mala_mysza4 01.03.07, 13:53 wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=334670 DLACZEGO??????????? :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrianowro Re: koci dramat :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 14:38 Dziwisz się? Mnie już chyba nic nie jest wstanie zdziwić w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mysza4 Re: koci dramat :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:54 bezsensowne, idiotyczne, okucieństwo zawsze dziwi:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: koci dramat :-( IP: 195.117.40.* 01.03.07, 14:57 widzę ze wystarczy słowo "kre..tyn" i posty sie nie pojawią... to powtórzę: wszystkim tym kret....om którzy przyczynili sie bezposrednio i pośrednio do tej tragedii życzę co najmniej plagi szczurów ze wszelkimi tego konsekwencjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guarana83 Re: koci dramat :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 15:43 gdybym tylko mogła dorwac te potwory bo inaczej nazwać ich nie można, to choć na co dzień nie mam w sobie za grosz agresji, pobiłabym ich i nie miałabym żadnych skropułów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozanów Re: koci dramat :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 15:50 „Kilka dni temu - dzięki tym samym mieszkańcom - zbrodniczy pomysł ujrzał światło dzienne. Powód? Mieszkańcy mieli dość wycia zdychających z głodu zwierząt. - Jęki kociaków było słychać przez dzień i noc – opowiadają” Ten fragment artykułu daje wiele do myślenia. Koty zdychały kilka dni a „wrażliwi” mieszkańcy bloku mieli dosyć wycia cierpiących zwierząt i zawiadomili Towarzystwo Braci Mniejszych. Pewnie gdyby im tak to wicie nie przeszkadzało sprawa nie wyszłaby na światło dzienne. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: koci dramat :-( 01.03.07, 18:43 > Pewnie gdyby im tak to wicie nie przeszkadzało sprawa nie wyszłaby na światło > dzienne. Koszmar. Tego przewidzieć nie możesz, tak napisał tylko autor notatki prasowej, który ma się za czwartą władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny kot to pewnie jakaś tamtejsza grupa_wolnosc_od_kotow IP: *.akron.net.pl 01.03.07, 16:05 i podobnie jak ci od psów, też kochaja zwierzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: koci dramat :-( IP: *.proxy.aol.com 01.03.07, 16:18 a w kazda niedziele w kosciele....rzygac sie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozanów Re: koci dramat :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 16:30 Nie wszyscy ludzie posiadający psy lub koty, kochają zwierzęta, jak też nie wszyscy, którzy zwierząt nie posiadają.... nienawidzą. Trzeba być odpowiedzialnym za swojego zwierzaka i zanim się takie stworzenie weźmie do domu to należy rozważyć wszystkie argumenty za lub przeciw. Ludzie niestety często działają pod wpływem chwili i dopiero później okazuje się, że jest to problem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikser22 Re: koci dramat :-( 04.03.07, 03:09 znam sprawę. Dziennikarka wrocławskiej ubarwiła historię maksymalnie. Zwaliła temat z tzw. Kuriera Gmin, loklanej gazety w Brzegu Dolnym. Polecam ten art. Sprawę tez opiesuje dramatycznie, bo dramat był- tego sie nie zmieni, ale nieczego nie dodaje, wymysla... A swoją drogą to zauwazyłem, że ta pani dziennikarka wiele tekstów pisze po KG. Ja tam kupuje loklaną prasę, a z wroclaskiej w takim razie zrezygnowałem, bo po co wydawać kaskę...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Czadorek Re: koci dramat :-( IP: 85.128.107.* 04.03.07, 07:47 Taki jest , niestety , poziom sporej części Polaków . Czego się nie da zabić i zeżreć , tego nie warto "trzymać" , i nie jest prawdą , że tego typu mentalność przeważa wyłącznie na wsi , w równym stopniu i w miastach .Smutne , że w na dodatek jeszcze , dzieje się tak w katolickim kraju . Przecież to są bracia mniejsi - ale nie spotkałam się , żeby ksiądz , czy to na wsi , czy w mieście , poświęcił bodaj jedno kazanie na ten temat . Szkoda słów . Odpowiedz Link Zgłoś