Dodaj do ulubionych

Ziobro-zero

28.04.03, 17:57
Komisja Śledcza pokazała dzisiaj swoje prawdziwe oblicze.Unikam tego rodzaju
stwierdzeń,ale poseł Ziobro to jest faktycznie zero kompetencji ,wiedzy i
faktycznego dążenia do wykrycia prawdy obiektywnej,o czym wcześniej dużo
mówił.Z daleka za to widać nieskończoną liczbę pychy,chamstwa i interesów
swojego ugrupowania.HUCPA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Ziobro-zero, Miller na minusie? :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.03, 19:36
      oskar1001 napisał:

> Komisja Śledcza pokazała dzisiaj swoje prawdziwe oblicze.Unikam tego rodzaju
      > stwierdzeń,ale poseł Ziobro to jest faktycznie zero kompetencji ,wiedzy i
      > faktycznego dążenia do wykrycia prawdy obiektywnej,o czym wcześniej dużo
      > mówił.Z daleka za to widać nieskończoną liczbę pychy,chamstwa i interesów
      > swojego ugrupowania.HUCPA.

Ziobro to pikus przy Millerze :)
    • Gość: Jan bez Ziemi Re: Ziobro-zero IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.03, 19:51
      przeciez to widac, na pierwszy rzut oka, ze Blochowiak
      podrywala Ziobro, ale dostala kosza i teraz sie msci
    • Gość: Gonzales Re: Ziobro-zero IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.03, 20:19
      oskar1001 napisał:

> Komisja Śledcza pokazała dzisiaj swoje prawdziwe oblicze.Unikam tego rodzaju
      > stwierdzeń,ale poseł Ziobro to jest faktycznie zero kompetencji ,wiedzy i
      > faktycznego dążenia do wykrycia prawdy obiektywnej,o czym wcześniej dużo
      > mówił.Z daleka za to widać nieskończoną liczbę pychy,chamstwa i interesów
      > swojego ugrupowania.HUCPA.

Trudno nie zgodzić się z premierem Millerem. Osobiście nie lubię go, ale Ziobro
      pobił dzisiaj wszelkie rekordy podczas dzisiejszego przesłuchania. Aczkolwiek
      Miller pobił wszelkie rekordy pod względem arogancji wobec komisji.
      To, że komisja ma problemy z merytoryczną pracą pokazał chociażby Czarzasty.
      • isis! Re: Ziobro-zero 29.04.03, 01:24
        Miller bardzo trafnie określił posła Ziobro. Szkoda, że on tego chyba nie
        usłyszał - przynajmniej takie odniosłam wrażenie. Ciekawe czy będzie ciąg
        dalszy - jakieś pozwanie do sądu itp...
        Ale Błochowiak wkurza mnie coraz bardziej - szczerzy zęby jak idiotka, skąd oni
        ją wytrzasnęli???
        • wromario Re: Ziobro-zero 29.04.03, 01:57
          kobieto ;)
          opamiętaj się!
          • isis! Re: Ziobro-zero 29.04.03, 02:03
            wromario napisał:

> kobieto ;)
            > opamiętaj się!

Hehe, to do mnie czy do Błochowiak? ;)
            • Gość: Bolek Re: Miller to zboczeniec czy impotent ....?.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 07:37
              ..bo ze cyniczny cham i skurwysyn to kazdy wie :)
              Ciagle rzuca jakieś uwagi o seksie i wszystko mu sie z dupa kojarzy.
        • Gość: docg Re: Ziobro-zero IP: 212.160.147.* 29.04.03, 09:13
          isis! napisała:

(...)> Ale Błochowiak wkurza mnie coraz bardziej - szczerzy zęby jak idiotka,
          skąd oni ją wytrzasnęli???
          ---------------->
          jak to skąd? ze swojego szerokiego zaplecza, podobnie jak posła Florka czy
          posłankę Gucwińską :-)))))))
    • szoppracz1 Zafajdany kaczorowy karierowicz! 29.04.03, 08:05
      • brezly Furda tam, ale polszczyzna tych przesluchan! 29.04.03, 09:41
        Za wprowadzenie do obiegu okreslenia "posiadac wiedze" nalezy im sie taki kop
        zeby zglodnieli w powietrzu!
        • Gość: duzY A co z odmianą przez przypadki? IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.04.03, 09:49
          Ja wiem, że poseł Ziobro się nie odmieni, ale moze przydałoby się by wzorem
          radia i studia choć jego nazwisko odmieniać?
          • brezly Re: A co z odmianą przez przypadki? 29.04.03, 10:20
            Gość portalu: duzY napisał(a):

> Ja wiem, że poseł Ziobro się nie odmieni, ale moze przydałoby się by wzorem
            > radia i studia choć jego nazwisko odmieniać?

duzY, odmiana nazwiska dowolnego posla to jest pikuś, w porownaniu z "czy pan
            posiadl jakas wiedze lub sklanial odpowiednie sluzby do posiascia tejze? Nie,
            nie uczynilem tego". Nazwiska Ziobrow, Pekow czy licznych Lewandowskich
            przeminie a to przedziwna mieszanina nowomowy a la PRL z tlumaczeniem dialogow
            z paragwajskich seriali gotowa zostac.

-Don Esposito, czy podejmowales starania majace na celu zatuszowanie zwiazkow
            ludzi ze swego otoczenia z przestepca El Gringo Loco?
            -Nie czynilem tego. Don Esteban, jestes podly.
            -Twoja wscieklosc don Esposito, dowodzi iz bylem w stanie cie ugodzic. Jestem
            szczesliwy. Winien jestem to pamieci Herminii.
            -Jestes dla mnie nullo. Mozesz szukac satysfakcji w fawelach. I tak wiesz ze
            lud spiewa na naszych zlotych plazach opromienionych sloncem spelniajcego juz
            normy unijne orzecha kokosowego "Nie przepuscil kobitom nigdy don Esposito, a
            don Esteban zalatwia to sam".
            -Tylko w twojej czesci naszej haciendy.
            • Gość: duzY A jak do Millera mówić IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.04.03, 10:27
              "czy posiadł ..." to mu się zaraz skojarzy. A potem zdziwienie.
    • Gość: asd Miller- mniej niż zero IP: 195.20.110.* 29.04.03, 10:26
      Wont ze stołka z tym aroganckim usmieszkiem
      • Gość: duzY I zaczęła się rzeczowa dyskusja. (nt) IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.04.03, 10:29
        • zuchtstier Re: I zaczęła się rzeczowa dyskusja. (nt) 29.04.03, 11:34
          Rzeczowa nie rzeczowa , wkurwiają mnie baby w komisji bo są głupie i ich
          miejsce jest w kuchni. Suszącej zeby Błochowiak nie widziałem bo słuchałem w
          radiu ,a le i tak mi wystarczy .
          A Miler to największy cwel . Ziobro jest cool i czekam kiedy sie jeszcze na
          wstrętnym lewaku odegra . Nie wiem co sie wszyscy czepiają do sposobu jego
          zadawanie pytan , po prostu jak dobry prawnik staral się wyciągnąc prawdę z
          premiera - dupy , czekał na jego potknięcie i dlatego powtarzał to samo
          pytanie .
          • Gość: duzY Spokojnie, nie gorączkuj się. IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.04.03, 12:52
            zuchtstier napisał:
            > ... czekał na jego potknięcie i dlatego powtarzał to samo pytanie.

To jednak uzasadnione było przyrównanie go do Wyszyńskiego.
          • oskar1001 Re: I zaczęła się rzeczowa dyskusja. (nt) 29.04.03, 19:11
            zuchtstier napisał:

> Rzeczowa nie rzeczowa , wkurwiają mnie baby w komisji bo są głupie i ich
            > miejsce jest w kuchni. Suszącej zeby Błochowiak nie widziałem bo słuchałem w
            > radiu ,a le i tak mi wystarczy .
            > A Miler to największy cwel . Ziobro jest cool i(...), po prostu jak dobry
            prawnik staral się wyciągnąc prawdę z premiera - dupy
            > czy zuchtstier wie co to jest dobry prawnik?Boję się,że nie.Ziobro to bardzo
            dobra tuba Kaczora(za jego czasów był wiceministrem sprawiedliwości) i w dupie
            ma wyjaśnienie afery i dobro kraju.Liczy się jedynie,aby dokopać "czerwonemu",a
            ja chciałbym żyć w normalnym kraju,z którym można wiązać swoje losy i życie.W
            ten sposób się nia da.Prawda w wydaniu Ziobry jest jego prawdą i jego
            ugrupowania.Nie ma nic wspolnego z interesem ogółu obywateli.Prywata nade
            wszystko.
            • Gość: Rafis Lepiej byc zerem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 22:09
              niż Leszkiem Millerem.

Przeczytane na necie :)
              • Gość: Kościelny Re: Lepiej byc zerem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 23:24
                Gość portalu: Rafis napisał(a):

> niż Leszkiem Millerem.
                >
                > Przeczytane na necie :)

Czy w związku z tym notowania PiS-u pójdą w górę?
                • Gość: Rafis Re: Lepiej byc zerem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.03, 06:49
                  Gość portalu: Kościelny napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
                  >
                  > > niż Leszkiem Millerem.
                  > >
                  > > Przeczytane na necie :)
                  >
                  > Czy w związku z tym notowania PiS-u pójdą w górę?

Chyba nie.W SLD mówią,że gorzej juz nie będzie bo jakby mogło to by juz było.
                  • blackout.9491 Premier pomylił się. Ziobro to mniej niż zero ! nt 30.04.03, 07:59
                    • Gość: Wstrzemięźliwy Re: Premier pomylił się. Ziobro to mniej niż zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 17:12
                      Ziobro !!!!!!!!! Cooooooooo ?!!!!!!!!!!! Ty kurwo !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bAJER FULL Re::) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.03, 06:10
      wSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA ,OPRÓCZ MILLERA TEGO SKUR....... !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka