sloneczko_26 12.05.07, 22:38 Witam, Gdzie we Wrocłwiu można kupić takie butki? www.allegro.pl/item194576085_nowe_profilaktyczne_buty_kapcie_firmy_tombut_22.html pozdr. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaparzonka Re: Gdzie butki TOMBUT? 13.05.07, 01:18 Ja jakis rok temu kupowałam na stronie producenta: www.tombut.com.pl/ ale widziała wtedy ze sprzedają też w Bartku tym na Kazimierza Wielkiego (obecnie tam już nie ma bartka ale moze w Galerii Grunwaldziej lub Arkadach Wrocławskich w bartku mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kikaaaa Re: Gdzie butki TOMBUT? 13.05.07, 14:27 Kupiłam na stoisku z obówiem dziecięcym w Astrze jakiś tydzień temu Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_26 Re: Gdzie butki TOMBUT? 13.05.07, 15:52 Czy w Astrze to to stokisko kolo AGD, kojarze, ze tam jest z butami dla dzieci. Na stronie producenta znalazlam, ze sprzedaje je w sklepie na Bulwarze Ikara kolo Astry, ale nie wiem dokladnie gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Gdzie butki TOMBUT? 15.05.07, 21:55 Tego sklepu na Bulwarze Ikara nie ma już dość dawno - Tombut chyba nie zaktualizował danych na swojej stronie :( Na pewno ich buty kupisz w sklepach Bartkach - Bielany, Korona, rkady Wr. i Pasaż Grunwaldzki. Na stoisku w Astrze swego czasu mieli kapcie profilaktyczne ale tylko z Postępu - może teraz mają też Tombuty - dawno tam nie byłam - stoisko w Astrze jest obok dużego, samoobsługowego obuwniczego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś