Dodaj do ulubionych

List do Świętego Mikołaja

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 18:20

Kochany Mikołaju,

Bardzo Cię proszę, (jeżeli uznasz, że byłam wystarczająco grzeczna) przynieś mi
w prezencie flakonik moich ulubionych perfum Very Valentino.

Gorąco pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • miliarder Re: List do Świętego Mikołaja 23.11.01, 18:42
      mikołaju. a dla mnie panel TFT.
      któraś z 17" nie musi byc ta najdroższa.
      • Gość: Monika Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.01, 19:06
        A dla mnie nowy telefon komórkowy. Do wyboru: Nokia 8520 lub Siemens SL45
        • Gość: Igor Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.01, 19:15
          MATERIALISCI !!!
          Ja bym chcial pod choinką koleżanke, powiedzmy ze jej tu z nazwiska nie
          wymienie :)
          • Gość: Mikołaj Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.01, 19:22
            > Ja bym chcial pod choinką koleżanke, powiedzmy ze jej tu z nazwiska nie
            > wymienie :)

Napisz na priv, musze miec pewnosc.
            • Gość: Igor Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.01, 19:25
              Juz pchnąłem zamowienie poczta kurierska na biegun, wraz z
              zamowieniem "opakowania" :D
              Niedlugo powinienes je dostac Mikołaju !!!
            • ##wera## Re: List do Świętego Mikołaja 23.11.01, 19:46
              Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> > Ja bym chcial pod choinką koleżanke, powiedzmy ze jej tu z nazwiska nie
              > > wymienie :)
              >
              > Napisz na priv, musze miec pewnosc.

to się nazywa Handel ŻYWYM TOWAREM Mikołaju !!!

..a ja poproszę także perfumy, Kenzo...wiesz jakie..
              ..i jeszcze coś...ale to już opisałam Ci w liście.Sprawdzałam dziś rano parapet,
              list zniknął.Mam nadzieję,że to nie sprawka gołębi.
              Czy mam wyslać pocztexem ?

ps. nie muszę chyba dodawać,że byłam niezwykle grzeczna...

• Gość: ninus Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.11.01, 19:48
              A ja chce tylko jeden maly prezencik....Mikolaju spraw zeby moj maz mniej
              balaganil :)))))
              pozdrawiam :)
              • kinga!!! Re: List do Świętego Mikołaja 23.11.01, 20:12
                Kochany święty
                najpierw zaczne od materialnych prezentów:
                - nowiutki sprzęt narciarski carvingi Head... wiesz jakie
                - perfumy escada...
                ... o reszcze wiesz...
                a i jeszcze proszę o ...
                DZiękuję z gory!
                • dlugopis Re: List do Świętego Mikołaja 24.11.01, 11:58
                  Kochany Swiety Mikolaju
                  Bardzo prosze o to abym nareszcie wiedzial, co i gdzie bede robil za pol roku.
                  O trzy lata spokoju nawet nie smiem prosic.
                  No i jeszcze wiesz ... Zalatwmy te sprawe , a bede szczesliwy i juz nawet nie
                  bede trul dupy o spokoj. I obiecuje, ze bede wtenczas o wiele grzeczniejszy i
                  rzuce palenie.
    • Gość: marsha Re: List do Świętego Mikołaja IP: 192.168.0.* 23.11.01, 22:15
      to ja poproszę o "S......" (w ubiegłym roku tego prezentu nie dostarczyłeś-
      liczę na poprawę!!!) :)
    • Gość: Mikołaj Re: List od Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 00:00
      Bardzo nie podoba mi sie szal zakupow, ktory ogarnia ludzi w grudniu. To
      masowe oddanie sie konsumpcji wyglada z gory naprawde zalosnie.

Dlatego prezentow nie otrzymaja: jaza, miliarder, Monika i kinga!!!. Wstydzcie
      sie.

Igor, wszystko jest na dobrej drodze, kuje zelazo poki gorace, ale zrozum, ze
      musisz sie w to jakos wlaczyc.
      ##wera## mnie zawiodla, ale moze po znajomosci znajdzie sie dla niej jakas
      fajna ksiazka.
      Ninus, nie moge spelnic twojego zyczenia, bo ... no wiesz, glupio mi kazac
      komus sprzatac, a sam nie pamietam, kiedy ostatni raz sprzatalem.
      Marsha, masz to u mnie, jak w banku.
      • isis! Re: List od Świętego Mikołaja 24.11.01, 00:44
        Dobry Święty Mikusiu!
        Przynieś mi jakieś skuteczne świństwo, które mogłabym dosypywać do posiłków,
        aby mój mąż przestał palić (wiesz, jak to szkodzi na moje struny głosowe!).
        Możesz dostarczyć mi też formę wokalną od teraz do dnia przewodu (nie wiem,
        może nowe struny, stare trochę zużyte... choć właściwie dźwięk mają jeszcze
        dobry). Nie obrażę się też, jeśli spadnie mi z nieba jakaś podwyżka, wygrana w
        totka lub choćby wiadomość o dostaniu się do "Milionerów", (bo od miesiąca nie
        byłam w restauracji i przez brak recenzji cierpi Forum). Zawsze Twoja - isis
        • Gość: vixa Re: List od Świętego Mikołaja IP: 10.101.1.* 24.11.01, 11:16
          Kochany Święty Mikołaju!
          A ja bym chciała, żeby Kot był nadal i śnieg padał! A poza tym, może jakieś
          małe czysto materialne cuś...
          A, oczywiście byłam grzeczna, ale listu nie wysłałam, bo kurier odmówił
          wycieczki na biegun. Nic to, chyba nie wie, co traci.
      • ##wera## Re: List ...reklamacja ! 24.11.01, 10:45

> ##wera## mnie zawiodla, ale moze po znajomosci znajdzie sie dla niej jakas
        > fajna ksiazka.
        Mikołaju ! Aż boję się pomyśleć, czym mogłam się narazić ? Czyżby chodziło Ci o
        prezent dla Igora? Ech Mikołaju, ufasz mu bezgranicznie, a to pachnie
        prokuratorem ! Zszargasz swoje dobre imię i co potem ?

cieszę, się , że jeszcze o mnie pamiętasz, tylko te moje znajomości coś
        słabiutkie...Dorzuć proszę do tej książki ...wiesz..co ...i jeszcze rózgę w
        celach wychowawczych :)))) Wielkie dzięki !

grzeczniutka wera.

Do Marshy - czy możesz mi podpowiedzieć ,jak okręciłaś sobie tego miłego
        staruszka wokół paluszka ? czy to siła bezsenności zadziałała ?

> Marsha, masz to u mnie, jak w banku.

ps. ja jeszcze poproszę to samo, co Marsha, cokolwiek to jest ! pewnie masz
        nadwyżki w magazynie !

• Gość: ninus Re: List ...reklamacja ! IP: *.paragraf.pl 24.11.01, 14:09
          Cos mi sie tu nie podoba...ten Mikolaj to chyba jakas podroba, ja przez caly
          rok bylam taaaaaka grzeczna i o tak niewiele prosze a Mikolaj nie chce sie
          zgodzic :))
          pozdrawiam :)
        • Gość: marsha Re: List ...reklamacja ! IP: 192.168.0.* 24.11.01, 17:40
          ##wera## napisał(a):

> Do Marshy - czy możesz mi podpowiedzieć ,jak okręciłaś sobie tego miłego
          > staruszka wokół paluszka ? czy to siła bezsenności zadziałała ?

obyłam niedawno srogą pokutę - święty M. to z niebiesiech dojrzał i nagrodę
          przyobiecał... :)

> ps. ja jeszcze poproszę to samo, co Marsha, cokolwiek to jest ! pewnie masz
          > nadwyżki w magazynie !

...oj,"tego" jest tylko jeden egzemplarz - jedyny,niepowtarzalny i nie do
          podziału...
          ale "coś" podobnego możesz Mikołaju naszej #werze# podarować (z czekoladowym
          sercem ode mnie)
          pozdrawiam !!!! :))
          • ##wera## Re: List ...reklamacja ! 26.11.01, 21:46
            Gość portalu: marsha napisał(a):
            > >
            > ...oj,"tego" jest tylko jeden egzemplarz - jedyny,niepowtarzalny i nie do
            > podziału...

....hhhhhmmmmm czyba się domyślam co TO takiego ...To jest zdecydowanie
            niepodzielne !!! czy To to, co tygryski lubią najbardziej ? :)))))

> ale "coś" podobnego możesz Mikołaju naszej #werze# podarować (z czekoladowym
            > sercem ode mnie)
            Doga Marsho !jesteś doskonałym doradcą Mikołaja ! więc ja Kochany Mikołaju
            poproszę To niby takie samo...ale troszkę inne.

a Tobie Marsha przesyłam buziaka i piernikowe serducho , takie prosto z
            toruńskich ZPC Kopernik :)
            • marsha Re: List ...reklamacja ! 26.11.01, 21:59
              ##wera## napisał(a):

> ....hhhhhmmmmm czyba się domyślam co TO takiego ...To jest zdecydowanie
              > niepodzielne !!! czy To to, co tygryski lubią najbardziej ? :)))))

...mam nadzieję,że myślisz o tym samym, o czym ja piszę Mikołajowi... :) ale
              chyba to TO samo !

Mikołaj stanowczo nie jest kobietą(!) ,więc nie wiem, czy się domyśli...(jako
              podpowiedź dodam ostatnią literkę S....R - choć watpię,aby to coś
              ułatwiło) :))) OBY jednak...!!!
              pozdrawiam czekoladowo!!!!!!!!

• ##wera## Re: List ...reklamacja ! 26.11.01, 22:14

Marsha ! przez to "R" chyba upadła moja koncepcja!(? jeszcze pomyślę.) ale co
                tam.. zrzekam się mojej porcji lodów (tych obiecanych) na rzecz miłościwie nam
                panującego Świętego Mikołaja !!! żeby tylko wywiązał się z obietnicy !!

pozdrowionka piernikowe/cynamonowe :)))

Mikołaju ! obiecałeś ! Święci słów na wiatr nie rzucają!
                • Gość: Tirsa Re: List ...reklamacja ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 23:51
                  S...r?.... Sylwester zwany Sylwkiem? ;-))
                  • marsha Re: List ...reklamacja ! 27.11.01, 20:39
                    Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> S...r?.... Sylwester zwany Sylwkiem? ;-))

utrafiłaś,że o samczyka chodziło - jednak nie jest to właściwe imię... :))
                    ciao!!!

• Gość: Mikołaj Re: List ...reklamacja ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 20:53
                      Moja droga, tak oficjalnie moge Ci to zalatwic na 24.xii, ale tak prywatnie -
                      odradzam.
        • Gość: marsha Re: List ...reklamacja ! IP: 192.168.0.* 24.11.01, 18:04

> Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> > Marsha, masz to u mnie, jak w banku.

...gdybym naprawdę "to" dostała(ech,mrzonki...) - zapraszam wszystkich
          Forumowiczów na wielkie lody czekoladowe (dla Mikołaja z podwójną porcją bitej
          śmietany) i na herbatę cynamonową... :))

• Gość: Mikołaj Re: List ...reklamacja ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 18:13
            Obiecalem!
            (Ale latwiej byloby mi, gdybys uchylila rabka tajemnicy, co to jest 'S...')
            • Gość: marsha Re: List ...reklamacja ! IP: 192.168.0.* 24.11.01, 18:51

> (Ale latwiej byloby mi, gdybys uchylila rabka tajemnicy, co to jest 'S...')

Ty Mikołaju nie wiesz ?! oj, bo zacznę wierzyć,że dzieci w piaskownicy mówiły
              prawdę o... :))
              podpowiedź przekażę telepatycznie (po aborygeńsku)

• Gość: ninus Re: List ...reklamacja ! IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.11.01, 18:56
                Ja od samego poczatku podejrzewalam ze z tym Mikolajem jest cos nie tak...
                pozdrawiam :)))
      • Gość: Igor Re: List od Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 12:06
        > Igor, wszystko jest na dobrej drodze, kuje zelazo poki gorace, ale zrozum, ze
        > musisz sie w to jakos wlaczyc.

Co mam robić, taniec śniegu wykonac ??? Proszę o dokładny zares obowiązków w
        postaci buisness planu :) OOO wlasnie chciałbym jeszcze zeby na swieta było
        duuuuuużo sniegu, chcialem dostac ladnego czarnego kotka i chcialbym pamietac
        wypadki tegorocznego sylwestra a nie tak jak mialem w zeszlym :)
        Co do zarzutow o handel zywym towarem to stanowczo zaprzeczam, caly problem w tym
        aby kolezanka jak sie zoroientuje w sytuacji zostala pod ta choinka, ewentualnie
        nie dalej niz 10 metrow od niej a nie uciekła do domu ...
        • Gość: bromden Re: List od Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 18:14
          > Co mam robić, taniec śniegu wykonac ??? Proszę o dokładny zares obowiązków w
          > postaci buisness planu :) OOO wlasnie chciałbym jeszcze zeby na swieta było

No nie, chcesz ta dziewczyne i nie wiesz, co robic??? Wolne zarty. Zaczynam
          watpic, czy na nia zaslugujesz.
          • Gość: Igor Re: List od Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 18:42
            Gość portalu: bromden napisał(a):

> > Co mam robić, taniec śniegu wykonac ??? Proszę o dokładny zares obowiązków
            > w
            > > postaci buisness planu :) OOO wlasnie chciałbym jeszcze zeby na swieta był
            > o
            >
            > No nie, chcesz ta dziewczyne i nie wiesz, co robic??? Wolne zarty. Zaczynam
            > watpic, czy na nia zaslugujesz.

Ja też :P
            • Gość: Igor Re: List od Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:54
              Aha i umiem cos zrobic, moge powiedziec wierszyk - takiego mnie w żłobku
              nauczyli :

Mikołaju Mikołaju długą brode masz
              Z dalekiego jedziesz kraju
              Grzecznym dzieciom paczkę dasz ...

Z góry dziekuje za słowa uznania :)
      • Gość: jaza Re: List od Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 17:01

> Bardzo nie podoba mi sie szal zakupow, ktory ogarnia ludzi w grudniu. To
        > masowe oddanie sie konsumpcji wyglada z gory naprawde zalosnie.
        >
        > Dlatego prezentow nie otrzymaja: jaza, miliarder, Monika i kinga!!!. Wstydzcie
        >
        > sie.

Mikołaju, poprawiłam się, nawet pozmywałam naczynia!!!
        Mam nadzieję, że mimo wszystko mam szansę choć na maleńką paczuszkę (z Very
        Valentino w środku).
        Gorąco pozdrawiam
    • Gość: Krisqu Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 12:32
      Kochany Mikolaju przynies mi pod choinke 2 adapterki (moga byc Te?????csa),
      mikserek, oraz zestaw plytek vinylowych.
      Z gory uprzejmie dziekuje.
      • Gość: Tirsa Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 12:43
        Mikołaju... a ja bym prosiła pięciologię Sapkowskiego... bo po filmie mnie
        zemdliło i nie mogę do formy wrócić :-(((
        I jeszcze załatw, żeby Pszczółek przestał robić na forum za dwupłciowca, bo w
        schizofrenię wpadam...
        Dziękuję :-)))*
        • Gość: St.Nic. Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.*.*.* 24.11.01, 21:43
          Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> I jeszcze załatw, żeby Pszczółek przestał robić na forum za dwupłciowca, bo w
          > schizofrenię wpadam...
          bedziesz wysluchana, Pszczołowskiego poddam testowi hormonalnemu przed kazdym login-em.
          Gdyby nie udało się jednak ustalić co to za płeć ta pszczółka proponuję Ci seanse w zaciszu mojego gabinetu.
          Pamiętaj, ze płeć nie jest istotna, liczy się uczucie
          > Dziękuję :-)))*
          Proszę ;/

• Gość: Tirsa Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 19:10
            Santa... ale mnie wszystko jedno jaka płeć... chciałam tylko wiedzieć, czy na
            Gwiazdkę sprezentować Pszczółkowi szminkę, czy krem do golenia ;-))...
            • Gość: St. Nic. Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.*.*.* 25.11.01, 23:28

I jedno i drugie, to jedna z tych owłosionych Pszczół !
    • Gość: MickOwhy Re: List do S´wie˛tego Miko?aja IP: *.pp.htv.fi 24.11.01, 15:30
      Tervetuola Kaikkinen!!!

Tääla Joulupukki Suomesta!
      Yritän parhaani ja täytän toiveenne.
      Jos olette olleet kilttejä ja hyviä lapsia
      saatte paljon lahjoja .
      Tuhmat lapset ei saa mitään

Joulupukki

• mmadi List do Świętego Mikołaja 24.11.01, 18:14

a ja bym chciala gwiazdke z nieba
      mozesz to dla mnie zrobic?
      i zeby byla tylko moja
      i na zawsze
      • Gość: repo Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 19:47
        Kochany Święty Mikołaju,
        To chyba mój pierwszy w życiu list do Ciebie, więc mam nadzieję, nie odmówisz.
        Marzy mi się rower Trek, mogłaby być Merida full ostatecznie. Zastrzyk gotówki
        bez konkretnego przeznaczenia też obiecuję dobrze spożytkować. Przydałyby się
        też jakieś konkretne zlecenia, najlepiej przed Gwiazdką, albo lepiej po, żeby w
        styczniu też starczyło na to co niezbędne(kino, teatr,basen, sauna, areobic,
        angielski, kilka książek, akcesoria do roweru, więcej nie pamiętam). Poprzedne
        listy do Ciebie były co prawda krótsze, ale bardziej zakamuflowane, więc na
        pewno bardziej czaso i forso chłonne. Dlatego weź pod uwagę moją szczerą
        dosadność i spełnij moje skromne pragnienia. A, jeszcze jakiś odlotowy
        sylwester, też by mi sprawił przyjemność. Pozdrawiam Cię cieplutko, Repo.
        • Gość: Birbant Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 21:53
          I Zwróć nam roberto Mikołaju.
          • ssaczek Re: List do Świętego Mikołaja 25.11.01, 00:33
            Kochany Mikołaju ja Cię proszę tylko o jedno - daj tej mojej kobiecie to co tam
            sobie chce, a ja będę szczęśliwy i spokojny.
            Serdeczne Dzięki!!
          • Gość: natasha Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 15:44
            Kochany Mikołaju!
            Jako że tradycyjne listy już od kilku lat nie skutkują (nie dochodzą, czy co?),
            w tym roku spróbuję wirtualnie. Proszę o 'to' samo co wcześniej i jeżeli w te
            święta znowu mnie zawiedziesz, to chyba przestanę w Ciebie wierzyć:(
    • mmadi Re: List do Świętego Mikołaja 25.11.01, 18:59
      a ja bym chciala gwiazdke z nieba
      zeby byla tylko moja
      i na zawsze:)))
      • yetta Re: List do Świętego Mikołaja 25.11.01, 19:05
        A ja poproszę o złotą rybkę (spełniającą 3 życzenia) z panem rybkiem. Jak się
        rozmnożą obiecuję przekazywać potomstwo nieodpłatnie wszystkim potrzebującym.
        I tym sposobem będziesz miał swięty spokój Mikołaju Święty.
        Yetta.
    • Gość: Dz. Mróz Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 23:55
      Rozpuszczone bachory, myslicie, ze tu Ameryka?
      Nic nie dostaniecie, nic!
      • mmadi Re: List do Świętego Mikołaja 26.11.01, 00:11
        dziadku, drogi dziadku - my nie chcemy jeszcze spac :)
      • Gość: yetta Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 00:53
        Ale i nie Rossija, Died Moroz! U nas na szczęście rządzi Św. Mikołaj...
        • Gość: Jajaccek Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 26.11.01, 04:25
          Kochany Swiety Mikolaju.
          Prosze Cie, zebys mi oddal worek tego, cos mi zabral w zeszlym roku.Przy okazji
          odbierzesz buty, ktore zostawiles, opuszczajac moje goscinne progi w zbytnim
          pospiechu.
          • Gość: Sw.Kola Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 09:17
            Ja ci dopiero zabiore w tym roku. A buty to sobie wez bo twoje sie nadaja na
            smietnik.
            • Gość: Jajaccek Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 26.11.01, 17:59
              Gość portalu: Sw.Kola napisał(a):

> Ja ci dopiero zabiore w tym roku. A buty to sobie wez bo twoje sie nadaja na
              > smietnik.

W Twoich butach, kochany Swiety, chodzila troszeczke moja siostra, choc obcasy
              nie byly pierwszej mlodosci.Siostra korzystala rowniez z Twego pudru, kitu do
              twarzy i lakieru do paznokci, ale tylko raz.Bo byly to kosmetyki podlej jakosci.
    • Gość: kibicWKS Re: List do Świętego Mikołaja IP: 213.25.69.* 26.11.01, 09:49
      A ja proszę o ładny stadion i 11 dobrych piłkarzy do Śląska. Jednocześnie
      informuję że przez cały rok byłem grzeczny. Nie rzucałem kamieniami, nie zbiłem
      żadnego policjanta i nawet nie przeklinałem.
      • Gość: Żarłacz Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 12:11
        ISTNIENIE ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA TO NIEPOTWIERDZONA PLOTKA!!!
        • Gość: Tirsa Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 16:21
          potwierdzone plotki nie są już plotkami ;-PPP
          • repo Re: List do Świętego Mikołaja 26.11.01, 16:54
            Nieprawda, Żarłaczu, bo zaczął spełniać moje marzenia!!!
            • Gość: ninus Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.paragraf.pl 26.11.01, 17:21
              Ale mojego spelnic nie chce, a przeciez o wiele chyba nie prosze :)
              pozdrawiam
            • Gość: jarq Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 17:29
              Kiedyś źli ludzie chcieli mnie uświadomić i zamiast oznajmić mi, że "to" z
              kapustą i bocianem to bajer zaczęli od św, Mikołaja dla złagodzenia szoku.
              Oczywiście nie uwieżyłem, że nie istniejesz i choć jestem bezinteresowny,
              oczekuję od Ciebie kochaniutki małej nagrody...choćby niewielkiej. Na początek
              możesz zamienić autobus Volvo, jakim codziennie dojeżdżam na jakieś V klasy S
              (może być licha 40-tka). Acha oczywiście trzeba za coś wlewać do jego baku, no
              i AC, OC, NW, etc. Poza tym niedługo wychodzi fajny Box DCD, trochę drogi dla
              mnie, więc do BoXu może być jakiś milutki odtwarzacz CD, pasujący do drewnianej
              deski rozdzielczej (jak byłbyś tak miły to lepiej nie imitacje). Reszta to już
              same szczegóły, więc może doślę Ci w innym poście. Acha! Pewnie się dziwisz, że
              nie napisałem, że byłem w tym roku grzeczny - nie dziw się kochany Ś.M. Pozdro!
    • osiek Re: List do Świętego Mikołaja 26.11.01, 19:48
      a ja poprosze a ten jedyny wymarzony prezent... ty juz wiesz jaki...
      Mikolaju... az kilka dni wczesniej mam urodziny, to moze spelnisz moje
      zyczenie?
      pozdrawiam
      P.
      • marsha Re: List do Świętego Mikołaja 27.11.01, 21:30
        ...to ja mam jeszcze jedną prośbę do Św. Mikołaja - aby przyniósł wszystkim
        Forumowiczom "portalowe" kubeczki !!! :)

"bezsenni" pili by z nich wieczorne kakao,a "ludzie pracy" poranną kawę...

• Gość: bromden Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.01, 00:35
          > ...to ja mam jeszcze jedną prośbę do Św. Mikołaja - aby przyniósł wszystkim
          > Forumowiczom "portalowe" kubeczki !!! :)
          > "bezsenni" pili by z nich wieczorne kakao,a "ludzie pracy" poranną kawę...

lub
          "ludzie pracy" pili by z nich wieczorne kakao, a "niewyspani" poranna herbate ...
          • Gość: Żarłacz Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.01, 05:15
            Przeczytałam kiedyś maleńki i nic nie znaczący pościk od niejakiego GaWędzonki
            na temat mojego stosunku do pracy. Właśnie wstałam, bo przy moim nienormowanym
            systemie pracy nie ma znaczenia o której zaczynam i o której kończę, ważne są
            zadania, które mam do zrealizowania. Życzę koledze GaWędzonce w przyszłości ( a
            wierzę w Jego karierę) samych takich leniwych pracowników, którzy wstają o
            piątej rano, a i tak mają czas na wszystko ( to się GaWędzonko nazywa dobra
            organizacja pracy). Trochę to nie na temat - zdawałoby się - a jednak jeśli
            Państwo pozwolicie pozwolę sobie poprosić na tym forum Świętego Mikołaja, aby
            dał moim adwersarzom więcej spokoju, równowagi i pokory. I umiejętności
            podejmowania polemiki bez inwektyw. Z góry dziękuję - Żarłacz Niepospolity
        • Gość: jaza Re: List do Świętego Mikołaja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 09:25
          marsha napisał(a):

> ...to ja mam jeszcze jedną prośbę do Św. Mikołaja - aby przyniósł wszystkim
          > Forumowiczom "portalowe" kubeczki !!! :)
          >
          > "bezsenni" pili by z nich wieczorne kakao,a "ludzie pracy" poranną kawę...
          >

To ja poproszę taki na poranne kakao.
          Oczywiście na pocieszenie, bo Mikołaj wziął mnie całkiem przez przypadek za
          wyrafinowana materialistkę i nie chce dać Very Valentino.
    • Gość: dlugopis MIKOLAJ ODEZWIJ SIE IP: *.foxboro-eckardt.com 30.11.01, 17:45
      Nie mysl gosciu, ze ci sie upiecze, jak sie nie bedziesz odzywal. Masz nas nie
      olewac. A jak ktos ma za duze wymagania, to przynajmniej napisz jakie masz
      kompetencje i co mozemy negocjowac.
      • Gość: MIKOŁAJ Re: MIKOLAJ ODEZWIJ SIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.01, 09:40
        Robaczki moje kochane,
        mam się dobrze jak nigdy! Wczoraj na odprawie buchnąłem kasę, dwie Śnieżynki od
        Dziadka Mroza i najnowszy model zaprzęgu reniferów ( z turbodoładowaniem).
        Kochani, zrozumcie! całe życie tylko: daj! i daj! A ja !?

Żebyście nie mówili, że zostawiłem was bez niczego, dam wam dobrą radę.
        Nie proście i nie czekajcie na gwiazdkę z nieba.
        JEŚli WAM NA CZYMŚ NAPRAWDĘ ZALEŻY - BIERZCIE TO!

A ja udaję się na południe. Czas wygrzać stare kości!
        Bywaaaaaaaaajcieeeee!
      • Gość: mikołaj Re: MIKOLAJ ODEZWIJ SIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.01, 15:22
        Sluchajcie, rozwydrzone dzieciaki, zalatwilem wam chat z Fietisowem i dajcie mi
        juz swiety spokoj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka