Dodaj do ulubionych

Jakie jest to Outlet Factory

17.03.07, 11:44
Witam i pozdrawiam wszystkich w imieniu forumowiczow z Lubonia.
Buduje sie w naszym miescie Outlet Factory i wszyscy zastanawiamy sie jak to
bedzie wygladac po otwarciu. Wiem, ze od kilku miesiecy dziala cos podobnego w
waszym miescie. Czy mozemy zatem prosic Was o kilka wypowiedzi o O.F. tak z
punktu widzenia klienta jak i pracownika ?
Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.as.kn.pl 17.03.07, 12:36
      tak samo jak np. galeria dominikanska tylko ze same sklepiki z ubraniami
      • rydzykfizyk1 Re: Jakie jest to Outlet Factory 17.03.07, 21:22
        Gość portalu: klient napisał(a):

<< tak samo jak np. galeria dominikańska tylko ze same sklepiki z ubraniami >>

Mieszkam 200 km od Wrocławia i nie bardzo wiem o jakiej galerii piszesz.
        • aron2004 Re: Jakie jest to Outlet Factory 17.03.07, 21:25
          to są szmaty po wygórowanych cenach
    • Gość: let Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:52
      Generalnie ściema z niskimi cenami "do -80%" :))
      Są lekko niższe, to wszystko.

Jeden,czy dwa sklepy mają w sezonie wyprzedaży
      prawdziwe obniżki, reszta ściemnia cały rok.

Za to jeden z najładniejszych sklepów w mieście
      i z jednym z najładniejszych WC :)
      • Gość: factorynka Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.chello.pl 17.03.07, 22:34
        a wiec moi drodzy rzeczywiscie niektóre skepy w factory robią ścieme z
        cenami,ale są rzeczy faktycznie przecenione,szczególnie na weekendy niektóre
        sklepy robią przeceny prawdziwe jak ostatnio gino rossi kozaki z kolekcji 2006
        kupiłam za 99zł skórzane,gdzie w poniedziałek już kosztowały 269zł(po przecenie)
        w innych salonach 315zł,a np.intershoe ma modele również z nowej kolekcji o 60-
        100zł taniej niż w innych salonach wiec sie opłaca.natomiast atlantic ściemnia
        bo ceny pierwsze ma z kosmosu.w hausie non stop sa kolejki,wiec można taniej
        kupić.w wiekszości sa pojedyncze rozmiary ,lub modele z poprzednich sezonów,ale
        jednak coraz wiecej ludzi przyjeżdża choc dojazd jest do bani!!!!
    • Gość: factorynka Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.chello.pl 17.03.07, 22:35
      z punktu widzenia pracownika cóż można powiedziec-to zależy od sklepu,ale
      prawie w każdym sklepie potrzebna jest osoba do pracy
      • rydzykfizyk1 Re: Jakie jest to Outlet Factory 17.03.07, 23:00
        Aron, Let, Factorynka. Takich informacji własnie potrzebowałem. WIELKIE DZIEKI
        za pomoc i jeszcze raz pozdro z Pyrlandii.
        • Gość: factorynka Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.chello.pl 17.03.07, 23:06
          prosze bardzo jak jescze masz pytania to pytaj
          • paarabola Re: Jakie jest to Outlet Factory 17.03.07, 23:26
            Witaj Faktorynko
            Czy oprócz butików jest tam np. jakaś gastronomia ? Może sklep spożywczy ?
            W jakich godzinach jest otwarte ?
            • Gość: factorynka Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.chello.pl 18.03.07, 20:39
              jest restauracja sami swoi,a także kawiarnia,ale spożywczego brakuje jak nic
              pozostaje salonik pracsowy z napojami i słodyczami-beznadzieja,spożywczy by
              miał utargi super,hee.otwarte jest pn-pt 11-21,sb10-21,ndz10-19.pozdrawiam
              • Gość: dojazd? Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.core.lanet.net.pl 18.03.07, 21:07
                a możesz proszę napisać, jak tam się dostać MPK? z centrum - dominikańskiego,
                dworca lub 1Maja? Dzięki
                • Gość: Krycha Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.07, 12:29
                  Jeśli chodzi o dojazd to musisz kierować się na osiedle Nowy Dwór,a więc z
                  Dworca głównego 149,139,409, a najlepiej 406,z 1 Maja 142.Mnie osobiście ten
                  sklep się nie podoba, ale każdy ma inny gust,pozdrawiam.
                  • Gość: fajny Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.07, 19:53
                    mi natomiast baaaardzo się podoba
                    nie ma tam takiego klimatu jak w Galerii,żeprzychodza snoby żeby sobie
                    pochodzić lub posiedziec w lodziarni
                    w out let jest spokojnie i można kupić naprawde taniej jak w innych sklepach
                    tych samych marek,fakt,że jest mnie rozmiarów,ale to w końcu "końcówki
                    serii'jak ktoś umie to znajdzie
                    no a przede wszystki sklep z bielizną Intimissimi,zawsze cos tam kupie za mały
                    pieniądz i dużo własnie sklepów z bielizną,duzy wybór..znalazłam tez jakis
                    nowy sklep..jak się nazywa ta marka ta m jest bielizna chyba z górnej półki i
                    nie tak strasznie drogo....a dojazd,musisz jechac na nowy dwór ,a potem droga w
                    stronę lotniska przejść kawałek,zaledwie 300 metrów to chyba nic takiego...
                    pozdro
                    • Gość: factorynka Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.chello.pl 19.03.07, 22:32
                      niedługo otwiera sie sklep dla dzieci
                    • Gość: fi Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 16:33
                      Nie jest tam tak źle. Przede wszytskim brak tłumów ( nie wiem jak to wygląda w weekendy bo nie byłam). Ostanio kupiłam buty sportowe z ostatniej kolekcji o 150 zł taniej niż w sklepie sportowym w galerii handlowej. Oprócz tego same końcówki, raz trafi się coś ciekawego, innym razem nie. Mój M odwiedza często sklep Wranlera - spodnie zwykle trochę tańsze niż w sklepie, są tam wycofywane modele itp.
                • Gość: factorynka Re: Jakie jest to Outlet Factory IP: *.chello.pl 19.03.07, 22:30
                  z 1 maja jeden przystanek do świebodzkiego 15 lub 70,a potem musisz dojsc na
                  przystanek na swiebodzkim i tam albo wiekszosc jedzie do krzyżówki i piechota
                  kawałek albo 107 lub 406

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka