jaeva 14.03.07, 14:46 Gdzie moge nauczyc sie tego jezyka? Mozecie polecic mi kurs, a najlepiej nauczyciela prywatnych lekcji? Pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hany Re: czeski we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 15:09 prywatnego nauczyciela moge polecić, pisz na kawoj2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: czeski we wrocławiu IP: 82.160.70.* 14.03.07, 15:09 Ja znam j. czeski, a jeżeli mogę coś doradzić to podjedź na ul. Pocztową, gdzie na Wydziale Filologicznym UW możesz dowiedzieć się czy nadal wieczorowo można pobierać nauki w katedrze bohemistyki. Jeśli nie to możesz podjechać na Szewską do Stowarzyszenia Solidarności Polsko-czesko-słowackiej Odpowiedz Link Zgłoś
jaeva Re: czeski we wrocławiu 14.03.07, 15:16 Dziekuje za szybki odzew. Moze jest szansa, ze nie bede musiala rozmawiac z naszymi slowianskimi bracmi germanskim jezykiem... :-) Pozdrav, ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: czeski we wrocławiu IP: 82.160.70.* 14.03.07, 15:17 měj se fajn Evo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaeva Re: czeski we wrocławiu 21.03.07, 20:41 podbijam swoj osobisty watek... przepraszam za smialosc, ale znikad pomocy :-((( moze jednak ktos sie znajdzie... pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link Zgłoś