hetman131 16.03.07, 01:44 no i nastepna zdrowa impreza załapała virusa Ostrego Kołtuna, nazywanego popularnie Skundleniem. A teraz - po Dodzie /smrodzie - czy ktoś na poziomie będzie chciał wystąpić na następnym "Festiwalu" ? OTO JEST PYTANIE !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zza oceanu Prowincjonalny Parateatrzyk Amatorski IP: *.ccc.de 16.03.07, 02:05 W przyszłym roku rozbłyśnie gwiazda Tomasza Kamela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawijanin teraz Ich troje i I. Skrybant IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 08:17 przecież wszystko można uzasadnić. TYLKO DLACZEGO ZA MOJE PIENIĄDZE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc Doda na finał PPA IP: 193.109.212.* 16.03.07, 08:23 tak jak żydzi niewprowdziliby do synagogi świni - tak do finałowego koncertu ppa nie powinno sie zapraszać flory artystycznej w rodzaju dody/mandaryny/iinnych pasożytów intelektualnych zerujących na mózgach zniszczonych przez medialna papkę serweowaną przez komercyjne tv... nie przyjmuję argumentu, że witkacy byłby z tego zadowolony... tak jak róża jest różą jest różą... tak shit jest shitem i nic tego nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Doda na finał PPA IP: 213.172.177.* 16.03.07, 11:33 Przegiąłeś. Po pierwsze nie wypowiadaj się za Witkacego. Możesz nie lubić repertuaru Dody (chociaż podejrzewam, że go w ogóle nie znasz), ale ona naprawdę potrafi śpiewać. W przeciwieństwie do wielu artystów-aktorów zapraszanych na ten festiwal. Poza tym Doda nie będzie przecież śpiewała swoich piosenek, więc - ja chętnie bym usłyszał jak sobie poradziła z interpretacją, niestety nie mogę. A nie zdziwi mnie, kiedy dobra poezja z dobrą oprawą muzyczną w połączeniu z dobrym warsztatem wokalnym Dody przyniosą dobry efekt. Tylko trzeba chcieć słuchać bez uprzedzeń. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc Re: Doda na finał PPA IP: 193.109.212.* 16.03.07, 13:00 nie przegiąłem, niestety... rozumiem , że IV RP charakteryzuje się zaniżaniem standardów w zyciu publicznym, miałem nadzieję, że chociaż obszar artystyczny nie ulegnie temu trendowi...Po pierwsze nie wypowiadaj się za Witkacego - to chyba nie do mnie? to twórcy tego dziwadełka stweirdzili, że witkacemu pewnie spodobałaby sie pomysł z dodą - rozumiem, że oni maja prawo wypowiadac się za witkacego a ja nie :) ... co do jednego masz rację - nie znam repertuaru dody podobnie jak nie znam repertuaru manadaryny czy wiśniewskiego i mam nadzieję, że tak pozostanie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc Re: Doda na finał PPA IP: 193.109.212.* 16.03.07, 13:06 i jeszcze jedno... nie mam żadnych wątpliwości, ze pomysł jej występu w finale ppa nie wyszedł od organizatorów i że stoi za tym kasa... w końcu nie ważne jak o mnie mówią, ważne żeby mówili... no i mówią :) skorzysta na tym doda i kilku organizatorów... ppa na pewno nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarkkos Re: Doda na finał PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:07 Co sie tak rzucasz? Chcesz porządnego głosu, masz przecież np. Antonyego. Wybór jest jakotaki, źle nie jest. A Doda.. Skąd te insynuuacje, że niby ktoś kogoś na siłę? Że organizatorzy nie mieli co do gadania? Cóż to za spiskowe teorie wszechmocnych managerów? Ochłon troszkę, to tylko jedno z przedstawień, przecież Doda specjalnej reklamy na tym nie robi, ona kasę zbija gdzie indziej. PPA nie skorzysta? Przecież biletów nie ma od miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc PPA nie skorzysta? Przecież biletów nie ma od mies IP: 193.109.212.* 16.03.07, 15:13 3xH - hajs, hajs, hajs... to jedyne kryterium jakim mierzysz sukces? współczuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
texas331 Re: Doda na finał PPA 16.03.07, 08:51 Nawet koń by zaśpiewał tak jak te polskie pseudo gwiazdki gdyby miał sztab fachowców,promotorów i takie pieniądze do dyspozycji jak Doda , Mandaryna itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Doda na finał PPA IP: 80.50.252.* 16.03.07, 09:04 na wstępie - nie lubię tego co prezentuje Doda. Wasze opinie wydają mi się baaaaardzo zasciankowe. Porownywanie Dody do Mandaryny tez nie jest za bardzo na miejscu - pierwsza naprawde potrafi spiewac, moze tylko nie bardzo u niej z repertuarem /zupelnie nie moje gusta/. Lubie za to Pana Imiele i ufam jego intuicji. Z opiniami na temat wystepu powstrzymam sie zatem do czasu prezentacji - innym tez to radze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Doda prestiżu Doda? IP: *.akron.net.pl 16.03.07, 09:04 Już mogli pójść "na całość" i dorzucić Mandarynę bez playbacku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta z Wrocka Re: Doda na finał PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:22 Spoko. Napewno będzie. Muchy ciągną do g. Na szczęscie festiwal (Przegląd ..) już nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_to_napiszę Re: Doda na finał PPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:39 masz rację przegląd już nie ten.... ale to wcele nie znaczy że to źle, nie mówię że doda itp to osoby które powinny wyznaczać kierunek rozwoju PPA, ale już dość mam opani ze zborowskim i tym podobnych duetów(odgrzewanych kotletów), musi się pojawiać dużo młodych ciekawych ludzi -nurt off to zapewnia, a co do dody i jej występu to nie zaśpiewa przecie nic ze swojego repertuaru to po pierwsze a po drugie jeśli "się spali" jeśli zawali to może sama dojdzie do wniosku że artystka to z niej żadna. poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spark Re: Doda na finał PPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:07 Dokładnie. Świat się nie zawali, a przynajmniej ktoś (Doda? Organizatorzy?) może dojdzie do wniosku, że pomysł nie był najlepszy (lub odwrotnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raj Re: Doda na finał PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:34 Prawdziwa sztuka nie krytyki nie p(l)ęka. Prawda Panie Imiela ? Opadami deszczu wiele można wytłomaczyć. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Dodzia to dupeczka mniam mniam mniam...! IP: *.europe.hp.net 16.03.07, 13:05 Sliczniutka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Dodzia to dupeczka mniam mniam mniam...! IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.07, 16:13 Dodzie to tylko zdjac majteczki i heja w mokry krok(kisiel)mmmhmm! Odpowiedz Link Zgłoś