Dodaj do ulubionych

Tragiczny weekend na autostradzie A4

16.04.07, 00:29
Niestety to nie był koniec. Stałam ok. 13.00 w korku z powodu tych wypadków i
teraz około 22.00 stałam znowu w korku w tym samym miejscu tylko w stronę
Opola. Tym razem 3 samochody :(
Obserwuj wątek
    • Gość: as I po co byl ten remont ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.07, 10:57
      Wyjdzie na to, ze wersja przedwojenna byla lepsza. Ewnement na skale europejska
      - tzw autostrada bez pasa awaryjnego. Pozdrawiamy GDDKiA !
    • map4 Re: Tragiczny weekend na autostradzie A4 16.04.07, 11:03
      W świetle powyższych wypadków proponuję wprowadzenie generalnego ograniczenia
      prędkości do 70 km/h na polskich autostradach oraz wyrobach autostradopodobnych
      typu A4.
    • Gość: gmoch autostrada A4??? IP: *.eranet.pl 16.04.07, 11:42
      jeżdze 2 razy dziennie drogą dwujezdniową z Wrocławia do Legnicy. Nie rozumiem
      dlaczego wszyscy nazywają ten odcinek autostrada, a przeciez nia nie jest!!!!!
      To nie jest nawet droga szybkiego ruchu!!
      To juz jest droga smierci. jesli komus popsuje sie auto( zlapie gume, awaria
      silnika itp) to jest 90% pewności, ze zginie, no ewentualnie z ciezkimi
      obrazeniami trafi do szpitala bo juz nie o to chodzi, ze nie ma pasa
      awaryjnego. na calej dugosci sa barierki i nie ma gdzie autem uciec. Zatoczki
      nie zdaja egzaminu w ogole. Tylko w Polsce mozna wpasc na tak debilny i
      kretynski pomysl budujac takie barierki. No ale skoro w Generalnej Dyrekcji
      Dróg zatrudnia sie kretynow.... szkoda gadac...
      • Gość: rafulos Re: autostrada A4??? IP: *.mybigcity.net 16.04.07, 18:27
        Przede wszystkim winę za wypadki w niedzielę ponosi firma, która przeprowadza tam remonty. Znaki o zwężeniu a w konsekwencji korku pojawiły mi się przed oczami jakieś 1000 metrów od początku korka. Ograniczenie prędkości zaś zobaczyłem po dziesięciu minutach poruszania się 5 km/h w koreczku. Co można zrobić jadąc po autostradzie 130 km/h, kiedy za wzniesieniem okazuje się, że wszystko stoi? Bravo Polska !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka