Dodaj do ulubionych

ulubiona dobranocka ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:10
1. Pszczółka Maja - ta bajka kojarzy mi się ze wszystkim co było najlepsze w
dzieciństwie
2. Sąsiedzi - skąd oni brali te pomysły ?
3. Zaczarowany ołówek - teraz też by się przydał
Obserwuj wątek
    • Gość: ja pierdykam Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 22:16
      X laski
      • Gość: yog Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:28
        ale po tym to ja nie mogę usnąć, dziwne mysli mnie nachodzą.
    • mastat Re: ulubiona dobranocka ? 06.05.03, 22:46
      1) Miś Uszatek
      2) Żwirek i Muchomorek
      3) Wodnik Szuwarek :)
    • Gość: syntax Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 06.05.03, 23:39
      pszczolka maja
      sasiedzi
      mis uszatek
      reksio

to moje ulubione , zadne tam disneye
      • Gość: majka46 Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.kom / 10.103.2.* 07.05.03, 14:55
        LUBIAn

LUBIANE;

miś uszatek,
        reksio,
        Bolek Lolek

• Gość: klinta Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.kom / 10.104.32.* 07.05.03, 19:46
          a ja pamietam,z ez napieciem czekalo sie na niedziele kiedy puszczali
          DISNEYA!!!! (a mzoe w sobote????)
        • sledzik4 Re: ulubiona dobranocka ? 07.05.03, 19:56
          Zaczarowany ołówek
          Bolek i Lolek
          Reksio
          ....Bartolini Bartłomiej?.....
          • Gość: akm Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.0.* 07.05.03, 21:09
            sledzik4 napisał:

> ....Bartolini Bartłomiej?.....

Chyba raczej "Przygody Baltazara Gąbki"...
            • Gość: syntax Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 07.05.03, 23:31
              zapomnialem o tej rewelacyjnej bajce
        • Gość: hrabianka Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.jtt.wroc.pl 07.05.03, 23:53
          "O czym szumia wierzby"

a "zaczarowany ołówek" często jest, tylko nie pamiętam czy na wroclawskiej TV
          czy na Polonii
        • Gość: Odra Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.teleton.pl / 192.168.0.* 14.05.03, 14:01
          A "Wilka i zająca" to nikt nie oglądał?
      • Gość: akol Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroc.gazeta.pl 14.05.03, 15:45
        1.Rusalka Amelka z Motylem Emanuelem
        2.Sasiedzi

• Gość: Mara W. Jade Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.dozamel.ssk.pl 07.05.03, 15:00
      Miś Uszatek i Kubuś Puchatek, bo ja mam słabość do Misiów.
      • kinga!!! Re: ulubiona dobranocka ? 07.05.03, 21:12
        Kubus Puchatek
        Strażak Sam
        sPscułka Maja ;)
        • Gość: zuzia Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.03, 23:50
          kinga!!! napisała:

> Kubus Puchatek
          > Strażak Sam
          > sPscułka Maja ;)
          >
          A nie zapomnieliście o Smerfach to była dopiero bajka...... Kto się boi
          Gargamela.......
    • Gość: Igi Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wspiz.edu.pl 14.05.03, 14:03
      1. Kubuś Puchatek
      2. Sąsiedzi
      3. Miś Uszatek
    • Gość: elvis Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 15:14
      a Rumcajs to pies? A Makowa panienka? :) Żwirek i muchomorek. Czeskie bajki
      widzę mię omamiły. To jeszcze Bolek i Lolek ale na dzikim zachodzie. O czym
      szumią wierzby to horror ze szczurami, obrzydlistwo. Po tym spać sie nie dało.
      • meg_s Re: ulubiona dobranocka ? 14.05.03, 15:21
        1. REKSIO

2. Pomysłowy Dobromir
        3. Bolek i Lolek
    • Gość: mandarynka Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 15:37
      Delfin Um, pewnie nikt nie pamieta
    • Gość: dana Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroc.gazeta.pl 14.05.03, 16:17
      Delfina Uma pamiętam, ale to nie była dobranocka. W czwartek, albo w piątek po
      południu (po 15-tej) nadawali.
      Najlepsze wg mnie są czeskie psychodeliczne: Żwirek i Muchomorek, Makowa
      Panienka, Staflik i Spagetka. I oldskulowe odcinki Bolka i Lolka (np. takie z
      czołówką z przechodzeniem przez płot).
      • Gość: fisza Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.03, 16:23
        najbardziej zakręcony był faktycznie Żwirek i Muchomorek oraz bajka o Wodniku
        Szuwarku. Ta bajka do teraz przepełnia mnie lękiem przed bajorkami w lesie...
        brr...
    • sios_tra Re: ulubiona dobranocka ? 14.05.03, 16:44
      Smurfy!!!!!
      Zaczarowany olowek

Pozdr!
      • Gość: widziadło Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.03, 23:18
        Reksio, Bolek i Lolek, Żwirek i Muchomorek, Krecik, też o dwóch pieskach
        (czeska...), Zaczarowany Ołówek, musowo Kot Filemon i PRZYGÓD KILKA WRÓBLA
        ĆWIRKA (kocham Kobuszewskiego za podkład głosowy...), Marceli Szpak dziwi się
        światu, potem doszły Kubusie Puchatki. I tak mi zostało do dziś. Zawsze
        oglądam, jak tylko coś puszczą. Niecierpię Myszki Miki, NIECIERPIĘ!!!!! Uważam
        natomiast, że Czeski mają cudne bajki (oprócz Polaków, którzy są najlepsi).
        Dlatego oglądam Weczerniczki na czeskie. Tamtejsze bajki są GENIALNE!!!!!
        Dlaczego u nas w weekend puszcza się taki chłam? Ten stary Disney jest nie do
        zniesienia! Ja poproszę polską i czeską klasykę. Pamiętam taką bajkę czeską o
        dwóch misiach, bardzo cwanych - rączki im się rozciągały i w ogóle były
        fajne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka