Dodaj do ulubionych

kurs pierwszej pomocy

30.04.07, 11:14
witam
Chciałbym zaprosić wszystkich zainteresowanych nabyciem umijętności pierwszej
pomocy na kurs organizowany przez moją firmę. Jest to kurs 16-godzinny.
Kolejna sesja takiego kursu, na który są jeszcze wolne miejsca odbędzie się
19 i 20 maja br. we Wrocławiu.Po wszelkie szczegóły proszę o kontakt pod nr
508 255-590 lub medic_care@konto.pl.
Zachęcam do uczestnictwa.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anna3050 Re: kurs pierwszej pomocy IP: *.chello.pl 30.04.07, 22:50
      chetnie,ale ile to kosztuje prosze o szybka odpowiedz
      • rita78 Re: kurs pierwszej pomocy 30.04.07, 23:01
        dołączam się do pytania
        • Gość: medmaris Re: kurs pierwszej pomocy IP: 81.210.9.* 02.05.07, 09:08
          Przepraszam za zwłokę w odp., ale dopiero dziś mam dostęp do neto
          kurs trwa 16 godzin, koszt 80 zł. za osobę. Szczegółowy program mogę przesłać
          na maila.
          Pozdr.
          • Gość: klin Re: kurs pierwszej pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:04
            Prosze o informacje kto organizuje kurs? ratownik medyczny, lekarz? do kogo jest
            adresowany? czy po zakończeniu kursu można otrzymać certyfikat i na jak długo
            jest ważny? czy kurs jest teoretyczny czy praktyczny? czy praktyka wykonywana
            jest na fantomach?
            • Gość: medmaris Re: kurs pierwszej pomocy IP: 81.210.9.* 02.05.07, 11:56
              organizatorem kursu jest firma Medic-Care, która zajmuje się oprócz
              organizowania kursów także transportem sanitarnym oraz zabezpieczeniem
              medycznym imprez. Wykłady oraz ćwiczenia prowadzą instruktorzy certyfikowani
              przez Europejską Radę Resuscytacji, ratownicy z doświadczeniem w pracy w
              pogotowiu. Uczestnikiem może być każda dorosła osoba (ze względu na stopień
              wnikania w poszczególne tematy, dla dzieci są prowadzone inne kursy), która
              jest zainteresowana nabyciem umiejętności pierwszej pomocy (szczegółowy program
              mogę przesłać na maila). Kurs kończy się egzaminem dwuetapowym
              (resuscytacja+pozoracja). Po jego zdaniu uczestnik otrzymuje stosowny
              certyfikat o ukończeniu takiego kursu (bezterminowy)z podpisem uprawnionego
              instruktora. Każdy blok tematyczny to na początku slajdy na projektorze a
              następnie ćwiczenia (z użyciem oczywiście fantomów, mat. opatrunkowych
              itp.).Warto jeszcze dodać, że grupy liczą ok 10 osób, tak więc każdego czeka
              solidna dawką ćwiczeń. W razie pytań proszę o kontakt: 508 255-590 lub
              medic_care@konto.pl
    • jolamagda1 Re: kurs pierwszej pomocy 04.05.07, 00:30
      witam!
      mam pytanie - czy będą jeszcze organizowane tego typu kursy??? np. w innym
      terminie?
      dzieki za odpowiedz i pozdrawiam ciepło.
      • Gość: medmaris Re: kurs pierwszej pomocy IP: 81.210.9.* 04.05.07, 09:08
        Witam
        Być może przed wakacjami, w czerwcu będzie jeszcze jeden termin, aczkolwiek
        niestety nie mogę tego obiecać na 100%, gdyż terminarz jest mocno w tym czasie
        napięty.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka