maja57 04.05.07, 09:36 potrzebuję bardzo dobrej wróżki we Wrocławiu, proszę pomóżcie i dajcie jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napoj.chmielowy Re: wróżka we Wrocławiu 04.05.07, 13:35 maja57 napisała: > potrzebuję bardzo dobrej wróżki we Wrocławiu, proszę pomóżcie i dajcie jakieś > namiary Jeżeli może być wróżbita to niewątpliwie kolejar (kolejar@gazeta.pl). Tarot i astrologia + olbrzymia wiedza techniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wróżka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.05.07, 14:17 ul. Polaka 23/7. Nie znam telefonu i nie wiem też, ile bierze, ale ponoć niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: wróżka we Wrocławiu 06.05.07, 14:04 Gość portalu: Ania napisał(a): > ul. Polaka 23/7. Nie znam telefonu i nie wiem też, ile bierze, ale ponoć niezła Mieszkam w tych okolicach wiec poslalem tam moją byłą jak byla w potrzebie . I wiecie co ? Pani po 70tce od rana drinkuje whisky czy brandy ,kopci jak komin ,a wszystkim mowi to samo (ze maja zdolnosci para-para i tez moglyby wrozyc ,i ze jakas starsza kobieta z rodziny jest chora). Odradzam . Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Użyj swojego mózgu ! 05.05.07, 00:52 Zamiast wydawać kasę na szarlatanów, użyj swojego rozumu do kierowania swoim życiem ! Niesamowite, że w XXI wieku są jeszcze ludzie, którzy wierzą w takie bzdury ... Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Użyj swojego mózgu ! 05.05.07, 23:17 KKlemencie, żyjemy w wolnym kraju i nie można ludziom zabronić wiary w takie bzdury. Ludzie i bez rad wróżek nie używają rozumu do kierowania czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Użyj swojego mózgu ! 06.05.07, 12:44 Ja tak nie lekceważę sztuk dywinacyjnych. One mają - wbrew pozorom zakołtunionej psychiatrii i psychologii - duży walor terapeutyczny i diagnostyczny. Nie wierzysz? Spróbuj na pacjentach. Polecam astro-analizy jako narzędzie diagnostyczne (to akurat nie wróżenie). Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: wróżka we Wrocławiu 06.05.07, 16:18 dobra wróżka to oksymoron i to nawet całkiem zabawny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipka Re: wróżka we Wrocławiu IP: *.as.kn.pl 07.05.07, 08:08 I po co te złośliwości ? Skoro nie znacie nikogo to nie wpisujecie swoich durnych komentarzy. Czy tak trudno komuś pomóc? Każdy z nas ma inne poglądy i wypisywanie tak niskolotnych komentarzy jest bez sensu. Sama chętnie odwiedzam forum i z czystej ciekawości przeczytałabym opinie osób, które korzystają z tego rodzaju usług. Idzcie kiedyś na targi niezwykłości do hali ludowej a ilośc ludzi, którzy tam przychodzą jest oszałamiająca, znaczy, że jednak taki rodzaj rozrywki niektórym z nas jest potrzebny. Jeden lubi wypić piwo, inny pobawić się w klubie, a jeszcze inny pojechać do lasu. Więc skończcie wypowidać się durnowato, bo świadczy to o Waszym niskim poziomie intelektualnym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam-australia Re: wróżka we Wrocławiu 12.09.25, 11:55 Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś