robak_wroc 27.03.07, 00:53 kiedys codziennie byly dwie strony nowych postow, a teraz? ledwie kilka dzisiaj. forum umiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ...---... Re: forum wroclaw umiera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.07, 01:13 straszne! co my teraz zrobimy!? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: forum wroclaw umiera 27.03.07, 01:18 jak zwykle nic, ewentualnie zmienimy forum ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: forum wroclaw umiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:29 polecam terapię odwykową Odpowiedz Link Zgłoś
qrka_wodnaa Re: forum wroclaw umiera 27.03.07, 07:40 polityka polityka polityka nuda nuda nuda bleee :[ Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Mi już się nie chce. 27.03.07, 08:03 Nie mam czasu, a jak już mam czas, to nie mam siły. Dyskusje służyły mi do gimnastykowania umysłu, ale poza tym nic z nich nie wynika. Nikt tu nigdy nikogo do niczego nie przekona, 90% wątków kończy się obrzuceniem inwektywami i poobrażaniem się dyskutantów na siebie. Najpopularniejsze forumowe argumenty to te ad personam, z wyśmieniwaniem się z nicków włącznie. Trochę wyższy poziom miało forum Wrocław bez Cenzury, ale tam się jakiś dziwny artystowski klimat zrobił i przestałem tam nawet zaglądać. I w sumie dobrze. Oderwijmy tyłki od komputerów, wiosna idzie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: Mi już się nie chce. 27.03.07, 09:46 Klement- zostałeś przez kogoś podmieniony. Jak to nie chce Ci się siedzieć przy tych paszkwilach na forum wrocław? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Mi już się nie chce. 27.03.07, 11:02 to spotkajmy sie wszyscy na browarku w rynku. browar w papierowym worku po paczku obowiazkowy. bedziemy robic sobie jaja z SM :> Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Mi już się nie chce. 27.03.07, 11:05 robak_wroc napisał: > to spotkajmy sie wszyscy na browarku w rynku. Ok. W wielki piątek ? Post będzie, a piwo to płynny chleb przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Mi już się nie chce. 27.03.07, 13:30 jestem ZA :D to ten piontek bedzie wielki? bo wtedy gra milczenie owiec w łikendzie za free ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklament Fontanna prawdy wyschła :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:04 Skąd teraz będziemy czerpać nasz jedynie słuszny światopogląd? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.marcin Re: Fontanna prawdy wyschła :( 27.03.07, 15:20 w powodach upadku forum zapomnialem dodac brak Ciebie, Olga. Szkoda, ze juz nie wpisujesz tych swoich debilnych postow, z ktorych wynikalo jednoznacznie, ze bylas zakochana w Klemencie hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: Fontanna prawdy wyschła :( 27.03.07, 19:42 Kto to jest Olga i czemu taka szkaradna? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.marcin Re: forum wroclaw umiera 27.03.07, 13:21 Przyczyny upadku: brak konkretnych wrogow (ze przypomne boje Ditrana z Klementem, czy wroclawianie.info ze wszystkimi. Ten pierwszy dal sobie spokoj, a rzecznik prasowy nazistow jest non-stop banowany) brak autorytetow kiedy widze, ze cos napisal map4 czy kklement, PawelZ, josip czy jedkok, to szczerze mowie - od razu sie ciesze. Dawniej bylo jeszcze pare osob, ktore swietnie pisaly: np. no.logo. Ci ktorzy zostali, pisza bardzo rzadko - a szkoda. Ostatnio najwieksze dyskusje sa na taki temat, na ktory ma ochote Gazeta Wyborcza. Mis Mago i NOP - to dwa przykklady. Zreszta forum przypomina mi czasami dyskusje w Radio Maryja, gdzie kazdy ma takie samo zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: forum wroclaw umiera 27.03.07, 13:48 pan.marcin napisał: > Przyczyny upadku: od siebie dodam jeszcze jeden powód: cenzurę na wrocławskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: forum wroclaw umiera 27.03.07, 17:58 "Moderacja", czyli wycinanie, odbywa się na dwóch poziomach. Na centralnym, kiedy ktoś klika na ikonkę z koszem, dając sygnał adminom portalu i na lokalnym, w wykonaniu Cichociemnych - działających w ukryciu opiekunów naszego forum. Albowiem są takowi wśród nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: forum wroclaw umiera IP: *.lanet.net.pl 27.03.07, 13:57 Spraw jest jasna. Wyborcza to już trup. Pozostaje pytanie kiedy pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: forum wroclaw umiera IP: *.as.kn.pl 27.03.07, 14:22 Już dawno padło, wykończyło je towarzystwo wzajemnej adoracji. Wolność słowa i odmienne poglądy nie były na rękę, więc "elita" została sama, więc niech się teraz adorują i uprawiają wazeliniarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: forum wroclaw umiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:24 A czy Marysia wie ile jest cukru w cukrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: forum wroclaw umiera IP: *.wro.vectranet.pl 27.03.07, 19:46 a reszta wyjechała za granicę i mają Polskę tam gdzie lewica...prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: forum wroclaw umiera IP: *.as.kn.pl 28.03.07, 14:45 > A czy Marysia wie ile jest cukru w cukrze? Wie, ale to już było. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok prawdę mówiąc - zabija to prowincjonalizm 27.03.07, 22:40 o czym są tu posty? Czy zdarza się coś interesującego? Nic się nie dzieje. Miś Mago; gdzie są tipsy?; ile sie zarabia w whirpoolu. Nuda! Miasto może jakieś ospałe jest? Jest kilku "harcowników" i tyle, którzy jednak bardziej próbują prowokować. Zwłaszcza ci, co ciągną tasiemce na ulubione tematy - liberalizmu gospodarczego i jego twórcy. Ktos tam rozpacza z powodu "ad personam" lub przekręcania "nicków". Rzeczywiście, nie jest to może zbyt heske, ale służy czasem wstrząśnięciu. Poczujmy się czasem jak w barze "Gwarny" lub "Pod Zubrem" skoro nie ma innych rozkoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
napoj.chmielowy Re: forum wroclaw umiera 27.03.07, 23:08 robak_wroc napisał: > kiedys codziennie byly dwie strony nowych postow, a teraz? ledwie kilka > dzisiaj. forum umiera. > O czym tu gadać kiedy wszystko jest jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: forum wroclaw umiera IP: *.chello.pl 28.03.07, 01:06 > O czym tu gadać kiedy wszystko jest jasne? To nazywa się postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: forum wroclaw umiera 28.03.07, 01:12 Jeszcze forum nie umarło puki my żyjemy :D. I tak liczy się jakość no chociaż z nią ostatnio też nienajlepiej :p. No ale po co ci aż tyle listów i tak ich wszystkich nie przeczytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: forum wroclaw umiera 28.03.07, 01:20 Ja zawsze jestem późnym wieczorem albo nocą bo w dzień to niby po co? jak taka pogoda jest i trzeba też naprawde żyć a nie tylko na niby :D Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: forum wroclaw umiera 28.03.07, 01:28 No i wybiórczej coś ostatnio wazelina się skończyła z tego co zaobserwowałem. Już nas tak nie stymulują hehehhe. Jeszcze niedawno pisali że tu drzewka posadzą tam nowe lampy wstawią tam będzie nowa kostka jakieś cudowne osiedle extra lux a teraz albo już nic się nie dzieje albo kaganiec ktoś im założył albo nową linje obrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: forum wroclaw umiera IP: *.as.kn.pl 28.03.07, 14:51 Gazeta W.jak kameleon, a Wąż z Borneo jak Wyborcza umie zmieniać kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: forum wroclaw umiera 28.03.07, 15:17 bo jak bylo duzo postow to z 5 wartych przeczytania bylo, a teraz jest stanowczo mniej ogolem, a tych wartych do przeczytania czasem nie ma nawet. Odpowiedz Link Zgłoś