Gość: yog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:10 1. Pszczółka Maja - ta bajka kojarzy mi się ze wszystkim co było najlepsze w dzieciństwie 2. Sąsiedzi - skąd oni brali te pomysły ? 3. Zaczarowany ołówek - teraz też by się przydał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja pierdykam Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 22:16 X laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yog Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 22:28 ale po tym to ja nie mogę usnąć, dziwne mysli mnie nachodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ulubiona dobranocka ? 06.05.03, 22:46 1) Miś Uszatek 2) Żwirek i Muchomorek 3) Wodnik Szuwarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 06.05.03, 23:39 pszczolka maja sasiedzi mis uszatek reksio to moje ulubione , zadne tam disneye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka46 Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.kom / 10.103.2.* 07.05.03, 14:55 LUBIAn LUBIANE; miś uszatek, reksio, Bolek Lolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinta Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.kom / 10.104.32.* 07.05.03, 19:46 a ja pamietam,z ez napieciem czekalo sie na niedziele kiedy puszczali DISNEYA!!!! (a mzoe w sobote????) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: ulubiona dobranocka ? 07.05.03, 19:56 Zaczarowany ołówek Bolek i Lolek Reksio ....Bartolini Bartłomiej?..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akm Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.0.* 07.05.03, 21:09 sledzik4 napisał: > ....Bartolini Bartłomiej?..... Chyba raczej "Przygody Baltazara Gąbki"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 07.05.03, 23:31 zapomnialem o tej rewelacyjnej bajce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabianka Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.jtt.wroc.pl 07.05.03, 23:53 "O czym szumia wierzby" a "zaczarowany ołówek" często jest, tylko nie pamiętam czy na wroclawskiej TV czy na Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.teleton.pl / 192.168.0.* 14.05.03, 14:01 A "Wilka i zająca" to nikt nie oglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akol Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroc.gazeta.pl 14.05.03, 15:45 1.Rusalka Amelka z Motylem Emanuelem 2.Sasiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara W. Jade Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.dozamel.ssk.pl 07.05.03, 15:00 Miś Uszatek i Kubuś Puchatek, bo ja mam słabość do Misiów. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: ulubiona dobranocka ? 07.05.03, 21:12 Kubus Puchatek Strażak Sam sPscułka Maja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.03, 23:50 kinga!!! napisała: > Kubus Puchatek > Strażak Sam > sPscułka Maja ;) > A nie zapomnieliście o Smerfach to była dopiero bajka...... Kto się boi Gargamela....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wspiz.edu.pl 14.05.03, 14:03 1. Kubuś Puchatek 2. Sąsiedzi 3. Miś Uszatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 15:14 a Rumcajs to pies? A Makowa panienka? :) Żwirek i muchomorek. Czeskie bajki widzę mię omamiły. To jeszcze Bolek i Lolek ale na dzikim zachodzie. O czym szumią wierzby to horror ze szczurami, obrzydlistwo. Po tym spać sie nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ulubiona dobranocka ? 14.05.03, 15:21 1. REKSIO 2. Pomysłowy Dobromir 3. Bolek i Lolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 15:37 Delfin Um, pewnie nikt nie pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroc.gazeta.pl 14.05.03, 16:17 Delfina Uma pamiętam, ale to nie była dobranocka. W czwartek, albo w piątek po południu (po 15-tej) nadawali. Najlepsze wg mnie są czeskie psychodeliczne: Żwirek i Muchomorek, Makowa Panienka, Staflik i Spagetka. I oldskulowe odcinki Bolka i Lolka (np. takie z czołówką z przechodzeniem przez płot). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisza Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.03, 16:23 najbardziej zakręcony był faktycznie Żwirek i Muchomorek oraz bajka o Wodniku Szuwarku. Ta bajka do teraz przepełnia mnie lękiem przed bajorkami w lesie... brr... Odpowiedz Link Zgłoś
sios_tra Re: ulubiona dobranocka ? 14.05.03, 16:44 Smurfy!!!!! Zaczarowany olowek Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziadło Re: ulubiona dobranocka ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.03, 23:18 Reksio, Bolek i Lolek, Żwirek i Muchomorek, Krecik, też o dwóch pieskach (czeska...), Zaczarowany Ołówek, musowo Kot Filemon i PRZYGÓD KILKA WRÓBLA ĆWIRKA (kocham Kobuszewskiego za podkład głosowy...), Marceli Szpak dziwi się światu, potem doszły Kubusie Puchatki. I tak mi zostało do dziś. Zawsze oglądam, jak tylko coś puszczą. Niecierpię Myszki Miki, NIECIERPIĘ!!!!! Uważam natomiast, że Czeski mają cudne bajki (oprócz Polaków, którzy są najlepsi). Dlatego oglądam Weczerniczki na czeskie. Tamtejsze bajki są GENIALNE!!!!! Dlaczego u nas w weekend puszcza się taki chłam? Ten stary Disney jest nie do zniesienia! Ja poproszę polską i czeską klasykę. Pamiętam taką bajkę czeską o dwóch misiach, bardzo cwanych - rączki im się rozciągały i w ogóle były fajne... Odpowiedz Link Zgłoś