Dodaj do ulubionych

Inseminacja Wrocław

IP: *.dream.net.pl 24.03.07, 19:14
Witam,
szukam ginekologa, który we Wrocławiu robi inseminacje. Bardzo prosze o
opinie i cene.
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Inseminacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 19:43
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=43068&postdays=0&postorder=asc&&start=0
      • Gość: miska Re: Inseminacja Wrocław IP: *.as.kn.pl 25.03.07, 00:57
        Dr. Pochwalowski Wroclaw ul. Dyrekcyjna. Nigdy nie bylam prywatna pacjetka tego
        P.Doktora... Spotkalismy sie przypadkiem i nie wyobrazam sobie aby kto kolwiek
        inny ja przeprowadzil!!! jest poprostu najlepszy!!!
    • Gość: gość Re: Inseminacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:56
      dr Polak. www.polak.med.pl
      • Gość: przypadkowy gośc Re: Inseminacja Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.07, 09:31
        dr. Polak lub wrocławski Invimed na Bulwarze Ikara a tak dr Gizler
    • aga30wroclaw Re: Inseminacja Wrocław 29.03.07, 19:56
      Ja miałam inseminację na dyrekcyjnej. jestem pacjentką dra floriańskiego-
      przyjmuje we wtrorki i czwartki na wojszyckiej- za wizytę płaci się 100 zł.
      Jest siwetnym ultrasonografistą (przyjeżdżają do niego z innych miast)i dobrym
      fachowcem-tak mi się zdaje. Ja mam do niego zaufanie i nie wyobrażam sobie,
      żeby ktos in ny mnie prowadził. Ale on musiałby najpierw chyba ustalić, czy
      masz wskazania do tego zabiegu. On zajmuje się leczeniem niepłodności. Jak
      uzna , że powinnaś to zrobić to skieruje Cie do Kliniki. Nie płaciłam nic, bo
      zostałam normalnie przyjęta na oddział, za pierwszym razem zapłaciłam za
      odczynniki- 90 zł (normalnie dostałam rachunek i byłam wpisana do ksiązki,takze
      nie ma żadnej prywaty-przynajmniej tak było w moim przypadku) jesli masz juz
      skierowanie to idz po prostu na dyyrekcyjną do rejestracji w przychodni i
      zapytaj jakiesa możliwości.Pozdrawiam, powodzenia,
      • Gość: majka Re: Inseminacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:07
        Tego nie robi się we Wroclawiu- strata czasu i pieniędzy. Warszawa, białystok,
        Poznań. Mam kilka znajomych i dopiero tam zaszły w ciąże, a tu straciły duzo
        czasi i kasy.
        • Gość: trevi Re: Inseminacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 13:12
          Dziewczynko - mylisz inseminację z zapłodnieniem pozaustrojowym ("in vitro").
          Jak nie masz o tym pojęcia, to nie zabieraj głosu.
          • aniaresz Re: Inseminacja Wrocław 03.05.07, 19:01
            Dokładnie!!!!!! Inseminacja różni się sporo od in vitro i spokojnie można podejeść do iui we wrocławiu u dr Polaka. Polecam go jeśli chodzi o iui, uważam że jest w tym dobry. co do in vitro to pewnie Warszawa albo Białystok ponieważ oni mają doświadczenie. Pozdrawiam
      • Gość: anwo Re: Inseminacja Wrocław IP: *.at.trzebnica.pl 07.05.07, 13:25
        próbowałam zrobic IUI przez dyrekcyjna, ale to tylko przez poradnie leczenia
        niepłodnosci, lekarz który mnie przyjał powiedział ze nie nadaje sie na IUI i
        mam zrobic sobie najpierw HSG i powie co dalej
    • Gość: Inka Re: Inseminacja Wrocław IP: 156.17.100.* 10.05.07, 11:30
      Też słyszałam dobre opinie o INVIMED na Bulwarze Ikara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka