Dodaj do ulubionych

Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w R...

04.04.07, 22:22
Nareszcie! Co za wstyd, ze pierwsi zostali ukarani antyfaszysci including tego
nieszczesnika o kulach, ktory mial rzekomo czynnie napasc na funkcjonariuszy.
Mam nadzieje, ze sprawa zostanie szybko doprowadzona do konca a szmaciarze
(tak, ci analfabeci, troglodyci z NOP) przykladnie ukarani.

Wiecej na: www.leobulero.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: afe Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w R.. IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 04.04.07, 23:41
      Aktywista NOP posiada to brzydkie imie : Dawid ? To podejrzane ...
      • Gość: dew Re: Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w IP: *.chello.pl 05.04.07, 06:51
        Hehe Dawid, zydowskie imie faszysty:) Nie wstyd mu?
    • eo13303 Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w R.. 04.04.07, 23:55
      60 lat temu za zabicie faszysty dostawało się medal. Teraz, za pokojową
      demonstrację przeciwko tym śmierdzielom (wszyscy obecni na demonstracji poczuli
      ;)) dostaje się od śmiesznego sądu naganę.
      Myślę,że powinniśmy wrócić do starych, sprawdzonych metod
      • mr_pope Re: Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w 05.04.07, 11:55
        Nagana nie była za manifestację, tylko za napaść na policjanta. Kiedyś taki nie
        dostałby nagany tylko pałą w nerki. I byłby spokój.
    • trueapasz co z zarzutami dla anarchistów ? 05.04.07, 09:43
      Co z zarzutami dla chuliganów anarchistów za czynną napaść na funkcjonariuszy
      MO ? za to są niezłe wyroki :)
      • Gość: hans Re: co z zarzutami dla anarchistów ? IP: *.chello.pl 05.04.07, 10:55
        Oskarżeni zostali skazani na 150 zł na rzecz sierot policyjnych przez sąd 24h.
        Mogą odwoływać się od wyroku. Postawione zarzuty nie mają nic wspólnego z czynną
        napaścią na funkcjonariusza policji, bo przewidywane kary dyskwalifikowały by tę
        sprawę dla sądów 24h. Zostało więc zakłócanie porządku i uczestnictwo w
        nielegalnym zgromadzeniu.
      • 1410_tenrok Zwłaszcza ten niepełnosprawny huligan 05.04.07, 11:38
        był najniebezpieczniejszy.
        Policja i sądy bronią legalnej demonstracji posthitlerowców. Ale fajną mamy
        erpe04.
        Nie będzie już róbta co chceta, ale szeroka autostrada do nowej formy
        hitleryzmu.
        Miało być prawo i sprawiedliwość, a co jest - każden wie.
        • Gość: Apasz myslałem ze chuligan to chuligan IP: *.e-wro.net.pl 06.04.07, 15:54
          myślałem ze chuligan to chuligan a tutaj sie okazuje ze są równi i równiejsi ;)
          No tak jak mnie napadnie koles kulejący z kulą a koles z patykiem to co innego
          wkoncu ktos otworzył mi oczy ;(
          są świnie i reszta zwierząt ;(
          • 1410_tenrok zawsze wiedziłame żeś jest pomylencem 07.04.07, 00:48
            ale ten post przekracza wszystko. Oto posthitlerowiec porównujący
            niepełnosprawnego do świni.
            Wiesz bydlątko, że to jest w tym kraju karalne!

Są ludzie oraz posthitlerowcy
            • Gość: Apasz motyla noga IP: *.e-wro.net.pl 07.04.07, 09:46
              strasznie sie zdenerwowałeś/aś no i te literówki ;) ale co tam ja ciągle pytam
              czy są dwa oblicza chuligana jeden dobry co bije w dobrej intencji i ten co w
              złej hymmmmm ciągle to jest dla mnie nie zrozumiałe
            • Gość: zdziwiony Re: zawsze wiedziłame żeś jest pomylencem IP: *.media4.pl 07.04.07, 10:40
              1410_tenrok napisał:

> ale ten post przekracza wszystko. Oto posthitlerowiec porównujący
              > niepełnosprawnego do świni.

Tak się zapaliłeś w dyskusji, że nawet nie zauważyłeś nawiązania do "Folwarku
              zwierzęcego". A może po prostu braki w lekturach?
              • 1410_tenrok bydle napisało, co napisało 07.04.07, 11:27
                i tyle. Porównywanie niepełnosprawnych ze świniami to gnojstwo i tyle.
                A od Orwella się odstosunkujcie. I tak go nie lubicie. Walczył po stronie
                republikańskiej Hiszpanii.
                Posthitlerowcy winni uświetniać latarnie, jak bąbki choinki. Tam jest ich
                miejsce. Nie ma czasu na dyskusje jest czas na wieszanie, zanim nie będzie za
                późno.
                • kklement tenrok_1410 - internetowy przestępca ? 07.04.07, 11:45
                  Myślę, że powinno zgłosić się organom ścigania ( policji ? prokuraturze ? ), że
                  pewien osobnik, używający pseudonimu tenrok_1410, nawołuje w internecie do
                  przestępstwa, jakim jest wielokrotne morderstwo. Robi w sposób regularny, na
                  przestrzeni co najmniej paru tygodni. Nawołuje do rostrzeliwywania, do
                  wieszania itp. Czy jego wypowiedzi nie powinny zostać potraktowane poważnie ?
                  Ja osobiście uważam, że nawoływanie do przemocy w wykonaniu tenroka_1410 jest O
                  WIELE POWAŻNIEJSZYM zagrożeniem niż hasła typu "Polska dla Polaków" czy "Biała
                  siła", za które sądzeni mają być członkowie NOP-u. W.w. hasła nie nawołują
                  wprost do przemocy, a nawet trudno jednoznacznie określić je jako agresywne, w
                  przeciwieństwie do wypowiedzi tenroka_1410 o roztrzeliwywaniu, wieszaniu itp.,
                  wzmocnionych dodatkowo olbrzymią porcją obelg.

Oponentom tenroka_1410 w tej dyskusji poddaję po rozwagę napisanie na niego
                  donosu :)
                  • Gość: Apasz chamstwu trzeba sie godnie przeciwstawić IP: *.e-wro.net.pl 07.04.07, 15:21
                    chamstwu trzeba sie godnie przeciwstawić tak mawiał moj ojciec więc tenorek
                    powinien dostac w mordę stary hipokryta ;) pierwszy jesteś tenorku do
                    rozstrzeliwania ludzi na ulicach za poglądy , oczywiście za poglądy zgoła
                    odmienne od twoich
                    • 1410_tenrok Chamstwu? Jakie chamstwo, przepraszam? 07.04.07, 19:42
                      6 milionów ludzi zostało zamordowanych, czy nie? Kraj zniszczono, czy nie?
                      Chcesz mnie za to prac po mordzie, ze jestem hipokrytą? A pędź mi presz to
                      faszystowski szambonurku.
                      Dyskusji z z posthitleryzmem być nie może. Dla posthitleryzmu nie ma też żadnej
                      wolności słowa, jedynie to co robiono w latach 1939-1945. Krótki proces i do
                      piachu.
                    • 1410_tenrok Po drugie, czytaj dokładnie! 07.04.07, 19:45
                      Ja nie nawołuję, aby rozstrzeliwać ludzi za poglądy! Ja nawołuję, aby strzelać
                      do posthitlerowców, ponieważ są to wściekłe psy, które roznoszą zarazę.
                      Czytaj ze zrozumieniem i nie zasłaniaj się tatusiem!
                  • 1410_tenrok Tak panie Klementowski, 07.04.07, 19:39
                    62 lata po zakonczeniu II wojny swiatowej, wzywam, aby polskich pogrobowców
                    hitleryzmu w kazdej postaci wieszać albo rozstrzeliwać bez sądu, zanim będzie
                    za późno. Tu na tej ziemi, która tak mocno została naznaczona zbrodniami dwóch
                    nastraszniejszych ideologii jakie wydała ludzkość, nawołuję do kompletnej
                    deletacji bandytów obnoszących się ze swastykami.
                    A co nie wolno mi?
                    Im wolno cieszyć się z tego, że na Hauptringu w miescie Breslau znów
                    manifestowano za "Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuehrer" (oryginalny cytat
                    indywiduum o nicku s.k.i.n) mnie wolno nawoływać do tego, aby do nich strzelać.
                    Leć mały do prokuratury i podaj mnie. Jak wiesz, jestem łatwo rozpoznawalny po
                    IP mojego kompa.
                    Wesołej zabawy Klementowski, obrońco posthitlerowskich bękartów, w imię dobrze
                    (???) pojętej wolności słowa?
                • Gość: zdziwiony Re: bydle napisało, co napisało IP: *.media4.pl 07.04.07, 21:41
                  1410_tenrok napisał:

> bydle napisało, co napisało i tyle.

Czyli tobie wolno pisać wszystko?

> A od Orwella się odstosunkujcie. I tak go nie lubicie. Walczył po stronie
                  > republikańskiej Hiszpanii.

Walczył, przejrzał na oczy, i nigdy więcej nie kochał komunizmu. Niestety są
                  tacy co do dzisiaj błądzą.

> Posthitlerowcy winni uświetniać latarnie, jak bąbki choinki. Tam jest ich
                  > miejsce. Nie ma czasu na dyskusje jest czas na wieszanie, zanim nie będzie za
                  > późno.

Jak zdefiniować taką postawę??
    • el_bigos Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w R.. 05.04.07, 10:54
      zastanawiam się co za skończony idiota podpisał im zgodę na te manitestacje????
      • 1410_tenrok magister historii Uniwersytetu im Bolesława Bieru 07.04.07, 00:52
        ta we Wrocławiu, niejaki H. Zieliński. Obecnie dyrektor w magistracie.
        Czyli urzędnik, który zniknął pod stosami akt, okólników, ważnych pism,
        monitorów i dzienników ustaw. Ledwie dycha i nie mógł się wygrzebać.
      • Gość: zdziwiony Re: Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w IP: *.media4.pl 07.04.07, 10:48
        Nie ma podstaw prawnych by zakazać odpowiednio zgłaszanej demonstracji -
        zgłaszanej przez legalnie działającą partię.
    • Gość: kr Szmaciarzem to jesteś ty IP: *.kur.kolornet.pl 05.04.07, 12:47
      wole białego Polaka niż murzyna z hivem, jak simon mol.
      • 1410_tenrok a ja wole 05.04.07, 12:58
        np. jakis ludzi ustawiających posthitlerowców pod ścianą i karmiacych ich 2full
        metall jacket". Proste i higieniczne rozwiązanie.
    • a_figa Re: Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w 05.04.07, 13:28
      leo_bulero napisał:

> Nareszcie! Co za wstyd, ze pierwsi zostali ukarani antyfaszysci including tego
      > nieszczesnika o kulach....

Dbaj o nasz język i nie stosuj wtrętów obcojęzycznych, zwłaszcza, że mamy
      polski odpowiedznik - włączając - które to słowo ma dokładnie tyle samo liter
      co angielskie. Pozdrawiam :)
    • Gość: pitbul Do edytora: zdejmijcie już to zdjęcie z fakesrem IP: 195.215.5.* 06.04.07, 09:47
      bo przestanę czytac waszą stronę !!!!!! Rozumu nie macie czy co .....
    • Gość: Nofik Troche konsekwencji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: 195.24.64.* 19.06.07, 12:49
      > Zarzuty dostali Dawid G. z Narodowego Odrodzenia Polski oraz Dariusz P. z
      neopogańskiego stowarzyszenia Zadruga.

Zarzuty dostali Dawid G. z KATOLICKIEGO Narodowego Odrodzenia Polski oraz
      Dariusz P. z neopogańskiego stowarzyszenia Zadruga. Troche
      konsekwencji w swormulowaniach i mniej tendencyjnosci. Albo mowa katolickich i
      neopoganskich nacjonalistach albo zwyczjanie o nacjonalistach... Inaczej drodzy
      panstwo z GW gdzies macie tzw. rzetelnosc dziennikarska i co raz blizej wam do
      stylu tabloidow...
    • Gość: Nofik Troche konsekwencji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.211.36.72.static.reverse.layeredtech.com 19.06.07, 12:58
      > Zarzuty dostali Dawid G. z Narodowego Odrodzenia Polski oraz Dariusz P. z
      neopogańskiego stowarzyszenia Zadruga.

Zarzuty dostali Dawid G. z KATOLICKIEGO Narodowego Odrodzenia Polski oraz
      Dariusz P. z neopogańskiego stowarzyszenia Zadruga. Troche
      konsekwencji w swormulowaniach i mniej tendencyjnosci. Albo mowa katolickich i
      neopoganskich nacjonalistach albo zwyczjanie o nacjonalistach... Inaczej drodzy
      panstwo z GW gdzies macie tzw. rzetelnosc dziennikarska i co raz blizej wam do
      stylu tabloidow...
      • critto Katolicy z NOP-u rowniez scigani - i dobrze!! 26.06.07, 21:25
        A nie tylko Neopoganie z ZADRUGI. Tak powinna brzmiec informacja w Gazecie
        Wyborczej, bo inaczej wyglada na to, ze GW pomawia caly ruch neopoganski o
        faszyzowanie, CO JEST NIEPRAWDA - istnieja legalne, tolerancyjne organizacje,
        takie jak Rodzimy Kosciol Polski ( www.r-k-p.prv.pl ) czy Slowianska
        Wiara ( www.slowianskawiara.pl ), a sama religia jest bardzo otwarta,
        tolerancyjna (rowniez dla innych wiar - tu nie ma 'heretykow' i 'jedynie
        slusznej drogi', w przeciwienstwie np. do Katolicyzmu czy Islamu), oparta na
        wierze w harmonie z Natura, szacunku dla starszych, slabszych i chorych (w koncu
        ZADRUGA znaczy naprawde 'wspolnota' i te wszystkie pseudozadrugi z ZG nie maja
        NIC wspolnego z tym idealem, istniejacym od czasow staroslowianskich),
        wartosciach rodzinnych (ale nie moherowych!!) i szacunku dla zycia.

Slawa Bogom, Tradycji i Tolerancji!!!
    • Gość: Prawdziwy Polak Są zarzuty wobec organizatorów manifestacji w R.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:50
      Skazujcie anarchistów za dążenie do rozpadu Państwa, homo-niewiadomo
      za gorszenie społeczenstwa a nie prawdziwych Polaków którzy też mają
      prawo zaprezentować swoje poglądy
    • katrina_bush Re:Dziwna moda na Nazizm w "mieście spotkań"... 15.07.08, 23:12
      leo_bulero napisał:

> Nareszcie! Co za wstyd, ze pierwsi zostali ukarani antyfaszysci including tego
      > nieszczesnika o kulach, ktory mial rzekomo czynnie napasc na funkcjonariuszy.
      > Mam nadzieje, ze sprawa zostanie szybko doprowadzona do konca a szmaciarze
      > (tak, ci analfabeci, troglodyci z NOP) przykladnie ukarani.

Dziwna moda na nazistowskie ekscesy w "mieście spotkań"...

w mieście, które ma pretensje do bycia eurpejską metropolią z EIT i niewiadomo
      czym jeszcze !

wstyd i hańba !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka