akazis 12.04.07, 09:54 czesc, szukam we wroclawiu sklepu z duzym wyborem obuwia firm adidas, nike itp. interesuja mnie raczej miejskie odmiany tych butow. mozecie podac adresy takich sklepow? kiedys byl pod arkadami ale chyba od dawna go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: sklep z butami IP: *.e-wro.net.pl 12.04.07, 17:49 z tego co wiem najwiekszy wybor jest na Borowskiej(przy nowobudowanym szpitalu akademickim). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: factorynka Re: sklep z butami IP: *.chello.pl 12.04.07, 17:56 najwiekszy wybór ---factory outlet,ul graniczna2-----kierunek lotnisko ceny obniżone Odpowiedz Link Zgłoś
akazis Re: sklep z butami 12.04.07, 20:02 eh nawet tam bylem. wybor jest mizerny, rozmiarow malo - wszystkie jakies takie na jedno kopyto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: factorynka Re: sklep z butami IP: *.chello.pl 12.04.07, 20:06 to przykro mi ale nie wiem gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
akazis Re: sklep z butami 12.04.07, 20:52 no nic, dzieki za rade :) czyzby polikwidowali wszystkie sklepy w miescie? ;) kiedys byl adidas na kosciuszki, ale ostatnio jak sie tam wybralem to znalazl sie tam sklep z odzieza 'dla doroslych' :D czyzby nigdzie we wro nie sprzedawali butow nike / adidas itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: factorynka Re: sklep z butami IP: *.chello.pl 12.04.07, 20:56 a galeria dominikanska---tam jest nike Odpowiedz Link Zgłoś
akazis Re: sklep z butami 12.04.07, 23:04 o :) dzieki, w takim wypadku wpadne tam Odpowiedz Link Zgłoś