Dodaj do ulubionych

BONK - licze na Ciebie! :)

16.05.03, 15:23
Jak wiesz nie czytam NIE, wiec jesli zobaczylbys tam cos na ten temat:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=550&w=5548828&a=6063060
to daj z łaski swojej znac!
Obiecuje ze nawet kupie ten egzemplarz! :)

Z gory dziekuje i pozdrawiam! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bonk Re: BONK - licze na Ciebie! :) IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.05.03, 15:37
      no co ty ? z psami rozmawiasz? i liczysz na ich opinie? od kiedy ?
      już kiedys napisałem Tobie bys jako dogmat potraktował fakt iż wszystkiemu
      jestem winien i za wszystko ponoszę odpowiedzialnośc bez względu na miejsce i
      czas wydarzenia.
      To zapewne ułatwi Tobie postrzeganie świata i dociekanie winnych.

bonk
      • Gość: wiener Re: BONK - licze na Ciebie! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.03, 15:55
        > jestem winien i za wszystko ponoszę odpowiedzialnośc
        bez względu na miejsce i
        > czas wydarzenia.
        > To zapewne ułatwi Tobie postrzeganie świata i
        dociekanie winnych.

nie mazgaj sie tak,
        to do ciebie nie pasuje
        • Gość: bonk spox IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.05.03, 15:59
          wrecz przeciwnie !!!usmiech na mej twarzy zagościł jak nigdy.Dla wiadomości
          pozostałych bedących po za informuje,że tego typu opcja odpowiedzialności za
          wszystko obowiązuje jedynie w stosunku do zaczepek wędzonki.Z innymi rozmawiam
          normalnie :-)))(przynajmniej sie staram)

bonk
          • Gość: karol Re: klasa polityczna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 17:24
            od jakiegoś czasu justicja i wędzonka prowadzą dyskusje nt okien zdroja -
            z determinacji justicji wnoszę że może mieć ona jakieś dowody na poparcie
            swoich tez , czyżby to byla prawda ? jak mnie pamięć nie myli kiedyś była
            taka sprawa jakiegoś producenta okien ktory chciał nabyć nieruchomość z
            mieszkańcami , a gmina mu weszła na hipotekę za podatek od nieruchomości-
            czyżby o to chodziło ?
            • Gość: justicje Re: klasa polityczna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:57
              Gość portalu: karol napisał(a):

> od jakiegoś czasu justicja i wędzonka prowadzą dyskusje nt okien zdroja -

> z determinacji justicji wnoszę że może mieć ona jakieś dowody na poparcie
              > swoich tez , czyżby to byla prawda ? jak mnie pamięć nie myli kiedyś
              była
              > taka sprawa jakiegoś producenta okien ktory chciał nabyć nieruchomość z
              > mieszkańcami , a gmina mu weszła na hipotekę za podatek od nieruchomości-
              > czyżby o to chodziło ?

Wiem o kim myślisz, ale to zły trop.

• wedzonka Re: BONK - licze na Ciebie! :) 20.05.03, 00:51
        Gość portalu: bonk napisał(a):

> no co ty ? z psami rozmawiasz? i liczysz na ich opinie? od kiedy ?

Bonk: naimputujesz, naimputujesz, a potem znow bedziesz odwolywal... :)

> już kiedys napisałem Tobie bys jako dogmat potraktował fakt iż wszystkiemu
        > jestem winien i za wszystko ponoszę odpowiedzialnośc bez względu na miejsce i
        > czas wydarzenia.

A po co? Nie lepiej to nadal klarownie uzasadniac? :)

> To zapewne ułatwi Tobie postrzeganie świata i dociekanie winnych.

Byc moze.
        A teraz sluchaj: masz okazje naprawde sie do czegos przydac! Jak Urban w twym
        ulubionym szmatlawcu obsmaruje nam Justicje to liczymy na glosny jazgot - jak
        za dawnych dobrych czasow! Chocby byl nadal tak mialki w tresci - bedzie tym
        razem w samej swej formie niezwykle pozyteczny!
        Zreszta wiem ze sie nie powstrzymasz, chodzi tylko o to bys nie przeoczyl! :)

>
        >
        > bonk

Pozdrawiam!
        • Gość: bonk e.... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 20.05.03, 08:19
          tracisz czas Wędzonko.Nie licz na mnie ani w tej ani w innej materii.
          Jakakolwiek rozmowa ma sens wtedy gdy strony potrafią uznac rację adwersarzy i
          nie używają słów obraźliwych i innego typu inwektyw.
          Rozmowa ma sens gdy ludzie czasem potrafią przyznac sie do błedów tak
          ewidentnych, że nie trzeba wytykac ich palcem.Tobie się to nigdy nie udało.
          Co więcej na moje pytanie czy Ty bądź ktoś z twoich bliskich pracuje w
          jakimkolwiek urzędzie których tak bohatersko bronisz na łamach forum również
          pozostało bez odpowiedzi (jakiejkolwiek).
          Pozwoliłem sobie kiedys zaprosic Cieie na piwo i to nie z przypływu odwagi bądź
          strachu po stokroć wiekszego ale z czystej checi normalnej wymiany poglądów -
          także bez odpowiedzi.
          Złożyłem Ci chłopie życzenia świąteczne via mail kilkukrotnie (nowy rok itd)-
          pies z kulawą noga nie odpowiedział.
          Jak sam widzisz trace czas a co za tym idzie i ty równiez.
          Gratuluje jednak dobrej znajomości treści NIe - tak trzymaj chłopie, tak
          trzymaj!!!

bonk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka