Akurat trafiłem na gag ze zwierzakiem w tle -:). Jeżeli to leci codziennie, to wniebowzięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: +++++ MUPPET SHOW IS BACK!!!+++++ IP: 156.17.85.* 23.11.01, 15:42 Mupeetttsss!!!! Sorry za niewygórowane wyrafinowanie, ale tyle teraz tylko potrafie napisać o mappetach. Są wspaniali, niesamowity humor, świetne piosenki!!! Odpowiedz Link Zgłoś