mad_a6 03.05.07, 13:30 Witam, Chciałem zapytać czy ma ktoś wiedze nt. raka jąder. Moje pytanie dotyczy czy czy jesli mam raka jąder to czy powinien byc wykonywany masaz jader metoda FELATTIO. Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: Rak jąder a masaż 03.05.07, 13:43 Zapewne chodziło ci o "fellatio"? No cóż, nie jestem onkologiem, ale fellatio szczerze bym ci odradzał. Akuratne w twoim wypadku byłoby autofellatio, o ile jesteś wystarczająco gibki... Odpowiedz Link Zgłoś
mad_a6 Re: Rak jąder a masaż 03.05.07, 13:46 tzn ?? lekarz mi doradzal taka metoda ale zastanawiam sie czy to jest skuteczne? Mozesz polecic jakas skuteczna metoda na zlagodzenie bolu ? Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Rak jąder a masaż 03.05.07, 13:54 pl.wikipedia.org/wiki/Fellatio Lekarz sam ci chciał to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
mad_a6 Re: Rak jąder a masaż 03.05.07, 14:00 nie! powiedzial ze to jest dobra metoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Rak jąder a masaż IP: *.chello.pl 03.05.07, 14:26 Polecam też,szczególnie rano,masaż jąder trzepaczką do ubijania piany z jaj.Stawia na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Rak jąder a masaż IP: *.chello.pl 03.05.07, 18:58 A próbowałeś leczenie mili prądami o zmiennej częstotliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Rak jąder a masaż IP: *.chello.pl 03.05.07, 19:08 Można też napromieniowac jądra polonem.Firma Włodka Putina prowadzi sprzedaż wysyłkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onkolog Re: Rak jąder a masaż IP: *.e-wro.net.pl 03.05.07, 19:10 Najskuteczniejsza będzie amputacja. Po co te półśrodki i tak skończy się na skalpelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Rak jąder a masaż IP: *.chello.pl 03.05.07, 19:18 Ale worek mosznowy bym zostawił ze względów estetycznych.Można go wypełnic np.kulkami łożyskowymi z taboru kolejowego.Nikt by się nie zorientował ,że to atrapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Rak jąder a masaż IP: *.chello.pl 03.05.07, 19:55 Jeśli zdecyduje się całkowitą amputację, to zawsze będzie można przeszczepic od doga ,bernardyna,dalmatyńczyka.I tak będzie "strzelał" ślepakami. Odpowiedz Link Zgłoś