Gość: Manon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:10 Pije piwo sam w te sobotnia noc... Pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefano Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:14 Nie pij , nie badz idiota . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:16 nie pilbym, ale jutro konczy sie data waznosci:) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek jak przyjadę to wezmę! IP: *.pl 24.11.01, 22:19 przyjacielu jak przyjade to specjalnie na te sobotnią noc wezmę troche przzeterminowanych. poost-stroofionka p.s skończyłem już pisnie o "FB" czekam tylko na przepustkę od prof.Jońcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: jak przyjadę to wezmę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:22 Mam tylko nadzieje drogi kolego, ze tym razem walniemy wiecej niz w stosunku 1:5 :) Leca do Ciebie nastepne zdjecia z cmentarza Ta strona, to bedzie cos. Pozdr. Manon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:42 Pijesz piwo i pewnie palisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:51 ano pale, nalog:) Pozdrawiam rowniez:) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 22:53 Gość portalu: Janek napisał(a): > Pijesz piwo i pewnie palisz. Pozdrawiam. Janku - obsesja, co? Ale wiesz, co się czuje po uczcie piwno-tytoniowej? Ja wiem, z autopsji. Ale autopsja "skończyła" się 2 lata temu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 23:01 Gosiu. Tydzień nie palę. TO jeszcze rozumiem. Ale tydzień alkoholu nie ruszyłem dla ostrożności. Obawiam się, żeby to nie skończyło się tak jak u Cygana. Cygan odzwyczaił konia od jedzenia. Odzwyczaiłby go też i od picia ale koń zdechł. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:51 Ale bym sie napił, i to nie jednego, czasem to pomaga na hmmm ... zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 23:01 a ja lubie wypic piwo i zapalic papierosa....moze w dzisiejszych czasach to niemodne, ale coz.. jestem chyba troche przestarzaly:) W rzeczy samej Wasze zdrowie :) Pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesca Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 23:27 Manon pije piwo, pali papierosa i tanczy przeplatanke do McSar'a;)) P.S. I wcale nie jest sam;) Nesca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 23:32 Gość portalu: Nesca napisał(a): > Manon pije piwo, pali papierosa i tanczy przeplatanke do McSar'a;)) > P.S. I wcale nie jest sam;) > > Nesca I to cieszy. :)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: Pije piwo 25.11.01, 00:06 A ja przez chwilę miałam nadzieję, że to piwo metaforyczne! Takie to się dopiero pije!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pije piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 02:27 efka napisał(a): > A ja przez chwilę miałam nadzieję, że to piwo metaforyczne! Takie to się > dopiero pije!!! ;-)) Ktoś musiałby sobie nawarzyć. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Pije piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.11.01, 21:51 Ano wlasnie, o ile dobrze pamietam to Manon wcale w ta sobote nie byl sam :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: Pije piwo IP: 10.0.3.* 27.11.01, 12:14 Ninus, a bylem z Toba ?:) hehe Fakt jest faktem, pilem sam. Abstynenci otaczaja mnie Pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Pije piwo IP: *.paragraf.pl 27.11.01, 15:32 No ze mna Manonie nie byles, ale dzwoniliscie do nas w nocy pijoki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś