Gość: krzywuss IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.07, 22:25 No to wypada podziekowac kilku osobom za "zyczliwosc" wobec Turowa. Zreszta to juz nie pierwszy raz "ktos" probuje pokazac nam, ze jestesmy z malego miasta i musimy naginac karku dla ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Grajcie we Wrocławiu my się nie obrazimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:28 tzn kibice ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUR23 Re: Grajcie we Wrocławiu my się nie obrazimy IP: 195.117.179.* 15.05.07, 07:53 Bez komentarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 11:34 Jeszcze tego brakowało, aby do Wrocławia przyjeżdzali frustraci i obłudnicy ze zgorzelca. Nie dla psa kiełbasa, nie dla węglarzy puchary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statom Re: Władze ULEB-u nie zezwalają na grę BOT Turowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:01 o tak grajmy euro 2012 we wronkach albo w siechnicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U-$0 Rumun ma proble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:02 Nie ufajmy rumunskim ksiezniczkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Turow nie ma kasy IP: *.telsat.wroc.pl 15.05.07, 10:42 Od strony finansowej klub nie jest przygotowany do rozgrywek ULEB. Klub nie posiada pieniedzy na wybudowanie hali. Ale takiego szczegolu redaktor socjalistycznej gazety nie jest w stanie zauwazyc. Co innego, gdyby miasto albo panstwo dalo klubowi kase z podatkow na wybudowanie hali. Wtedy redaktor by napisal, ze klub jest dobrze zorganizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasnePełne Władze ULEB-u nie zezwalają na grę BOT Turowa w.. IP: 156.17.201.* 15.05.07, 10:44 Najwyżej kolega Igor G. postraszy działaczy ULEB-u białoruską mafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 11:31 Miejmy nadzieję że ULEB nauczy działaczy i kibiców turowa pokory. Tak się panoszyli, tak podniecali, a ULEB szybko sprowadza ich na ziemie... W zgorzelcu nie ma innej hali? Może sołtys ma jakąś większą stodołę? Miejmy nadzieję, że w finale turów polegnie 4:0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś mądrzejszy Re: IP: 195.117.130.* 15.05.07, 12:19 A ty, gościu, skąd jesteś? Bo poziom wypowiedzi świadczy, że najwyżej z Psiej Wólki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 13:38 Użyj mózgu... to nie boli (przekonasz się o tym). Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Go Turów!!!!! 16.05.07, 00:45 Wszystko byle nie Prokom. Wkońcu Primera Division też klub z miasteczka walczy o mistrza!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gallaa Bo komus zabrakło rozumku na początku 15.05.07, 12:11 Najpierw powinna powstac chyba hala, a potem dopiero klasowy zespół. Jednak u nas wszystko sie robi od "d..." strony. Ten sam problem będzie miało JASTRZęBIE, jeśli zdobędzie mistrzostwo w siatkówce. Odpowiedz Link Zgłoś
gallaa A gdzie był rozumek? 15.05.07, 12:13 Najpierw powinna powstac chyba hala, a potem dopiero klasowy zespół. Jednak u nas wszystko sie robi od "d..." strony. Ten sam problem będzie miało JASTRZęBIE, jeśli zdobędzie mistrzostwo w siatkówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 13:44 Działacze turowa myśleli, że sołtys udostępni swoją stodołę na mecze pucharowe, ale okazało się że klubu nie stać na taki wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppawel Re: IP: *.wroclaw.mm.pl 15.05.07, 15:38 i myślisz debilu ze jestes zabawny? WROCŁAW ZAPRASZA TURÓW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks DObra decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:54 Nie mam nic do Turowa ale uwazam ze nie powinno tak byc ze klub gra gdzie chce... skoro jest to TUROW ZGORZELEC to znaczy ze sa ze Zgorzelca i tam powinni grac swoje mecze..tylko w ekstremalnych sytuacjach mozna zmienic miejsce...ps trzymamy kciuki za turow w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ppppawel IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 15:57 Jak już, to zapraszasz węglarzy w swoim imieniu DEBILU, a nie w imieniu Wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicTurowa Re: ppppawel IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.05.07, 19:32 Dziękuje wszystkim z Wrocka co chcą żeby nasz Turów grał u was ale nie wydaje się wam że to troszke za daleko??Do Liberca mamy 50km do wrocławia 160 troche różnica jest nie wiem czemu się ULEB nie zgodził.Co kibice i działacze maja zrobić jeżeli klub z małego miasta chce sięgać jak najwyżej.Do ty kibicow co nazywają na węglarzami żal wam dupe ściska że Turów z małego miasta chce coś osiągnąć a wy wyjadacze nie potraficie się z tym pogodzić że nasz klub jest lepszy od waszych.Jednym słowem jesteście śmieszni.Pozdro dla tych normalnych kibiców.Turów!!!!!Pozdro Wrocław mam nadzieję że finał będzie zacięty i skończy się szczęśliwie dla Turowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 20:03 Już nie powiem kto wyzywał nas kibiców Śląska podczas meczów półfinałowych. Jesteście bandą obłudnych frustratów. Jak wygrywają to "przyjaciele", a jak przegrywają to już lecą wyzwiska. Życzę wam porażki w finale 4:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wro Re: Władze ULEB-u nie zezwalają na grę BOT Turowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:54 koleszkowie z cinkciarskiego przygranicza ; ))) Jak już macie dzięki naszym podatkom i spółce skarbu państwa swój zespolik to powinniście się ino cieszyć : )))a do rozgrywek na poziomie Europejskim nikt was nie zmusza. Jeżeli nie chcecie spełnić cywilizowanych warunków to po prostu nie grajcie i nie róbcie wstydu. Może to jeszcze nie wasza epoka i trzeba trochę popracować nad cywilizacją w mieście : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 22:13 hehe dobrze napisane:) Nie dla psa kiełbasa, nie dla węglarzy puchary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Władze ULEB-u nie zezwalają na grę BOT Turowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.07, 00:20 bryndzlujcie się wrocławiaki, ci ludzie z wioski was pojechali 4:1, szczekajcie sobie dalej, to jedyne co wam pozostało zakomplesione buraki. hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Władze ULEB-u nie zezwalają na grę BOT Turowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:42 czytaj dokładnie błzanie!ktos - ciagle macie jakies kompleksy turowianie Władze ULEB-u są niechętne pomysłowi grania meczów w Czechach. - Żaden zespół grający w rozgrywkach organizowanych przez ULEB nie może grać w innym państwie. Na grę w innym mieście w obrębie danego kraju trzeba mieć specjalne pozwolenie - powiedziała nam Judit Mari, dyrektor operacyjny ULEB-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres OBORA IP: *.as.kn.pl 30.05.07, 14:58 I bardzo dobrze ze nie pozwalaja grac w tej oborze!Mam nadzieje ze nie zagraja rowniez we Wroclawiu.Turow to rumunski klub wiec niech gra w czechach lub niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś