siedemosiem 29.03.07, 09:49 poszukuje biura rachunkowego z Wro (chetnie z Nowego Dworu lub okolic). Czy ktos z Was moze mi cos polecic? (mam jednoosobowa DG, VAT, KPiR, ZUS, US). Cena tez by sie przydala. Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.statler Re: Biuro rachunkowe z Wrocławia 29.03.07, 14:27 Pojęcia nie mam, ale poradzę Ci coś. Jak chcesz znać cenę przynajmniej przybliżoną to podaj ilość dokumentów do księgowania. Jednoosobowa firma może mieć 500 faktur miesięcznie lub 2 i cena jest wyznacznikiem pracy jaką trzeba włożyc w zaksięgowanie twoich papierów. Z mojego znajomości tej branży to przy 5 fakturach to bym się spodziewał koło 150 pln netto. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
siedemosiem Re: Biuro rachunkowe z Wrocławia 29.03.07, 15:40 mysle, ze bedzie ok. 25 faktur miesiecznie. To 150 zl by mi pasowalo (nawet netto :) szkoda, ze takiej firmy ze swieczka szukac we wro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x dobry klimat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:30 Strasznie fajnie mi sie wspolpracuje z: poltax.com.pl/ Tylko musisz wdac sie w dobre uklady z paniami w biurze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Biuro rachunkowe z Wrocławia IP: *.magma-net.pl 29.03.07, 18:23 napisz dora2345@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta_atram Re: Biuro rachunkowe z Wrocławia 29.03.07, 21:15 a czy to musi być biuro rachunkowe...a co powiedziałbyś na dobrą księgową? Odpowiedz Link Zgłoś
walkirja Re: Biuro rachunkowe z Wrocławia 29.03.07, 22:04 Myślę, że 150 zł przy tak niewielkiej działalności to całkiem przyzwoita stawka. Mamy biuro na Grabiszynku (Hallera) wszelkie możliwe uprawnienia, ubezpieczenie, miłą atmosferę i ... osiem dobrych księgowych. Serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peem Re: Biuro rachunkowe z Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.07, 10:44 Walkiria, to nie ja zakładałem wątek, ale opis przez Ciebie przedstawiony nieźle koresponduje z moimi potrzebami (również lokalizacyjnie). Proszę, podaj dokładniejsze namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
walkirja Re: Biuro rachunkowe z Wrocławia 30.03.07, 22:40 Proszę bardzo. Zaraz za skrzyżowaniem Hallera/Al.Pracy po prawej stronie (jeśli ktoś jedzie od Carrefoura)jest duży biało-zielony szyld. Mam nadzieję, że nikt nie uzna tego za reklamę. Chociaż, czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
katasiak Re: Biuro rachunkowe z Wrocławia 30.03.07, 10:48 Witam wprawdzie biuro mam na Krzykach, ale chętnie pomogę. Stawka do 25 dokumentów, to 100-150 zł. Zależne jest to jeszcze od wymagań klienta, ilości pracy dodatkowej. Serdecznie zapraszam na rozmowę ustalającą szczegóły Twoich oczekiwań. Pozdrawiam Katarzyna katasiak@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś