Dodaj do ulubionych

patron Internetu - śmiechu warte!! LOL

22.04.03, 23:48
jak ktoś chce się pośmiać to niech zaglądnie na onet.pl:
Artykuł "Kto będzie patronem Internetu?"
info.onet.pl/700691,18,item.html
hahahahahaha ROTFL!

A co ma wspólnego kościół z Internetem??? pewnie Rydzyk to wie ;)

Co za poryty pomysł, chyba ktoś cierpiał na problemy umysłowe jak to
wymyślał... co za bdura...
Kluczem do porządku w Internecie jest jego cyberanarchistyczna natura. NIE ma
tutaj rządów, ani Panów, są tylko użytkownicy i administratorzy (BTW: którzy
przecież też są użytkownikami).

Jak dla mnie to jedynymi ludźmi mającymi prawo pretendować do tytułu patrona
Internetu są jego założyciele i wynalazcy (pośrednio Departament Obrony USA -
może by ich kanonizować???, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahahahahahahahahahahaha, bueeeheheheheheheh :D LOL!

a może św. Don Kiszot walczący z wiatrakami, jak księża próbujący nauczać
niewiernych pogan?

Internet NIE jest święty!

Cybernarachia rulez!

Księża won!
"Księża na Księżyc" w takim razie ja skanduję!

Babilon musi upaść!
Fak de system!
Obserwuj wątek
    • fader_podgrzybek Re: patron Internetu - śmiechu warte!! LOL 23.04.03, 01:47
      Niedobry Zadymo.pl,
      Szatan Cie opetał!!!! Natychmiast sie wyspowiadaj przez internet ze swoich
      grzeszkow, Zagubiona Owieczko. Forum pomoze Ci sie odnaleźć.

wasz ojciec podgrzybek
      • zadyma.pl Re: patron Internetu - śmiechu warte!! LOL 23.04.03, 03:14
        fader_podgrzybek napisał:

> Niedobry Zadymo.pl,
        > Szatan Cie opetał!!!! Natychmiast sie wyspowiadaj przez internet ze swoich
        > grzeszkow, Zagubiona Owieczko. Forum pomoze Ci sie odnaleźć.

hmmm, slyszalem ze oszołom Rydzyk spowiada przez Internet, może to znak żebym
        się tam udał?? nie lepiej zadzwonię na automatyczną sekretarkę
        samospowiadającą, k..wa gdzieś miałem tu ten śnięty numer. A ch.j z nimi
        wszystkimi! no cóż w takim razie biada mi... buahahahahahahahhaha :))) LOL
        • fader_podgrzybek Re: patron Internetu - śmiechu warte!! LOL 23.04.03, 04:09
          zadyma.pl napisał:

> samospowiadającą, k..wa gdzieś miałem tu ten śnięty numer. A ch.j z nimi
          > wszystkimi! no cóż w takim razie biada mi... buahahahahahahahhaha :))) LOL

Juz samo to, ze potrafisz odroznic dobro od o.Rydzyka, swiadczy , ze szatan
          nie nadgryzl Twojej duszy. Zamiast topic grosze w sekretarke
          samorozgrzeszajaca, idz na piwo w dobrym towarzystwie.Tylko nie stawiaj
          wszystkim , bo pojdziesz z torbami i dopiero wtedy bedziesz mial" wyrzuty
          sumienia".:((
          wasz o.podgrzybek
          • zadyma.pl Re: patron Internetu - śmiechu warte!! LOL 23.04.03, 20:37
            hehe :)
            dzieki za rade, pyfko dobre jest, ale najlepszym dobrem komplementarnym do
            niego jest joint :)) anie wbrew obiegowym opiniom orzeszki ziemne, po ktorych
            (w polaczeniu z nawet najlepszym piwem) sie rzyga ;)

Pozdrowienia o. podgrzybku :)
            • Gość: syntax Re: patron Internetu - śmiechu warte!! LOL IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 24.04.03, 00:19
              no teraz to juz na serio zgrzeszyles , joint ? mam nadzieje ze to jakis
              cukierek ( hehhe ) pozdrawiam brat syntax , bliski wspolpracownik o. ry-dzyka
            • fader_podgrzybek Re: patron Internetu - śmiechu warte!! LOL 24.04.03, 00:41
              zadyma.pl napisał:

> hehe :)
              > dzieki za rade, pyfko dobre jest, ale najlepszym dobrem komplementarnym do
              > niego jest joint :)) anie wbrew obiegowym opiniom orzeszki ziemne, po ktorych
              > (w polaczeniu z nawet najlepszym piwem) sie rzyga ;)
              >
              > Pozdrowienia o. podgrzybku :)
              >
              Badz pozdrowiony dzilny Zadymo.pl,
              Namawiajac Cie na piwko , miale na mysli bardziej spotkanie towarzyskie, niz
              zlocisty, czy ciemny browarek. Osobiscie gustuje w winie mszalnym, ktorego
              sobie nie odmawiam i ktorego zapasy co tydzien uzupelniam.Co do orzeszkow
              ziemnynych, uwazam, ze sa ochydne i psuja powietrze.Co do jointow, braciszkowie
              od dawna ich uzywaja i mowimy na to "kadzidlo". Pare "dymkow" odpowiednio
              kontrolowanych, czyni cuda z wiernymi podczas zbierania na tace>:)))
              pozdrowienia z serca plynace!!:)
              wasz o. podgrzybek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka