n_taliaaa 16.02.07, 09:15 Tak,jak w temacie-poszukuje namiarów na najtańsze taksówki we Wrocławiu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Z. Re: Taksówki IP: *.dint.wroc.pl 16.02.07, 09:43 Wszystkie mają podobne ceny i są generalnie bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Taksówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 09:49 Tak, ale istnieje podobno jakaś szachownica, która świadczy tańsze usługi- niestety namiarów nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Taksówki IP: *.dint.wroc.pl 16.02.07, 10:07 Domino Radio Taxi? Wydaje mi się, że ceno nie różnią się specjalnie od konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Taksówki 16.02.07, 10:15 on mowi o "zapie..czach", ale nikt o zdrowych zmyslach nie poda tutaj namiaru na nich ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Taksówki IP: *.dint.wroc.pl 16.02.07, 10:43 To na nich się mówi "szachownica"? Jak wskazuje doświadczenie osób pisujących na forum, korzystanie z ich usług nie jest rzeczywiście dobrym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ Re: Taksówki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.07, 10:25 Drogie? Chyba jak się jest studentem przepijającym całe stypendium w pierwszym tygodniu miesiąca. Kilkanaście złotych zazwyczaj wystarcza, a powyżej trzydziestu to już trzeba chyba z Leśnicy na Zakrzów jechać. Polskie taksówki to wręcz taniocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Taksówki IP: *.dint.wroc.pl 16.02.07, 10:45 To pojedź do Warszawy. Tam zobaczysz tanie taksówki. We Wrocławiu są ok. 2 x droższe. Z Leśnicy na Zakrzów zapłacisz około 50 pln. Wiem, bo kiedyś jechałem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Taksówki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.07, 13:44 A ja z Powstaców Śl. na Nowy Dwór zaplaciłem ostatnio 41 zł. Aż mnie zamurowało. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: Taksówki 17.02.07, 14:43 To już chyba była taksówka spoza sieci. Na najwyższej taryfie za dojazd z okolic Astry na Dworzec Główny nie zapłaciłem więcej niż 30 złotych, a to chyba podobna odległosć. Odpowiedz Link Zgłoś