Dodaj do ulubionych

ok, cos na temat

15.05.07, 21:51
chcecie coś na temat???
to proszę...

zawsze miałam problem nie z zasypianiem bo mogłam wszędzie, nie ze wstawaniem bo zawsze budzik był pierwszy, ale właśnie z budzeniem się w środku nocy o chorych godzinach. traktuję sen jak lekarstwo, w sensie oderwanie się od rzeczywistości, odpoczynek, zapomnienie, a tutaj takie chamstwo. no i co?
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: ok, cos na temat 16.05.07, 22:43
      ale o co chodzi....
      • robak_wroc Re: ok, cos na temat 17.05.07, 19:03
        morfeusz_1 napisał:

> ale o co chodzi....

no wlasnie nie wiem co nazwano tutaj hamstwem. moze to ze kazalem sie zabic temu
        ziomkowi co zaczal przynudzac "jak sie zabic"? moze o to, ze tak jak Ty morfi
        napisalem, ze do dupy sie dzieje? hmm... nie wiem. gurana - wytlumacz prosze, a
        ja w tym czasie wciagne pyszna pizzenr 15 z www.pizza.wroc.pl :)
        • maciek-82 Re: ok, cos na temat 17.05.07, 20:16
          skoro o chamstwie to... ile Ci płacą za jej reklamę wszędzie gdzie popadnie tej
          pizzerii? może i ja się załapię :)
          • robak_wroc Re: ok, cos na temat 17.05.07, 23:41
            maciek-82 napisał:

> skoro o chamstwie to... ile Ci płacą za jej reklamę wszędzie gdzie popadnie tej
            > pizzerii? może i ja się załapię :)
            nic mi nie placa. po prostu w calym moim pizzomaniactwie lubie podzilic sie
            informacja gdzie jest dobra pizza. czasem mowie tez gdzie jest ta gowniana.
            hocby bravo na grunwaldzie (o ile jeszcze istnieje, bo od czasu kiedy zjadlem
            tam pierwsza pizze, byla to ostatnia u nich "pizza").
            • morfeusz_1 Re: ok, cos na temat 18.05.07, 18:13

a ja Cię Maćku bardzo przepraszam

ja tylko żartowałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka