Dodaj do ulubionych

prosze polecić dobrego ortopede?- koślawość?

30.03.07, 18:50
kobity babka z przychodni pediatra uparła sie ze moj syn powinien byc
rehabilitowany bo ma "lekką" (?) koślawość...i dała skierowanie na
ortopede,ale ja jakos wole z polecenia....

niby sie nie martwie,ale moze doradzicie.. ta koślawośc to bardzo uprzykrzy
mu zycie:(?
bo pediatra skwitowała: "facet to spodnie najwyzej go zasłonią..."
Obserwuj wątek
    • ania7306 Re: prosze polecić dobrego ortopede?- koślawość 03.04.07, 20:43
      Jezeli jestes z Wrocławia, to polecam dr Ciska z Dolmedu.
      • wiktoriaa Re: prosze polecić dobrego ortopede?- koślawość 04.04.07, 23:43
        super dzięki jutro dzwonie i umówie sie z synkiem
        pozdrówkaaaa
        • bierewka Re: prosze polecić dobrego ortopede?- koślawość 05.04.07, 06:30
          hej! ja polecam dr Matere z Maja, przyjmuje kilka razy w tygodniu, super
          specjalista, co prawda z moja mala wszystko bylo i jest ok, ale ludzie go chwala.
          • wiktoriaa Re: prosze polecić dobrego ortopede?- koślawość 06.04.07, 11:05
            super bardzo dziękuje ...moze warto podejsc do dwóch i skonfrontowac?
    • ania7306 Re: prosze polecić dobrego ortopede?- koślawość 10.04.07, 22:46
      A co do tego czy to uprzykrzy mu zycie, to zalezy w jakim wieku jest dziecko.
      Czasem wystarczą odpowiednie ćwiczenia i obuwie ortopedyczne. Daj znać po
      wizycie u ortopedy.
      • wiktoriaa Re: CISEK żenada! 13.04.07, 15:32
        witam no....dziękuje bardzo za namiarki...
        byłam u dr i jestem zażenowana wizyta u dr Ciska
        niedośc ze mialam wizyte prywatna to pan doktor przyjal przede mna dwie osoby z
        wczoraj! OK ale do cholery 2-letnie dziecko nie jest w stanie wysiedziec
        wjednym miejscu 30 minut!!...Wchodząc do gabinetu zero podejscia do
        dziecka,tylko wybałusza oczy!
        po chwili zadzwonił telefon do Pana doktora to ten zamista przeprosić i
        powiedziec ze ma pacjenta nawijał sobie ponad 10minut jakby mnie nie było!!!!
        Przeprowadzał wizyte lekarską przez telefon!???-chyba ja płace za swoja wizyte
        prawda??
        Rece mi opadły na koniec jak juz łaskawie skonczył zamiast cokolwiek
        wytłumaczyc to spisał na komputerze zalecenia i odpowiadał w szybkim tempie
        zdawkowo na moje pytania.Patzre aten wstaje i wychodzi?? po nastepna pacjentke.
        Super gośc nie ma co!

Jak mam byc szczera to czułam sie jakbym miala juz wyjsc wtedy kiedy rozmawial
        sobie przy mnie z kims przez telefon...chyba byłam zbyt trudnym przypadkiem dla
        Pana doktora bo widac ze z dziećmi ktore nie dadzą sie zbadac nie miał do
        czynienia! Mało tego wydaje mu sie ze każda matka wie co to jest KOSLAWOSC???

NIE POLECAM!!!!

dziękuje bardzo za namiary ale facet po poprostu beznadziejny...musze udac sie
        do kogoś innego kto wysłucha, wytłumaczy!! i ma podejście do dzieci...no i
        dokonczy fachowo wizyte a nie zaprasza kolejna osobe kiedy ja siedze jeszcze
        na krześle
        doopek

pozdrawiam i cóz chyba mam złe juz doświadczenie nie wiem czy znajde jakiegos
        fachowca rzetelnego ktory "robi dobrze swoją robote"

a propos diagnozy : Pan doktor zalecił - spisał mi co potem odczytałam -nam
        buty ortopedyczne , ćwiczenia , mały ma odstęp 3 cm..to za duzo jak dla Pana
        doktora i zdzwiony był ze tak późno podjelam leczenie,..BOMBA tylko miec do
        siebie pretensje :):)

pozdrówkaaaaa
        • katse Re: CISEK żenada! 14.04.07, 21:30
          jeśli Cię stać na prywatną wizytę to idź do dr Michajłowa. Przyjmuje na Młodych
          Techników. Wizyta chyba 60 - 70 zł kosztuje. Super podejście do dziecka. Nawet
          jak moja młoda cała wizytę się darła to on spokojnie ją badał i zbadał.

K
          • wiktoriaa Re: 19.04.07, 16:48
            w Bartku dostałam też namiar na niego...na Michajłowa
        • ania7306 Re: CISEK żenada! 15.04.07, 13:37
          Fakt, że będąc u Ciska po raz pierwszy można się zrazić. Ale ja chodzę tam od 4
          lat z dzieckiem i jego diagnozy sa b.trafne. Co do ilości pacjentów i długiego
          oczekiwania...no cóż, tam tak jest zawsze i nie jest to wina lekarza. A to, że
          nie jest wylewny...no nie jest, ale ważniejsze dla mnie jest rozpoznanie i
          porada. Nigdy nie miałam problemu, żeby się z nim dogać i dopytać, dlatego go
          polecam...nadal.
          Szkoda, że straciłaś czas i pieniądze, ale ja naprawdę mam o nim dobre zdanie.
          • wiktoriaa Re: do ania7306 16.04.07, 08:37
            ania oczywiscie :) moze akurat trafiłam na "zły dzień" nie podważam jego
            fachowości jako lekarza ale podejście do pacjenta...tak czy inaczej bardzo
            bardzo Ci dziękuje za polecenie...wkoncu robimy to w dobrej wierze :):) my
            mamuśki każda dla siebie

tak czy inaczej musze jeszcze skonfrontowac

• ania7306 Re: do ania7306 16.04.07, 22:26
              Nie, to nie był zły dzień.On tak zawsze tylko, że ja mam już za sobą całą masę
              wizyt i po prostu przyzwyczaiłam się...A naprawdę pomógł mojemu dziecku.
              No głupio mi tylko, że wywaliłaś kaskę...

• wiktoriaa Re: do ania7306 17.04.07, 09:44
                wychodzi na to ze sie czepiam.....
                a Twoje dziecko jeśli moge spytac na co "leczył" , dugo i z efektem?
                • malinowymis Re: 17.04.07, 19:03
                  a moze polecicie jesczez jakiegos ortopede, nie dla dziecka... ? (glownie chodzi o leczenie stop)
                  • malinowymis Re: 17.04.07, 19:04
                    uuu nawet nie zauwazylam ze jestem na Edziecko :P
                    po prostu tak mi wyszukalo akurat :)
                    ale mimo wszytsko moze ktos sie leczyl we wroclawiu u ortopedy i moze kogos polecic..
                • ania7306 Re: do ania7306 20.04.07, 10:35
                  Najpierw panewki, czy jakoś tak to się nazywa. Z bardzo dobtym efektem, bo wada
                  ustapiła po 2 miesiącach...a miało być znacznie dłużej, później koślawość kolan
                  i płaskostopie.Kolanka sa już OK, stopy jeszcze nie, ale to trwa długo.Dziecko
                  musi ćwiczyć a wiadomo jak to jest z maluchami i ćwiczeniem :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka