tamara1001 15.05.07, 23:15 Sprawdźcie czy Was tam przypadkiem nie ma !? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola 73 b Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.magma-net.pl 25.05.07, 17:22 Matko! ja tez tam jestem.... ile to juz lat... kurcze.. fajnie ze jest taka stronka ;) tylko mam problem z otwieraniem tej strony. Czy wy tez? czy to moj komp nawala... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.elektrosat.pl 16.05.07, 11:53 oczywiscie,ze jestem:) przez ten portal zorganizowalem spotkanie osob z przedszkola!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absurd Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:03 jak mogę być tam skoro jestem tu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.07, 08:49 Coś strona się nie wyświetla ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.07, 09:29 pojawia się witryna HOME.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 09:38 dokładnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrk Zmieniają serwery. Strona lada dzień znów się poja IP: *.e-wro.net.pl 19.05.07, 10:16 Dzisiaj w nocy zaczęli zmieniać serwery. Wczoraj był komunikat. Lada dzień strona znów się pojawi i będzie działać szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
73b Re: Zmieniają serwery. Strona lada dzień znów się 19.05.07, 10:53 To świetnie, bo rzeczywiście ostatnio strona działała wooolno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25 lat temu Re: Zmieniają serwery. Strona lada dzień znów się IP: *.plock.msk.pl 19.05.07, 18:50 Strona już działa i dalej drętwo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Zmieniają serwery. Strona lada dzień znów się IP: *.dialog.net.pl 19.05.07, 20:35 Dokładnie, jest niewiele lepiej niż było. Odpowiedz Link Zgłoś
73b Re: Zmieniają serwery. Strona lada dzień znów się 19.05.07, 21:01 Kurczę, szkoda. To jest świetny projekt... Odpowiedz Link Zgłoś
jolamagda1 do Pana 73 B 26.05.07, 22:30 witam !!!! czy login 73 oznacza szkołę 73 z ul. Glinianej??? a ''b'' to klasa? cóż.... może się znamy.. :) pozdrawiam Cieplutko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 H Re: do Pana 73 B IP: *.e-wro.net.pl 11.06.07, 16:29 a .... cie to obchodzi co ten login oznacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1973 Re: do Pana 73 B IP: *.plock.msk.pl 12.06.07, 15:11 nie ma takiego rozmiaru stanika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmieniają serwery. Strona lada dzień znów się IP: *.chello.pl 27.06.07, 20:49 u mnie spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp 95 Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.plock.msk.pl 22.05.07, 09:29 No proszę nawet siebie tam znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Zamienił stryjek serwery na... kijek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:01 Mimo szeroko reklamowanych zmian portal albo nie działa albo nie rozpoznaje zarejestrowanych użytkowników albo tempo jego pracy można porównać do tempa wzrostu zarobków w IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
jolamagda1 dziękuję tamara1001 ;) 26.05.07, 22:25 witam !!!!! Chcialam pani podziekować za to , że dzięki Pani odnalazłam swoją klase ;) nie wiedziałam , ze taka strona wogóle istnieje... dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam bardzo , bardzo cieplutko... ;) ach.... wspomnienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara1001 Re: dziękuję tamara1001 ;) 27.05.07, 00:21 Również gorącą pozdrawiam.Miło odświeżyć stare znajomości i w ogóle wrócić do tamtych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambo łobuz Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.plock.msk.pl 07.06.07, 20:26 Coś stronka zaczęła szybciej chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: www.nasza-klasa.pl 07.06.07, 22:42 Gość portalu: bambo łobuz napisał(a): > Coś stronka zaczęła szybciej chodzić ale tylko czasem i to nieco szybciej niz bylo. nadal zmula jak nie wiem. daleko im jeszcze do "normalnej" predkosci. niestety ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1973 Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.plock.msk.pl 10.06.07, 20:18 No proszę,wczoraj sie dopisałam a dzisiaj już jestem umówiona na kawę z koleżanką z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1973 Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.plock.msk.pl 12.06.07, 12:19 Muszę Wam powiedzieć,ze spotkanie było rewelacyjne!!!Polecam innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cini minis Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 16:27 Tez jestem :) zapraszamy pozostałych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.07, 17:19 strona slabo chodzi np. teraz nie chce sie otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: www.nasza-klasa.pl 12.06.07, 12:49 Boże drogi! Wstrząs i szok! Jestem tam! Po nazwisku i ze zdjęciem córeczki. II LO Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Re: www.nasza-klasa.pl 17.06.07, 12:32 Hmm, może i pomysł założeniem tego serwisu jest fajny ale.... Całkiem przyjemnie wspominam moje „szkolne czasy” zwłaszcza te z późnego ogólniaka. Rzecz w tym, że wolę zapamiętać sytuacje i ludzi takimi jacy byli mając lat np. 16 a nie 30. Teraz, odświeżając swoje znajomości lub uczestnicząc w różnych spotkaniach klasowych okaże się, że ci sami ludzie są dla mnie kompletnie obcy i nie mamy o czym ze sobą rozmawiać (kogo obchodzą dziś „starzy’ nauczyciele, klasówki, imprezy sprzed 15 lat itp.). Na dokładkę ludzie z wiekiem się zmieniają i wolę pamiętać koleżanki z klas kiedy były atrakcyjne a nie to, że teraz mają tyłki jak szafa trzydrzwiowa i przez większość swojego czasu niańczą swoje bachory. Akurat znalazłem informację o jednej z nich, że dorobiła się już trójki dzieci- koszmar; myślałem, że XIX wiek skończył się już jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. sptkania po latach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:44 a ja za moja klasa z liceum nie przepadalam specjalnie ale spotkalismy sie po 10 latach i bylo super. wlasnie dlatego, ze sie zmienilismy, mielismy o czym pogadac.. wiec jesli mierzi cie fakt zadkow jak trzydrzwiowe szafy, to przeciez nie musisz brac udzialu w spotkaniach. pielegnuj te wspomnienia, ktore ci bardziej odpowiadaja. XIX wiek powiadasz... szkoda palcow na komentowanie tego fragmentu! jakas mala frustracja??? Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Re: sptkania po latach 17.06.07, 12:51 > wiec jesli mierzi cie fakt zadkow jak trzydrzwiowe szafy, to przeciez nie musis > z > brac udzialu w spotkaniach. pielegnuj te wspomnienia, ktore ci bardziej odpowia > daja. No właśnie to napisałem więc rady zachowaj dla siebie. Zanim coś napiszesz - zastanów się nad tym. > XIX wiek powiadasz... > szkoda palcow na komentowanie tego fragmentu! > jakas mala frustracja??? Dlaczego frustracja- po prostu zdziwienie. Jak nie chcesz to nie komentuj- nikt nie oczekuje twoich uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Re: sptkania po latach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:42 ehhh dobrze, to ja tez jestem z XIX wieku pewnie chociaz nie mam trzydrzwiowej szafy zamiast tylka; nie mam tez dzieci jeszcze ale nie uwazam, ze jezeli ktos posiada 3 to znaczy, ze pomylily mu sie epoki. wiec twoje 'zdziwienie' nie wygladalo jak zdziwienie tylko jak potepienie i tego sie czepiam. i sobie to skomentowalam bo mi wolno przepraszam cie reniferku, ze nadwyrezylam twoje palce moim plytkim, nie-czytam-ze-zrozumieniem i nie-mysle-przed-napisaniem komentarzem za to chyle czola przed twoim - wywazonym i tryskajacym kultura osobista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;(((( Re: sptkania po latach IP: *.plock.msk.pl 17.06.07, 15:52 Kolega "renifer" zapomniał,gdzie jest miejsce reniferów Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Re: sptkania po latach 19.06.07, 17:21 Najpierw zarzucasz mi frustrację a zaraz potem potępianie kogoś za posiadanie 3 dzieci. Myślę, że nadinterpretujesz czyjeś słowa (mógłbym powiedzieć, że jak większość kobiet ale tego nie powiem). Dla jednych jakieś postępowanie może być czymś najnormalniejszym w świecie dla innych już nie. Co w tym złego? Za bardzo bierzesz też do siebie fragmenty o XIX wieku i parametrach mebli skrzyniowych. Co ja na to poradzę, że z wiekiem ludzie się zmieniają (w tym również proporcje w ich budowie). To już raczej wina fast food'ów i kultu określonej grupy ludzi- wiecznie młodych. Zagadką jest dla mnie też twoja aluzja do mojego wyważenia i kultury osobistej. Nie przypominam sobie abyśmy się poznali i abyś cokolwiek wiedziała o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: sptkania po latach IP: *.intec.pl 12.11.07, 13:46 Wiesz co, chyba nie miałeś ZBYT WIELU przyjaciół! SPOTKANIE KLASOWE WSPOMINAM CUDOWNIE, I tak naprawdę nie zdążyłam zauważyć czy ktoś zbytnio "wyrósł" czy wyłysiał, nie było czasu się przyglądac. Przegadaliśmy cała noc i postanowiliśmy to wkrótce powtórzyć. Pozostałeś po prostu snobem i tyle i chyba nie chciałabym się z tobą spotkać gdybym była w twojej klasie, więc lepiej odpuść innych wątpliwej przyjemności spotykania się z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ros Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.07, 14:36 przepraszam bardzo, ale co złego jest w posiadaniu trójki czy nawet piątki dzieci??? jeśli ktoś ma kasę,czas i zdrowie to co ludziom ( czyt. Tobie) do tego? czy to jest nielegalne? skandaliczne? niemoralne? Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Re: www.nasza-klasa.pl 10.09.07, 20:28 Nic mi do tego (czyt. ludziom), że ktoś chce mieć trójkę czy nawet piatkę dzieci i to niezależnie od tego czy ten ktoś ma kasę, czas i zdrowie. Co więcej, nie uzależniam chęci posiadania dzieci od sytuacji majątkowej czy zdrowotnej delikwenta, jak zdaje się jest w Twoim przypadku. Niech tylko ten ktoś nie oczekuje z tego powodu jakiegoś szczególnego traktowania kiedy okaże się, że "chodziło mu o coś innego" i w rzeczywistości nie ma kasy, czasu i wszystkiego tego co wydawało mu się że ma. To że mam swoje zdanie w różnych sprawach, w tym i posiadania dzieci... cóż mogę na to poradzic? Tak to już jest na świecie, że jedni mają swoje zdanie inni nie. Jeśli jednak masz kłopoty ze zrozumieniem tego, to jest to Twój problem a nie mój. Gość portalu: ros napisał(a): > przepraszam bardzo, ale co złego jest w posiadaniu trójki czy nawet > piątki dzieci??? jeśli ktoś ma kasę,czas i zdrowie to co ludziom > ( czyt. Tobie) do tego? czy to jest nielegalne? skandaliczne? > niemoralne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Znani wrocławianie - www.nasza-klasa.pl IP: *.e-wro.net.pl 24.06.07, 15:27 nasza-klasa.pl/profile/140432 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfdgdsgd Re: Znani wrocławianie - www.nasza-klasa.pl IP: *.finemedia.pl 24.06.07, 16:08 Przecież to jaja sobie ktoś robi. Tak samo jak kiedyś był profil Giertycha. Ale z tych prawdziwych: nasza-klasa.pl/profile/216734 (Paweł Gołębski, radio RAM) nasza-klasa.pl/profile/5960 Robert Skrzyński (Radio Wrocław) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewelka Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.plock.msk.pl 29.08.07, 16:19 Super sprawa z tą stronką!!! Spotkałam się z koleżankami po dziewiętnastu latach od ukończenia podstawówki i chyba wykombinujemy coś większego za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana problem z otwieraniem stronki IP: *.magma-net.pl 04.09.07, 22:27 Jest nadal? czy to tylko mój komputer pada na pyszczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewelka Re: problem z otwieraniem stronki IP: *.plock.msk.pl 05.09.07, 18:37 To nie Twój komputer to ta stronka tak się ślimaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu portier Re: problem z otwieraniem stronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:42 Ślimaczy się i to często i gęsto. Aż irytuje to człowieka.Właściciele serwisu chyba są wciąż na dorobku, że nie stać ich na POŻĄDNE serwery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: problem z otwieraniem stronki IP: *.magma-net.pl 06.09.07, 17:44 ufff dzięki za info ;) a stronka - fakt! irytuje! Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: www.nasza-klasa.pl 05.09.07, 23:16 Hmmma nie macie wrazenia,ze ten portal to doskonale zrodlo informacji? otwarte forumy, drzewko znajomych-mozna sie zaglebic na pol nocy w ciekawych informacjach.Ludziska piszą o sobie, podają swoje komorki,gadulce, skype..szok jak dla mnie. Otwartosc godna narodow z Plw Iberyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otwartosc Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.e-wro.net.pl 06.09.07, 08:37 i to mnie wlasnie dziwi, ale ja to chyba powinnam miec prace w CBŚ albo ABW:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasza33 Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.magma-net.pl 08.09.07, 09:58 Właśnie ta strona nie powstała pewnie przypadkowo zresztę i tak jest to kopia pewnej zagranicznej stronki. Można od razu poznać kto kogo zna jakie ma kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwa Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.plock.msk.pl 04.11.07, 19:43 Dopiero co odnalazłam kilka osób z klasy i co wchodzę na tą stronę, to mają jakiś problem z serwerem.To tak zawsze jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 04.11.07, 19:46 tak jest bardzo czesto....teraz przesuwają czas o godzinę...tak od 17:00....teraz serwer niedostepny prosze spróbowac o 21:30....znowu Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: www.nasza-klasa.pl 04.11.07, 22:10 teraz 22:10 ;p caly dzien cos pokaszanione maja chlopaki. ogolnie to przewaznie serwer muuuuli strasznie, a wlasciwie grupa serwerow, bo NK jest na kilku, ale ruch jest tak duzy, ze maszyny nie wyrabiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Brak profesjonalizmu odliczany 20-min. interwałami IP: *.telsat.wroc.pl 04.11.07, 22:18 To, że panowie udanie skopiowali i rozwinęli ideę tego typu serwisów, OK chwała im za to. To, że będąc młodymi ludźmi szybko się na tym dorobili, OK niech pomnażają zyski. To, że sprzedali Niemcom 1/5 udziałów, OK mieli prawo to zrobić, ale tłumaczono to m.in. chęcią polepszenia pracy serwerów. I co? I psinco w typowo polskim wydaniu. Jak nie zna się targetu odbiorców, do których adresuje się własne usługi (nie trzeba od razu liczyć na 38 lilionów), jak błędnie ocenia się własne możliwości to mamy pasztet, jaki mamy. Czyli tuszowanie własnego nieprofesjonalizmu idotycznymi komunikatami informującymi od pół dnia, że "Przepraszamy, serwer nie jest w tej chwili dostępny z powodu przerwy technicznej – zapraszamy ponownie ok. tutaj czas jest przesuwany o kolejne 20 minut" i tak w kółko. Jak ktoś robi forum dla wąskiego grona znajomków, OK może być. Jak ktoś bawi się i uczy jednocześnie, OK zdarza się. Jak ktoś zaczyna się głośno reklamować i szumnie opowiada o swoich dokonaniach, a dodatkowo trzepie z tego kasę to takie infantylne teksty można sobie o kant d..y potłuc. I tyle w tym temacie. Tylko nie piszcie, że zawiść przeze mnie przemawia albo żebym uzbroił się w cierpliwość. Jak już wcześniej nadmieniłem, pomysł fajny, idea szczytna a rezultat typowo polski - tzn. mizerny. Znów słońce uziemiło motykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Brak profesjonalizmu odliczany 20-min. interw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:18 Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Brak profesjonalizmu odliczany 20-min. interw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:18 Popieram w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester Bo to jest zle zrobione IP: *.icm.edu.pl 13.11.07, 20:25 Typowe objawy padu serwera zwiazane z niezoptymalizowaniem calego systemu. Portal www.gazeta.pl mial kiedys identyczne problemy z wydajnoscia a jego optymalizacja trwala z 1,5 roku. Tutaj radzilbym sie pospieszyc, bo ludzie moga przestac ten serwis odwiedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bo to jest zle zrobione IP: *.tpnet.pl 13.11.07, 21:10 co Ty mówisz,to aż tak źle? koniec świata, koooniec świaaaata! Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: www.nasza-klasa.pl 04.11.07, 22:10 odswiezylem wlasnie storne. teraz juz 22.30 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukijan beznadzieja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 22:17 strasznie to irytujące te zawieszki. Serwery w USA takie kiepskie?Dlaczego nie korzystają z polskich serwerów?? Chwalą się, że juz milion zarejestrowanych osób. Jeśli spróbują wprowadzić jakieś opłaty niech nie liczą, że tłum będzie korzystał z tej "przyjemności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.07, 12:06 Sam portal podoba mi się, dzięki niemu udało mi się odnowić kontakty z kilkoma naprawdę bliskimi osobami. Dziwi mnie tylko ten "wyścig" znajomych? Są tacy co mają ich po niemal 300! Czy to jakieś zawody czy co? Widzę, że zapisują się całe zakłady pracy ... A wydawałoby się, że idea założycieli była nieco inna. Widać ludzie już wszędzie widzą konkurencję! Odpowiedz Link Zgłoś
lesny_duszek Re: www.nasza-klasa.pl 05.11.07, 12:32 Też to zauważywał - swoista konkurencja i to podzielona na dwie kategorie. Pierwsza: kto będzie miał większą liczbę znajomych. Druga: kto zamieści ciekawsze zdjęcia - najlepiej takie ze wspaniałych wakacji pod palmami, z więlbłądem lub słoniem - ma to niby świadczyć o statusie danej osoby i tym, że jej sie w życiu "udało". Dla mnie to dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.07, 13:56 Fakt. Na zdjęciach króluje nie tylko "egzotyka" ale także dobra doszesne - domy, wystrój wnętrz. Rozumiem jedno na którym widać daną osobę ale kilka/kilkanaście? Jedno na tle domu, drugie kuchni, trzecie łazienki, na kolejnym w tle samochód ... Jak widzę takie rzeczy to zaraz mi się przypomina filmowy Pawlak, który do zdjęcia w oknie domu stawiał telewizor, a przed domem samochód sołtysa. Ech, widać, że ludzka próżność - podobnie jak głupota - nie zna granic! Jeszcze jedno: komentarze pod zdjęciami. To dopiero jest zabawa! "Wspaniale wyglądasz Martusiu", "niezła z ciebie laska" - a na zdjęciu kobitka o urodzie Baby Jagi i wystającym brzuchu albo "Krzysiu, czy ty się nie starzejesz?" a wyżej siwy i pomarszczony jak suszona śliwka facet :-) Cóż, szkoda, że w narodzie takie niskie poczucie estetyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istra Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.07, 11:47 Bardzo ciekawe obserwacje, mam dokładnie takie same odczucia. Ludzie mają po prostu kolejne medium do tego, by się pochwalić. Chwalą się nie tylko dorobkiem materialnym, ale i przychówkiem - dzieciaki oczywiście wszystkie śliczne ;-) Ale cieszę się z możliwości, jakie daje ten portal. Wiele osób odnowiło kontakty, a przynajmniej zaspokoiło ciekawość, co słychać u innych. To lepsze niż plotki o celebrities! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.07, 07:02 Bywa też "burdelowo" nasza-klasa.pl/profile/1313422/gallery/2 Ciekawe czy to żart czy w taki sposób reklamują się panienki z agencji towarzyskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totti Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.plock.msk.pl 05.11.07, 13:29 wyszukaj sobie ędwarda ąckiego,ten to ma znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
mzgosia Re: www.nasza-klasa.pl 05.11.07, 20:23 I dziś znów!!!maja jakieś problemy na serwerze!!!!! wrr wrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
marco441 Re: www.nasza-klasa.pl 06.11.07, 16:24 Portal ogólnie fajny, można odnaleźć starych znajomych. Niestety za pomysłem nie idzie wykonanie i jakość serwera - cały czas się kaszani. Chłopakom chyba kasa do głowy odbiła i nie inwestują w rozwój. Mam nadzieję że niedługo powstanie coś konkurencyjnego co wymiecie z rynku nasza-klasa albo zmusi właścicieli do tego żeby brali pod uwagę użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś