Gość: danka IP: *.wro.vectranet.pl 04.05.07, 17:39 czy to dobry chirurg? ma mnie operować i nie wiem czy dobrze trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezkonserwantow jeśli 04.05.07, 18:36 tak leczy jak gra w tenisa, to lepiej poszukaj kogoś innego :D a poważnie - młody (34), ambitny (dr nauk med) i zarozumiały. Można odnieść wrażenie, że jeszcze lubi swój job. Czyli jakby lekko ciut powyżej średniej krajowej lekarzy NFZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
endrjum Re: jeśli 10.05.07, 17:05 Młody-ambitny-zarozumiały. To co on jeszcze robi w Polsce?! Musiałaś coś przeoczyć ;d Poniatowskiego dobra szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawysiadam Re: jeśli IP: *.wro.vectranet.pl 10.05.07, 20:46 Poczekaj jeszcze parę lat, a zostanie z tego tylko zarozumiały :/ Ale ja mam dobre zdanie o szpitalach klinicznych, bo chociaż biedne to jednak byle cieniasów tam nie trzymają, bo w przeciwieństwie do innych placówek, tam toczy się jeszcze jakieś 'życie naukowe', więc ci lekarze też się jakoś rozwijają, prowadzą prace badawcze itp. Inna sprawa, że tam to chyba tylko ryba nie bierze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm.... Tja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 02:33 W tenisa z nim nie gralem,mialem z nim zajecia.Mily facet,ale go nie polecam.Tak,jak zasadniczo nie polecam szpitala na poniatowskiego,przynajmniej jesli chodzi o chirurgie... Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Re: Tja... 12.05.07, 10:11 Też z nim nie grałam, ale oglądałam :) To już wolę oglądać zajęcia ;) Ale na nartach dobrze jeździ. No i na skuterku hyhy. Poniatowski ma niezłych angiologów i na tym jego walory się kończą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka Re: jeśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 20:34 To nie w moim stylu,nie napastuje facetów,nawet jeśli mi się podobają.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezkonserwantow Re: jeśli IP: *.wro.vectranet.pl 11.09.07, 10:09 Napastowany facet ładnie się błyszczy. Tylko trzeba najpierw wypolerować :D Na Olewusa najlepsza będzie pasta bezbarwna ;) A w ogóle to nieładnie tak pisać o nieobecnym, dr teraz w Rumunii bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: jeśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 22:13 napastować-napiętnować,prześladować np.:X ma dosyć zachwycającą urodę,ich zdaniem,więc C1 i C2 zgłupiały na jego punkcie i mają ochotę go śledzić,napastować,bądz też inwigilować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja ciekawe IP: *.chello.pl 11.09.07, 22:21 ciekawe jakie są losy danki, która założyła ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demiurg Re: ciekawe IP: *.wro.vectranet.pl 11.09.07, 22:49 Danuta już pewnie chwali się blizną i kto wie - może tą przepukliną wliczoną w operację ;) W każdym razie brak rekomendacji z jej strony jest trochę niepokojący. Danuto, odezwij się! Chcemy wiedzieć, czy nie stała Ci się jakaś krzywda na stole. A co to jest z tym C1 i C2 - jakiś TBPH- Totalny Brak Poczucia Humoru? Sądzisz, że wystarczy kawałek intelektu w bardzo średniej panierce wyglądu, żeby komuś się chciało inwigilować? Za dużo oglądasz TV i wszędzie węszysz jakiś spisek :D A może zazdrość?;) Azja - ja Cię chyba skądś znam. Jeśli jesteś lekarką, to zaryzykuję - z Koszarowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mlotkowy2 Re: jeśli 11.09.07, 23:05 Gość portalu: X napisał(a): > napastować-napiętnować,prześladować np.:X ma dosyć zachwycającą > urodę,ich zdaniem,więc C1 i C2 zgłupiały na jego punkcie i mają > ochotę go śledzić,napastować,bądz też inwigilować... ooo... X kupił sobie słownik !!! Sądząc po definicji -12-tomowy ooo, ten wątek jeszcze zyje? Ale czy danka też? Pan X coś przejęty. Początki paranoi czy uzasadniony lęk przed wizytą CBA? Nie martw się, zabiorą, oddadzą. Jak temu mirkowi G Odpowiedz Link Zgłoś
katarina_s Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 05.05.07, 18:19 nie martw się, sala operacyjna jest zwykle dobrze oznakowana ;) paskudny, zadłużony po szyję szpital, pałętający się studenci i gburowaci lekarze Nie położyłabym już tam nawet swojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla1111 Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 11.08.07, 19:25 Ludzie!!!Kto wypisuje takie bzdury?Ktokolwiek zdecydował się na krytykę powinien najpierw poznać człowieka.Ja zam dr Olewińskiego na tyle długo że z pełną odpowiedzialnością oceniam go bardzo wysoko jako chirurga i człowieka.Pozdrawiam.DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak się składa Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.wro.vectranet.pl 14.08.07, 19:22 że go znam. Jako człowieka. I wolałbym takich ludzi nie spotykać na swojej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:48 Oczywiście to bardzo dobry chirurg, jeżdźi skuterkiem do pracy, widuje go codziennie, dobrze się ściga to wiem na pewno . Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 10.05.07, 13:57 i pewnie od tego ścigania mu wywiało wszystko co cenne pod berecikiem :) Nie jeździ skuterkiem, tylko motorem, BMW zdaje się. ps. naprawdę się z nim ścigasz? Chciałabym to zobaczyć na własne pikne oczy :D Podaj trasę prado, a postawię Ci piwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:39 Meliso28 piwa nie pijam, a oczy masz niezbyt piękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
marasek73 Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 11.05.07, 11:15 facet co nie pije piwa. Czy to jeszcze w ogóle FACET? Lekarz co jeździ skuterkiem - czy to może być dobry lekarz? Melisę to ty może zaparzasz prado, na uspokojenie jak przerżniesz w ścigance :D Porachunki przenieście sobie na priva. To jest forum Zdrowie a nie Power Of Frustration Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demiurg porządny lekarz IP: *.wro.vectranet.pl 11.05.07, 12:03 pije to co mu akurat pacjenci przyniosą. A potem na skuterek. Co w tym dziwnego? ... A dr. Mirosław G. właśnie zwalnia miejsce w więzieniu ................. Maras nie przesadzaj z tym zdrowiem. Jakby chodziło o zdrowie to nikt by tu nie zaglądał ;d Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: porządny lekarz 11.05.07, 17:24 to co przynoszą pacjenci często nie nadaje się nawet do spryskiwacza do szyb w samochodzie. Dr Mirosław na szczęście zdołał przez te wszystkie lata orki odłożyć na kaucję, nie ma to jak właściwa logistyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow do Pana Skuterka 11.05.07, 11:37 Aaahaa, uderz w stół, a skalpel się odezwie :D:D:D Tylko ty mogłeś wymyślić sobie tak snobistyczny nick - PRADO I tak szybko zmienić zdanie o ... oraz o... Ale i tak lubiłyśmy te Twoje piątkowe (?) wykłady Buziaczki A & A Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 11.05.07, 16:11 Ważne, że jemu się podobają dziubasku. Nie jestem pewna, czy wystarczyłoby Ci połączeń w mózgu, by choćby je sobie wyobrazić :-* ps. odróżniasz Tintoretta od Velasqueza, czy tylko Prado od Ermitażu? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:54 No wiesz, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:)) Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 11.05.07, 17:16 masz na myśli te swoje małe braki w zakresie spoidła wielkiego rzecz jasna? ;) Nie dokazuj miły, bo z ciebie też żaden cud; lepiej się zaloguj, skoro już markujesz, że podjąłeś rękawicę :) Pamiętaj - nogi ugięte, wysoka garda :* ps. Nocne rozmyślanie podkopuje ci zdrowie. Byłeś dziś interesująco blady. Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 11.05.07, 17:53 dobrze że chociaż interesująco,hihi porzuć złudzenia dziewczyno, to co odróżnia ten pan to Toyotę Land Cruisera Prado od TLC Lexusa XL Na tym może zakończmy darmową reklamę Roberta O. i wróćmy do naszych suto obłożonych stołów :D Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow ?! 11.05.07, 18:22 Szkoda :( ale dobrze, że mnie dobywasz z otchłani ignorancji. Jak koniec to koniec. Na głównym forum pojawił się bardziej frapujący temat: Jakie Malowanie Skody Wam Sie Najbardziej Podoba? :() Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: ?! 11.05.07, 19:01 No przeeestań. Przecież to nowicjusz. Skody najpiękniejsze bez dwóch zdań są czerwone (z offu: czkawka) Odpowiedz Link Zgłoś
marasek73 ?! 11.05.07, 18:31 Zgłosiłem was do moderacji, to nie jest prywatne forum :/ KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 ?!?! 11.05.07, 18:43 zwątlaj się pajacyku, dziękuję za umoralniający mail. Proboszcz z Gąsaw Plebańskich by się ucieszył. Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
marasek73 Re: ?!?! 11.05.07, 20:34 Jak na lekarza czyli chyba inteligęcję to masz dziwny stosunek do tego miejsca. Zdrowie to jest sytuacja stanu organizmu i to forum służy dyskusjom o tym właśnie i o polecaniu usług medycznych, a nie życiu prywatnym waszego środowiska. Brak wam wszystkim ogłady co widać najlepiej na forum Służba Zdrowia, dawno się nie spotkałem z taką ilością jadu i niechęci :( Odpowiedz Link Zgłoś
mlotkowy2 Qtwa ! 11.05.07, 20:55 jaki trykotowy koleś ! wymixuj się stąd idź do specjalisty i porozmawiaj z nim o tym @'@ Odpowiedz Link Zgłoś
endrjum schok 11.05.07, 21:15 Że JaKi koleś? Bo chyba jestem za mało inteligĘtny ;( Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 hmmm... 11.05.07, 21:38 "Trykot - tkanina dziana sposobem pończoszniczym, odzież z takiego materiału to zwłaszcza kostiumy gimnastyczne, kąpielowe, baletowe. Także: podstawowy splot dziewiarski dzianiny kolumienkowej. Powstaje gdy nitka tworzy otwarte lub zamknięte oczka w dwóch sąsiednich kolumienkach, przechodząc w poszczególnych rządkach." chyba też za mało inteligĘtna, może dlatego że nie lekarka. Chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Uffff... 12.05.07, 10:03 Dzięki. A ja już myślałam, że trykot to miauczące zwierzę udomowione, tyle, że z trzema głowami. Uratowałaś mnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marasek73 naprawdę świetna rekomendacja 10.05.07, 14:26 ścigający się chirurg. Ciekawe czy jak się rozbije, to transplantologia coś na tym zyska. Myślałem, że tu się dyskutuje o umiejętnościach lekarskich a nie hobby. Na Poniatowskiego miał operację mój tato. Żyje i ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasper :D IP: *.wro.vectranet.pl 10.05.07, 16:27 jak nie ma umiejętności to o czymś trzeba, a hobby to wdzięczny temat. Niektórzy lekarze powinni IMO w ogóle przestać pracować i poświęcić się hobby, byłoby to z pożytkiem dla nas, pacjentów. Szpital nie jest wcale taki zły, choć bieda jak wszędzie, tego lekarza nie znam, ale znam z tego oddziału dr Bednarza, który jest IMO bardzo dobry i Rychlewskiego, który jest poj.... ale nie wiem, czy oni tam jeszcze pracują bo to było parę lat do tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Layla taaa... IP: *.wro.vectranet.pl 10.05.07, 15:01 a diabeł ubiera się u prady a świstak siedzi i zawija to wszystko w sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly studet... Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 02:41 Sa gorsi...ale nie zmienia to faktu,ze sa tez duuuzo lepsi...Powiem Ci tak:ciesz sie,ze nie trafilas do forkasiewicza:)Pan F. nie potrafi NIC poza gnebieniem studentow z JEGO wiedzy/co zasadniczo nie pokrywa sie ani z wiedza praktyczna,ani z ksiazkowa/Olewinski mily facet,jako chirurg w porzadku,o ile nie robi na brzuchu-tarczyce i zylaki zrobi Ci dobrze,na brzuchu przepuklina pooperacyjna wliczona w usluge... Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 12.05.07, 10:18 Forkasiewicz, brrrr... Straszny i niegroźny zarazem. Taki trochę Dracula z Cricolandu. A JEGO wiedza to fakt, nie pokrywała się z niczym poza wielkim mniemaniem o sobie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prado Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:46 Witam po przerwie, trochę zdziwiony, ktoś się podszył pod mój nick i udaje Prado. Tymczasem koledzy nie zgadliście, prawdziwy Prado wcale nie jest blady, to ktoś zupełnie inny. I powiem wam tak : widzę was codziennie na tych skuterkach jak parkujecie je pod magnolią, zdejmujecie pilotki takie ze skóry i na sale operacyjną. Najszybszy jest DON Vito Bednarz, jeździ chyba komarem, ale ja mogę sie trochę mylić bo znam się bardziej na autkach niż skuterkach. Olewiński ma trochę wolniejszy skuterek, ale za to duże chęci i sciga się nieźle. No czy wiecie kto to jest Prado ???. To też snob. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 It's elementary, my friend 13.05.07, 10:44 - rzekł Sherlock Holmes i zamiast oklepanej metody dedukcji uruchomił równie sztampową metodę eliminacji: Dawiskiba, Łukieńczuk, Krawczyk, Domosławski, Woldan, Spodzieja, Balcerzak, Czopnik, Kuźmiński, Kaliszewski... - I co ci to mówi, drogi Watsonie? - Że gdyby ta magnolia miała oczy i uszy, już dawno popełniłaby samobójstwo ------ Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 13.05.07, 11:12 Prado Wygląda Blado. I basta. Dobrze, że ma chociaż podgrzewane siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Gonienie Króliczka - Level 1 13.05.07, 11:35 Bezka, ja wiem, że na tle czerwonej Felki PanazBiskupina każdy wypada blado, ale może daj mu choć tyci szansę? Prado przynajmniej ma wszystkie drzwi sprawne (jeszcze:)) No i te podgrzewane siedzenia...mrauuu...może się nawet rozkładają? Wprawdzie nie zna się na oczach, ale magnolię od kasztanowca odróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prado Re: Gonienie Króliczka - Level 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:13 Prado nie jest chirurgiem, jest bardziej zaawasowany !! Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Re: Gonienie Króliczka - Level 1 13.05.07, 16:54 Hmmm... to co nam tu jeszcze zostało endokrynologia, gastroenterologia, hepatologia, naczyniówka, transplantacje... Nie spoczniemy, nim dojdziemy ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Re: Gonienie Króliczka - Level 1 13.05.07, 16:03 RedFelicji mi tu proszę werbalnie nie tykać !! Kierowca się liczy, a nie jakieś konie pod maską i elektryczne lusterka :/ Ty EuglenoZielona ty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cezar.orto Sweet Alisson?! :))) 13.05.07, 18:04 Język cięty, buzia ładna po prostu istny kwiat na tym padole łez :P PZDR. Ziomisław Paliblant :P P.S. Jak nózia? Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Re: Sweet Alisson?! :))) 13.05.07, 19:01 ŻONACI DO ŻON !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cezar.orto Re: Sweet Alisson?! :))) 13.05.07, 20:46 :( Chromosom Y coraz mniejszy :( Panowie, oddajmy pola, wiek XXI należy do kobiet. P.S. Może byś napisała coś na serio? Sprzedałbym Cię w Bakczysaraju albo nawet w Stambule:)) Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: Sweet Alisson?! :))) 14.05.07, 21:43 Jezuu, zwiń ten transparent!!! Przecież to hasło cię całkiem de-kon-spi-ru-je !!! A i mnie przy okazji. Zaraz się tu zlecą i nie nadążymy z napełnianiem czar goryczy. Ale z ciebie śfinia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demiurg Gdzie jest IP: *.wro.vectranet.pl 15.05.07, 13:33 DON PRADO? Czyżby w ramach strajku zrobił ściepę z kolegami spod magnolii i gremialnie udali się na solarium? A mogło być z tego takie fajne forum-never-ending-story :P Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Ubi Sunt? 15.05.07, 18:20 :))) Wprowadzasz dezinformację. Don Prado i świta spod magnolii dali odpór ogólnonarodowemu maratonowi biadolenia lekarskiej braci i prężnie przystąpili do swoich zajęć. Otwarte pozostaje pytanie - DLACZEGO? Jedna z teorii, kolegów ze szpitala, który dziś strajkował, brzmiałaby: "Nie muszą strajkować, bo mają dość cashu z wziątek. My nie bierzemy, więc strajkujemy" Ale to bardzo, bardzo licha teoria, w którą uwierzyć mogli jedynie jej producenci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
endrjum Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 18.05.07, 22:25 Komarem? A nie składakiem PELIKAN z klaksonem w kształcie trąbki i wiklinowym koszyczkiem w miejscu bagażnika? Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 18.05.07, 22:55 tak, tak... i takie światełka odblaskowe w kształcie króliczków, identyczne, jak mieliśmy przy naszych turbo tornistrach lat 80-tych. I koraliki takie kolorowe, nanizane na szprychach, co robią w czasie szybkiej jazdy tak fajnie trrrr... Mówcie co chcecie, ten odgłos wymiata wszystkie warkoty waszych Ducati Monster,BMW R1100 czy nawet Hondy Valkirie, którą uwielbiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
cezar.orto Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 24.05.07, 17:27 nie zapominajmy o gustownych pompkach z aluminium oraz skórzanych torbach na podstawowe narzędzia uwieszonych pod siodełkiem ............. Szpilki czasem cisną.Daj się podwieźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość X Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.centertel.pl 01.01.08, 22:18 Obecnie pracuje na Skłodowskiej 66 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:19 skoro juz musicie wyladowywac swoje frustracje to robcie to gdzie indziej spotkajcie sie przy piwie, na pewno bedzie jeszcze weselej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demiurg do (L)ALI IP: *.wro.vectranet.pl 25.05.07, 14:02 Nie jestem pewien, ale zdaje się, że ALA MA KOTA. Nie zdziwię się nawet jak się okaże, że kot Ali ma na imię Robert. Albo jakoś inaczej, równie banalnie. "Gdzie indziej", czytaj - nie na widoku - to my tylko uprawiamy seks, droga Alu. Poza tym jesteśmy minimalistami - po co ma być nam weselej przy piwie, skoro jest nam dostatecznie wesoło tutaj. I bez piwa! Frustrat I Odpowiedz Link Zgłoś
cezar.orto Re: do (L)ALI 25.05.07, 14:39 Nie jestem pewien czy Ala ma kota. Ale pewne jest jedno - Ala ma problem. Pytanie brzmi: JAK MA NA IMIĘ PROBLEM ALI? Odpowiedzi na kartkach pocztowych należy wysyłać do niedzieli. Decyduje data stempla pocztowego. Najlepszy diagnostyk otrzyma w nagrodę dozgonną wdzięczność Ali, której natychmiast po nazwaniu problemu, pomożemy go rozwiązać. FRUSTRAT II --------- ŁYKNIEM BO ODWYKNIEM Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: do (L)ALI 25.05.07, 15:37 I talon na zakupy w sieci SALONÓW TESCO (dział - WYPRZEDAŻE - wszystko po 0,99 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
mlotkowy2 konkurs 25.05.07, 17:10 Dawno mnie nie było, ale wygrana mnie zwabiła ;p Próbuję: problem Ali tkwi w tym, że ma brokuły zamiast mózgu. A te trudno utrzymać długo w świeżości Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Re: konkurs 25.05.07, 21:46 Uderzyć kota, a Ala się odezwie :D:D:D Odpowiadam Problemem Ali jest sama Ala. Alu, czy chcesz o tym porozmawiać? ------- chłop wyjdzie ze wsi, ale wieś nigdy nie wyjdzie z chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
cezar.orto Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 25.05.07, 14:24 Ali się w doopie poprzewracało od upału. Albo od tych żądań strajkowych. Ja tam na miejscu Ali bym założył przewiewny strój (koniecznie metkami na wierzch)i pojechał skuterkiem ot tak bez celu, przed siebie, hen. Tylko niech Ala ma na oku wskazówkę prędkościomierza. Palantownia z radarem może wychynąć zza rogu i co wtedy? Łapówka? Tffee... ----------- ŁYKNIEM, BO ODWYKNIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.wro.vectranet.pl 14.06.07, 17:38 Na miejscu tego doktorka zapadłbym się pod ziemie. Chyba niektorzy bardzo go nie lubia. No ale co posmialem sie, to moje. Niezle jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.wro.vectranet.pl 03.07.07, 15:38 straszny cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: 156.17.101.* 16.07.07, 19:20 Uprzejmy facet.Potrafi pomoć.Zaangazowany w prace.I z tego co wiem w miare dobry chirurg Odpowiedz Link Zgłoś
krokiet18 Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 19.07.07, 21:10 A ja mam inne wrażenia z pobytu mojej dziewczyny na oddziale pod opieką właśnie Olewińskiego. Jego nazwisko mi pasuje do tego jak nią się zajmował. Jest arogancki i wymądrza się jakby zjadł wszystkie rozumy, choć to jeszcze szczawiu więc jakie ma doświadczenie?A sam szpital to po prostu jak z koszmaru sennego. Wolałbym, żeby nikt mi bliski tam już nie trafił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:54 ma fajne oczy,a oczy to zwierciadło duszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.wro.vectranet.pl 07.09.07, 11:22 Buahaha, ale pojechałaś :D Oczy ma smutne i niezbyt szczere. Jedyne co ma fajne to tyłeczek. Bezdyskusyjnie. Ale on nie jest zwierciadłem niczego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 12:57 Pojechałam?Zawsze jade...Kto powiedział,że smutne i niezbyt szczere nie są fajne?Tyłeczek?Nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto 08.09.07, 11:55 Tyłeczek owszem, owszem, oczy ładne w kolorze, ale rzeczywiście jakieś takie rozbiegane, jak u Donalda Tuska, haha. To świadczy o niezdecydowaniu, a niezdecydowany facet to nic dobrego. Fajne oczy to takie co patrzą we wnętrze, a nie wyłącznie na dekold, jak ma to w zwyczaju dr O. Pozdrawiam była studentka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cer Re: tak czytam ten wątek IP: *.lanet.net.pl 09.09.07, 09:41 I myślę sobie, ile jest prawdy w powiedzeniu "głupi jak lekarz". Naprawdę znaleźć inteligentnego lekarza to chyba misja nie do wykonania. Piszący tutaj biją rekordy głupoty, idiotycznego cwaniactwa i cynizmu. Wyobrażam sobie wasze rozmowy prywatne, uuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: tak czytam ten wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 10:23 Jeśli była studentka medycyny-jek sądzę- patrzyła na tyłeczek doktora w czasie zajęć to istotnie dobrze rokuje dla zasobu jej wiedzy... I jeszcze ta ortografia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też były student Re: tak czytam ten wątek IP: *.wro.vectranet.pl 10.09.07, 17:52 Ja się na tyłek nie patrzyłem, ale to prawda że doktorek na zajęciach to miał jedno w głowie i nie była to nauka. Nic dziwnego, że studentkom też uczenie się przychodziło z trudem ;d Głupi jak lekarz? Tak samo możliwe jak Głupi jak prawnik, polityk, ksiądz i inni. W każdym zawodzie idiotów nie brakuje ale tu mi się nawet podobało chehe. Dodam że na Poniatowskiego to w ogóle jest taki szpital że lepiej go unikać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.wro.vectranet.pl 10.09.07, 17:55 Sylwka, czy to nie Ty się czasem w nim podkochiwałaś? Wydaje mi się, że jakaś jego niedoszła miała tak na imię, pacjentka czy cóś :))) Robercik cool facet jest lecz wolałbym się nie leczyć u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 20:12 Byłam pacjentką,ale nie jego.No cóż ,ma wielu wrogów,ale jedno jest pewne ,że jest człowiekiem interesującym.;)Ilość wypowiedzi sama mówi za siebie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.wro.vectranet.pl 10.09.07, 20:27 ja tam nie jego wróg, po prostu imię mi się skojarzyło z historią jak pewna młoda niewiasta nachalnie obdarowywała go karteczkami z nrem telefonu podczas obchodów ;) Wrogów ma, bo i charakter trudny. A lekarz taki sobie, na Poniatowskiego jest po prostu paru lepszych. Reszta mnie nie interesuje nie jestem homo ;d pozdr olo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 21:44 o 2 lata starsza,więc niewiasta,ale już nie taka młoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 20:01 dlaczego na Skłodowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do komedianta Re: Olewiński - szpital ul. Poniatowskiego - kto IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.08, 20:02 Sam sobie zadajesz pytania doktorku? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś