mmadi 26.11.01, 15:23 tzn. na razie o Was, ale mam nadzieje, ze sie poprawia i o mnie tez napisza slowko :) ale dzisiaj to Ty Yetta jestes debesciak :)) ciekawe co dla nas przygotuja... pisali o jakis upominkach - juz sie nie moge doczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 15:50 My im 50.000 kawałków, a oni nam kilka wierszy. I gdzie tu proporcja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 16:04 Jaśniej prosze gdzie was opisali? Odpowiedz Link Zgłoś
mmadi Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 16:41 a w dzisiejszej dolnoslaskiej :) przepraszam - w "Gazecie wyborczej - Wrocław" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: NAPISALI O NAS... IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 26.11.01, 18:20 mmadi napisał(a): > a w dzisiejszej dolnoslaskiej :) > przepraszam - w "Gazecie wyborczej - Wrocław" ;) Wlasnie o Tobie napisali.Moje Gratulki.Jajaccek Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 17:11 oto kolejny "celny, dowcipny i zarazem złośliwy komentarz" ! Stajesz sie ikonoklasta Hrabio ;-))) bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 09:07 pszczolowski napisał(a): > oto kolejny "celny, dowcipny i zarazem złośliwy komentarz" ! > Stajesz sie ikonoklasta Hrabio ;-))) > bzzz zzzb Pszczołowski ! Tobie ino żal. trza było błyskać, też byś się załapał. A tak, stajesz się ikonostazem. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: NAPISALI O NAS... 28.11.01, 09:26 niestety, do blyskania zostaly mi sie jedynie zlote zeby , wiec kudy mi do Pana Hrabiego. Nie osmielam sie osmielic :-) bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
mmadi Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 18:45 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=575037&dzial=wrw010100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: NAPISALI O NAS... IP: 192.168.0.* 26.11.01, 19:35 mnie nawet dwukrotnie wymienili w tekście - wytnę go, w ramkę i na ścianę !... (pierwsza strona Wyborczej - to jest COŚ!!!) :))))))))))))))))) gratulacje dla osoby, która kliknęła "5 tys."!!! ciekawe jak Cię nagrodzą-obiecali... Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 19:30 a napisali ...sam sie nieco zdziwilem ;)) ale nie wspominali o kilku waznych osobach... :(( pozdrawiam P. ps pozdrawiam zwlascza choco, ktorej to daaaawno nie widzialem :( Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 21:25 ..gratulacje dla Tych , co tuptali wokół 50.000 i dla Tych,którzy trafili na pierwszą stronę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 21:47 ##wera## napisał(a): > ..gratulacje dla Tych , co tuptali wokół 50.000 i dla Tych,którzy trafili na > pierwszą stronę !!! Dzięki, ale mam mieszane uczucia! Niektórzy napisali setki postów, całkiem niegłupich zresztą, a potem wystarczyła chwila ich nieuwagi i mój łut szczęścia, żeby załapać się na post nr (50 000 lub 50 001 ) jak kto woli :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, którzy przyczynili się do tego rekordu! WE ARE THE CHAMPIONS !!! Yetta. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 21:52 yetta napisał(a): > Yetto ! chyba mnie ZLE zrozumialaś ! miałam na myśli to, że wiele osób było BLISKO tego jednego, jedynego postu !!! chciałam pogratulować po prostu WSZYSTKIM WAM !!!! pozdrawiam serdecznie :))) ps. a jak już mowa o tej 1 stronie, to brakuje mi tam Janka !!! > Dzięki, ale mam mieszane uczucia! Niektórzy napisali setki postów, całkiem > niegłupich zresztą, a potem wystarczyła chwila ich nieuwagi i mój łut szczęścia > , > żeby załapać się na post nr (50 000 lub 50 001 ) jak kto woli :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 21:59 Wero, dla mnie sukcesem jest liczba postów na forum wrocławskim, a nie upolowanie 50 000 tysiecznika! Pozdr. Yetta Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 22:08 Yetto ! kogoś przecież ten post musiał upolować, trafiło na Ciebie - więc GRATULACJE !!!(najszczersze) bo chyba każdy powód, nawet ten najmniejszy, to dobry powód, żeby się uśmiechnąć, prawda ? :)))))))))))))))))))))))))))))) pa Odpowiedz Link Zgłoś
mmadi Re: NAPISALI O NAS... 26.11.01, 22:20 oczywiscie - macie racje:) wiem,ze moje wpisy sa tylko mala czastka tego olbrzyma jakim jest wroclawskie forum ale z tego, ze dostane kubek (i cos tam jeszcze) i tak sie ciesze chyba juz jutro polece go (kubek) odebrac na Was (yetta, Janek i Trisa) tez czekaja nowy tekst - chyba wlasnie ten bedzie jutro w wyborczej: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=575753&dzial=wrw010100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: NAPISALI O NAS... IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.11.01, 23:56 A mi kiedy ogladalem cale to zamieszanie z 50k postem przypominal sie pewien cytat (notabene wyciagniety z wyborowej :) Dotyczyl do prawda nadejscia roku 2k ale analogie latwo zlapac. "Dla mnie to nic. Nowe millenium, nowy wiek czy nowy rok. Dla mnie to jeszcze kolejny dzien, kolejna noc. Slonce, ksiezyc, gwiazdy pozostana te same" Dalajlama, 1999 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Re: NAPISALI O NAS... IP: localhost 27.11.01, 08:21 Na pierwszą stronę co prawda się nie załapałem (chyba z powodu mniejszej ostatnio aktywności na forum), ale mam satysfakcję, bo kiedyś Dolonośląska zacytowała mój wątek. Dumny byłem i blady. Wszystkim gratuluję, choć mam wrażenie, że brzydota nowej Dolnośląskiej przenosi się niestety na nasze forum... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: NAPISALI O NAS... 27.11.01, 10:00 Mmadi odwiedzi nas w czwartek. Ale pozostala trojka, ktora tez chcielismy wyroznic nie skontaktowala sie z nami. Czekamy jeszcze na Yette, Tirsę i Janka - e-mail: internet@wroclaw.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 17:16 Droga Redakcjo. Moje wyróżnienie proszę przekazać małej Oli, której zgubił sie żółwik. Przy okazji serdecznie ją pozdrawiam. Nie wiem czy żółwik się znalazł? Pozdrawiam także serdecznie całą redakcję. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku osiągnięmy same piątki, tzn. 55555. Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: NAPISALI O NAS... 27.11.01, 20:49 wow, dostaniecie śliczne "portalowe kubeczki" !!! < ja też taki chcę...! :( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 08:21 Tylko kubki ? Zawiodłem się. Proszę o przesłanie wirtualnej siwuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 13:52 Gość portalu: hrabiaa napisał: > Tylko kubki ? Zawiodłem się. Proszę o przesłanie wirtualnej siwuchy. Prosze: litr 40% roztworu C2H5OH + odpowiednie specjaly wg przepisu producenta, w ladnej butelce... wyobraz sobie! ;-)) a ja poprosze zupelnie realny kubek prawdziwej, goracej kawy z mlekiem, co by ogrzac sie w to szare i mokre popoludnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 22:54 Gość portalu: Janek napisał(a): > Droga Redakcjo. > Moje wyróżnienie proszę przekazać małej Oli, której zgubił sie żółwik. Przy > okazji serdecznie ją pozdrawiam. Nie wiem czy żółwik się znalazł? > Pozdrawiam także serdecznie całą redakcję. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku > osiągnięmy same piątki, tzn. 55555. Czy mala Ola, ktora zgubila zwierzaczka, dostala Jankowy kubek??? pozdrowienia Ana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:BEZ ODPOWIEDZI. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 23:58 Widzisz Ano jak Redakcja posty swoich wiernych czytelników traktuje. Byłem przekonany, że Ola kubeczek dostanie. Trudno. Mikołaj za minutę, a z kubeczka??? Odpowiedzi już nie oczekuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegdoń Re:BEZ ODPOWIEDZI. IP: 10.40.66.* 06.12.01, 13:05 Gość portalu: Janek napisał(a): > Widzisz Ano jak Redakcja posty swoich wiernych czytelników traktuje. Byłem > przekonany, że Ola kubeczek dostanie. Trudno. Mikołaj za minutę, a z > kubeczka??? Odpowiedzi już nie oczekuję. Pozdrawiam. Janku, to ja naczelna. Mieszkam na ulicy (w okolicy) Oli i mam dla niej kubek, ale od kilku dni wtracam do domu po 22.00 i nie mam śmiałości nękać ludzi kubkiem o tej porze. Załatwię to to końca tygodnia - słowo honoru. piegdoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Dziękuję. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.01, 15:50 Kochana Pani Redaktor. Bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam i dużo zdrowia życzę. Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegdoń Re:Dziękuję. IP: 10.40.66.* 06.12.01, 16:26 Gość portalu: Janek napisał(a): > Kochana Pani Redaktor. > Bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam i dużo zdrowia życzę. > Janek Anioł, nie człowiek. Ja dziekuję, kubek trzymam w torebce, może mi się dzisiaj uda. Nr 51 nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Dziękuję. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.01, 17:06 Gość portalu: Piegdoń napisał(a): > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > Kochana Pani Redaktor. > > Bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam i dużo zdrowia życzę. > > Janek > > Anioł, nie człowiek. Ja dziekuję, kubek trzymam w torebce, może mi się dzisiaj > uda. Nr 51 nieprawdaż? Cudowna Pani Redaktor. Nie jestem namolny ani pazerny ale mam bardzo wielką prośbę. Czy mógłbym zamienić tego ANIOŁA na kubeczek. Mam dwa ważkie powody; 1. Marsha napisała - Dostaniecie śliczne portalowe kubeczki - < ja też taki chcę...! :)>. Dzis jest Św. Mikołaja. Wypadałoby życzenie spełnić. O wątku "Bezsenność" i innych zasługach nie wspominam. 2. Jak może Pani Redaktor zwróciła uwagę, Anioły wśród forumowiczek specjalną estymą się nie cieszą. Poszukiwani są faceci z piekła rodem. Dziękuję. Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegdoń Re:Dziękuję. IP: 10.40.66.* 06.12.01, 17:28 Gość portalu: Janek napisał(a): > Gość portalu: Piegdoń napisał(a): > > > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > > > Kochana Pani Redaktor. > > > Bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam i dużo zdrowia życzę. > > > Janek > > > > Anioł, nie człowiek. Ja dziekuję, kubek trzymam w torebce, może mi się dzi > siaj > > uda. Nr 51 nieprawdaż? > > Cudowna Pani Redaktor. > Nie jestem namolny ani pazerny ale mam bardzo wielką prośbę. Czy mógłbym zamien > ić > tego ANIOŁA na kubeczek. Mam dwa ważkie powody; > 1. Marsha napisała - Dostaniecie śliczne portalowe kubeczki - < ja też taki > chcę...! :)>. Dzis jest Św. Mikołaja. Wypadałoby życzenie spełnić. O wątku > "Bezsenność" i innych zasługach nie wspominam. > 2. Jak może Pani Redaktor zwróciła uwagę, Anioły wśród forumowiczek specjalną > estymą się nie cieszą. Poszukiwani są faceci z piekła rodem. > > Dziękuję. Gorąco pozdrawiam. Kubek jest. Nie trzeba go na nic zamieniać. Pisałam wszak "anioł nie człowiek", nie zaś "anioł nie kubek"... w kubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegdoń Re:melduję IP: *.gazeta.pl 06.12.01, 20:41 Zadanie wykonane. Kubek doręczony przed 20-tą. Wszystkiego najlepszego. piegdoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:melduję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.01, 23:43 Gość portalu: Piegdoń napisał(a): > Zadanie wykonane. Kubek doręczony przed 20-tą. Wszystkiego najlepszego. piegdoń Bardzo, bardzo dziękuję. Nisko się kłaniam i dobrej nocy życzę Pani Redaktor. Wdzięczny czytelnik. Janek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 00:44 ech... dopiero dziś zwróciałm uwagę mą na ten wątek, bo tytuł "Napisali o nas" jakoś skutecznie mnie póki co odstraszał :-).... i się dowiedziałam, że podobno kubek dla mnie... a ja od paru dni dla mojego przyszłego-niedoszłego kubka poszukiwałam w celu Mikołajowym.... ech... czy szanownej Gazecie obcy jest mail tirsa@gazeta.pl, by wygranych osobiście poinformować? :-)) A w ogóle, to o co chodzi z tym 50000 tysięcznym postem?... jakiś konkurs był? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: NAPISALI O NAS... IP: 62.8.156.* 29.11.01, 07:50 No ładnie. Tyle miałem ostatnio roboty, że na forum brakło czasu no i przegapiłem jubileusz. Ech, ten cholerny kapitalizm. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 01:59 Gość portalu: Jureek napisał(a): > No ładnie. Tyle miałem ostatnio roboty, że na forum brakło czasu no i przegapił > em jubileusz. Ech, ten > cholerny kapitalizm. > Jurek > nie Ty jeden ;-) zacznij odliczanie do nastepnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 07:57 Kapitalizm, jak kapitalizm. Lepperyzm, to dopiero zjawisko, które zabiera nam czas... przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.01, 09:59 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Kapitalizm, jak kapitalizm. Lepperyzm, to dopiero zjawisko, które zabiera nam > czas... przed telewizorem. Rzeczywistośc dopiero nabiera kształtu, gdy się postępuje jak my - wczoraj - z Jankiem. Telewizor wówczas niestraszny. :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.eu.org 30.11.01, 21:17 To Ty z Jankiem ....? Fiu, fiu. Tego Janek nie meldowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 22:28 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > To Ty z Jankiem ....? Fiu, fiu. Tego Janek nie meldowal. Hrabio Janek to porządny chłop. Myśmy się ino raczyli procentami: on whisky'ego, ja kalifornijskie obalałam. A wszystko bez te butelki, co to je Hrabia zbiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.eu.org 02.12.01, 15:15 Butelki sprzedane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 20:56 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Butelki sprzedane ? Ich melde gehorsam, że przeszłam na puszkowe. (butyłka u mienia jes't) :) Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: NAPISALI O NAS... 02.12.01, 21:03 A ja jutro idę wreszcie do redakcji po kubek 50 001. Będę z niego popijać w pracy kawkę + amaretto ( oczywiscie w odpowiednich proporcjach niewyczuwalnych dla otoczenia) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: NAPISALI O NAS... IP: *.gazeta.pl 02.12.01, 21:24 yetta napisał(a): > A ja jutro idę wreszcie do redakcji po kubek 50 001. > Będę z niego popijać w pracy kawkę + amaretto ( oczywiscie w odpowiednich > proporcjach niewyczuwalnych dla otoczenia) :) Czekamy, czekamy. Kubeczek mamy i może być i amaretto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.eu.org 07.12.01, 20:45 Te kubki, to sposob na zlapanie nowej krwi dziennikarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.01, 18:16 niestety... nie mogę skontaktować się z Szanowną Redakcją, gdyż albowiem maile od tirsa@gazeta.pl do internet@wroclaw.agora.pl są odrzucane przez serwer... no trudno... pozostanę forumowiczką bezkubeczkową ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.eu.org 09.12.01, 18:21 Tirsa ! Oddam Ci swoj kubek z wojska. Na jedno wyjdzie. Gdybys poszla na spotkanie, byc moze daliby po kubku...herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.01, 19:29 Hrabio... o wielki mój... trzymam Cię za... kubek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegdoń Re: NAPISALI O NAS... IP: *.gazeta.pl 09.12.01, 18:44 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > niestety... nie mogę skontaktować się z Szanowną Redakcją, gdyż albowiem maile > od tirsa@gazeta.pl do internet@wroclaw.agora.pl są odrzucane przez serwer... > no trudno... > pozostanę forumowiczką bezkubeczkową ;-))) proszę pisać na: listy@wroclaw.agora.pl, na mnie: bpa@wroc.gazeta.pl, na dział miejski: miejski@wroclaw.agora.pl. Musi zadziałac. Można też dzwonić i nie poddawać się pozdrawiam b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.eu.org 09.12.01, 19:37 Uwazaj Tirso na zachety redaktorki. Ponoc nikt stamtad nie wyszedl o wlasnych silach. Czy blaszany, zimny uchwyt nie przeszadza Ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.01, 19:58 Hrabio... znaczy futerkiem nie obszyty?... trudno, będę w rękawiczkach pić wspominając Cię każdorazowo :-))) a z Redakcją się skontaktuję, jak wreszcie mój adres mailowy - gazetuwy działać zacznie jak należy, a rzadko mu się to zdarza ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: NAPISALI O NAS... 09.12.01, 21:18 Dobra Tirsa - spojrzmy przyslowiowej prawdzie w przyslowiowe oczy : wynika mi z tego niezbicie, ze : 1) lubisz pic (ale, zeby zaraz kubkami ?) 2) chcesz byc na garnuszku (ale, zeby zaraz Gazety ?) Nie masz kubka, pij z dzioba ! bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.eu.org 09.12.01, 21:21 Coz tak wczesnie wybzykales sie ze spotkania Pszczolusiu ? Miodu nie dawali ? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: NAPISALI O NAS... 09.12.01, 21:27 Drogi Hrabio, pszczola jam jest pracujaca - jedynie spotkania w jakich dzis uczestniczylam to zebrania produkcyjne. Stahanowiec tez byl pszczola, tyle ze nie zapylal ... Z zebran forumowiczow jeszcze miodu nie bylo :-))) Czekam, az wezwiesz do budowania barykad, wtedy przylece !!! Bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 17:16 Pisać o nas, to piszą co nieco. Teraz, w GD pojawiają się ciekawe wstawki parafialne. Wiem za to, co sie dzieje u mnie "na parafii". Jeszcze trochę, i ukażą się w Dolnośląskiej listy nie chodzących do kościoła. Od niedzieli zaczynam chodzić. Po co ktoś ma przeczytać, że miast uczestniczyć w zgromadzeniu, leniuchuję oglądając w telewizorni przykłady dowodzące teorię Darwina. Z niecierpliwością oczekuję kolejnych wiadomości parafialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroc.gazeta.pl 11.12.01, 18:26 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > niestety... nie mogę skontaktować się z Szanowną Redakcją, gdyż albowiem maile > od tirsa@gazeta.pl do internet@wroclaw.agora.pl są odrzucane przez serwer... > no trudno... > pozostanę forumowiczką bezkubeczkową ;-))) Trisa, Twój kubeczek oczywiście czeka na Ciebie. Trzeba się tylko umówić: Jeśli nie masz czasu wpaść do redakcji w ciągu tygodnia, kubek będzie czekał w sobotę na portierni. Jeżeli jednak jesteś spoza Wrocławia, przyślij nam swój adres - prezent wyślemy. Pisz na adres: listy@wroclaw.agora.pl Pozdrawiam i czekamy Dorota Przerwa, sekretarz redakcji �Gazety� we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.01, 07:00 ciekawe, czy zdążę w sobotę na portiernię przed tymi wszystkimi innymi Tirsami ;-))) Pszczółek ulubiona... z czyjego dzioba mam pić?... to propozycja jakaś? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 07:23 Oddajecie swoje jestestwo za kubek ? Po 2,5 zł w Koronie, bez kolejki na portierni. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: NAPISALI O NAS... 12.12.01, 11:52 Takiego kubka w Koronie nie kupisz, na pewno. A w soboty w naszej recepcji kolejek nie ma. Zdarzaja sie w piatki ok. 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 17:45 W piątki macie wypłatę wierszówek ? Jak nic będę. Kubka nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegdoń Re: NAPISALI O NAS... IP: *.wroc.gazeta.pl 12.12.01, 19:39 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > W piątki macie wypłatę wierszówek ? Jak nic będę. Kubka nie trzeba. u nas nie ma wierszówek Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: NAPISALI O NAS... 12.12.01, 21:06 > Pszczółek ulubiona... z czyjego dzioba mam pić?... to propozycja jakaś? ;-))) nie wazne z czyjego, wazne zeby z czystego :-))) bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 11:56 Piszą w GD za friko ? Ot dobra młodzież. Wreszcie coś robią bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: NAPISALI O NAS... 13.12.01, 13:21 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Piszą w GD za friko ? Ot dobra młodzież. Wreszcie coś robią bezinteresownie. > Dobra i ideowa, acz nie zupełnie bezgotówkówa. Jedynie bezwierszówkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: NAPISALI O NAS... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 13:56 Ciekawe, że redaktorka szybko reaguje na kwestię kasiorki dla młodzieży redakcyjnej. Ze zdjęć autorów artykułów w GD widać, że młodzież zdrowa, natyta. Znaczy się dobrze im. Brak tylko zdjęcia aspiranta odpowiedzialnego za ogłoszenia parafialne. Jeśli szanowna redakcja nie płaci wierszówek, to za czym ta piątkowa kolejka stoi? Ile więc zapłaci redakcja za całą szpaltę ? Forumowcy mogą też u Was zarobić. Skrzykniemy się i szpalta gotowa, ba cała GD może być przez Forum przygotowana. Tylko problem co redakcja zrobi z nadmiarem utalentowanej młodzieży redakcyjnej ? Tak więc umowa stoi ? Tylko bez zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś