Dodaj do ulubionych

skradziono

26.05.07, 23:09
W dniu 23.05.07 miedzy godziną 4.20 a 7 rano we wrocławiu na ul. Grota
Roweckiego został skradziony VW Passat sedan 1,9 TDI błękitny metalik. Jesli
ktokolwiek widział albo moze mi pomoc w odnalezieniu samochodu Proszę o
kontakt anetakolt@op.pl
Bardzo zalezy mi na odnalezieniu samochodu!!
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Za mało informacji. 26.05.07, 23:20
      A może podaj model Passata (B1, B2... B6) numery i jakieś znaki szczególne? Nie wiem... drewniana kierownica, rysa na błotniku albo zaciek na drzwiach.
      Bo te dane, co podałaś to na nic. Nawet nie wiadomo, czy szukać nowego czy starego modelu.
      • Gość: Pasek Re: Za mało informacji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:31
        Czytałeś! Passat sedan 1,9 TDI błękitny metalik ;-)

Passat to Passat, jak nie wiesz to nie szukaj :P

;D
      • Gość: vw Re: Za mało informacji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 09:04
        > A może podaj model Passata (B1, B2... B6) [..]

TDi zaczęto montować od B3
    • robak_wroc Re: skradziono 27.05.07, 13:00
      anetak23 napisała:

> W dniu 23.05.07 miedzy godziną 4.20 a 7 rano we wrocławiu na ul. Grota
      > Roweckiego został skradziony VW Passat sedan 1,9 TDI błękitny metalik. Jesli
      > ktokolwiek widział albo moze mi pomoc w odnalezieniu samochodu Proszę o
      > kontakt anetakolt@op.pl
      > Bardzo zalezy mi na odnalezieniu samochodu!!

bardzo mi przykro z tego powodu, ale bez nr rejestracyjnego i jakichs znakow
      szczegolnych, to wiesz co sobie mozna...
    • anetak23 Więcej informacji Passat 27.05.07, 13:03
      Passat B5 1998r. tab. rej. DKL 9H54, lekko pękniety przedni zderzak (do spodu),
      na klapie od bagażnika przyklejona jest przezroczysta folia (10 cm na 10 cm)
      przyczepiana tam była antena od SB radia. SB radio zamontowane pod kierownica,
      radio blaupunkta (bez panela), nieorginalnie zamontowany podłokietnik. Samochod
      posiada climatronic, na niebiesko podświetlane zegary, elektrycznie otwierane
      przednie szyby.
      • robak_wroc Re: Więcej informacji Passat 27.05.07, 13:11
        nie wiem co to SB radio. to moze jakis ruski wymysl :D
        tu sie praktykuje CB radio :)
        • Gość: Aneta5 Re: Więcej informacji Passat IP: *.city-connect.pl 27.05.07, 16:01
          Chodziło o CB radio!!
    • membrum_virile Re: skradziono 27.05.07, 19:32
      No to staruszek już. Kup sobie następne autko i pamietaj, że passaty należą do
      czołówki aut najchętniej kradzionych.
      • Gość: Anetak23 Re: skradziono IP: *.city-connect.pl 27.05.07, 20:08
        Kurcze ja nie chce innego samochodu chciałabym odzyskac mojego PASSATA. On jest
        po prostu super!! Moze i nie jest najmłodszy ale ma przejechane tylko 113 tys. i
        ogólnie jest bardzo zadbany.
        Ale jak sie nie znajdzie to natepny samochód jaki kupie to tez na pewno bedzie
        Passat. Jezdziłam juz wieloma samochodami i zadnym nie jezdziło sie tak dobrze
        jak passatem!!
        • kriss_333 Re: skradziono 27.05.07, 21:18
          a mialas AC?
          • Gość: Anetak23 Re: skradziono IP: *.city-connect.pl 28.05.07, 00:55
            Mam AC ale nie dostane tyle odszkodowanie ile ten Passat jest wart:-(
            Bardzo chciałaby zeby sie znalazł juz nawet pomijajac kase to jest moj ulubiony
            samochod!
        • Gość: Pasek Re: skradziono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:37
          > Moze i nie jest najmłodszy ale ma przejechane tylko 113 tys.

Pewna tego jesteś? Chyba,że kupiłaś nówkę-sztukę-nie-śmiganą w salonie. :D

> Jezdziłam juz wieloma samochodami i zadnym nie jezdziło sie tak dobrze
          > jak passatem!!

Znaczy lubisz, jak Ci się tyłek trzęsie. Kobieca rzecz! :)

• Gość: Anetak23 Re: skradziono IP: *.city-connect.pl 28.05.07, 01:00
            Pewna jestem ze miał tyle przejechane
            Zreszta w kazdym samochodzie sa sposoby zeby sprawdzic prawdziwy stan licznika

Nie bardzo rozumiem co masz na mysli: Znaczy lubisz, jak Ci się tyłek trzęsie.
            Kobieca rzecz! :)???
          • Gość: Anetak23 Re: skradziono IP: *.city-connect.pl 28.05.07, 01:08
            Pewna jestem ze ma tyle przejechane
            Zreszta w kazdym samochodzie sa sposoby zeby sprawdzic prawdziwy stan licznika

NIe bardzo rozumiem co masz na mysli: Znaczy lubisz, jak Ci się tyłek trzęsie.
            Kobieca rzecz! :)??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka