Dodaj do ulubionych

Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!!

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.12.01, 22:21
Koniecznie odwiedź strone www.viva.org.pl/konie
zamów za darmo plakat i zawieś go w okolicy swojego zamieszkania!!!!
Konie mają szansę żyć,ale nie CIEPIEĆ też !!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • konik.nr1 Re: katowanie konia jest w porzo 02.12.01, 22:42
      My lubimy bic chlopcom konia.
    • Gość: nell Re: Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!! IP: 213.77.49.* 05.12.01, 08:20
      Gość portalu: KOŃ napisał(a):

> Koniecznie odwiedź strone www.viva.org.pl/konie
      > zamów za darmo plakat i zawieś go w okolicy swojego zamieszkania!!!!
      > Konie mają szansę żyć,ale nie CIEPIEĆ też !!!!!!!!!!!!!!!

Konie nie powinny cierpieć to nie podlega dyskusji !!!!
      Tylko kolejny akurat dochodowy dla Polski interes odpuścimy, bo jak nie my to kto
      inny bedzie na tym zarabiał.
      Jest to istotne, bo najbardziej wychodzi nam wyrabianie koszyków wiklinowych na
      eksport, a potrzeba nam więcej takich dziedzin.
      Nie dość że jesteśmy biedni, to robimy masę działań, aby jeszcze mniej zarabiać,
      zachód nie ma takich moralniaków, oni chętnie zastąpią na naszym rynku produkty,
      których produkcji zaprzestaniemy swoim szajsem.

• Gość: dao Re: Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 05.12.01, 15:17
        Gość portalu: nell napisał(a):

> Gość portalu: KOŃ napisał(a):
        >
        > > Koniecznie odwiedź strone www.viva.org.pl/konie
        > > zamów za darmo plakat i zawieś go w okolicy swojego zamieszkania!!!!
        > > Konie mają szansę żyć,ale nie CIEPIEĆ też !!!!!!!!!!!!!!!
        >
        > Konie nie powinny cierpieć to nie podlega dyskusji !!!!
        > Tylko kolejny akurat dochodowy dla Polski interes odpuścimy, bo jak nie my to k
        > to
        > inny bedzie na tym zarabiał.
        > Jest to istotne, bo najbardziej wychodzi nam wyrabianie koszyków wiklinowych na
        >
        > eksport, a potrzeba nam więcej takich dziedzin.
        > Nie dość że jesteśmy biedni, to robimy masę działań, aby jeszcze mniej zarabiać
        > ,
        > zachód nie ma takich moralniaków, oni chętnie zastąpią na naszym rynku produkty
        > ,
        > których produkcji zaprzestaniemy swoim szajsem.
        >
        >

Jestes nell glupia jak but i ograniczona bezmyslnoscia ekonomiczna. To czy zachod ma moralniaka nie obchodzi
        nikogo z
        odrobina czlowieczenstwa i wrazliwosci. A jezeli chcesz zarabiac to sprobuj na własnej dupie, a nie na meczonych
        koniach.
        Pozdrawiwm i zycze powodzenia.
        • Gość: nell Re: Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!!- do dao IP: 213.77.49.* 05.12.01, 16:16
          W kraju w którym np. 17 000 dzieci jest w domach dziecka, bez szansy na rodzinę
          zastepczą , ze stawką żywieniową 3 zł dziennie konie jakby mniej mnie
          interesują.
          Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, to się nazywa tolerancja, a
          zwłaszcza na tym forum.
          A jak chcesz kogoś obrażac to do tego jest "Ośla ławka".
          • Gość: koń Re: Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!!- do dao IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 20:35

> W kraju w którym np. 17 000 dzieci jest w domach dziecka, bez szansy na rodzinę
            >
            > zastepczą , ze stawką żywieniową 3 zł dziennie konie jakby mniej mnie
            > interesują.
            > Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, to się nazywa tolerancja, a
            > zwłaszcza na tym forum.
            > A jak chcesz kogoś obrażac to do tego jest "Ośla ławka".

Najgorsze jest to nell ,że inwektywy zostały wysłane z serwera gazety,o nie
            ładnie mili redaktorzy
            • Gość: dao Re: Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!!- do dao IP: *.wroc.gazeta.pl 06.12.01, 18:15
              Gość portalu: koń napisał(a):

> Gość portalu: nell napisał(a):
              >
              > > W kraju w którym np. 17 000 dzieci jest w domach dziecka, bez szansy na ro
              > dzinę
              > >
              > > zastepczą , ze stawką żywieniową 3 zł dziennie konie jakby mniej mnie
              > > interesują.
              > > Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, to się nazywa tolerancja, a
              > > zwłaszcza na tym forum.
              > > A jak chcesz kogoś obrażac to do tego jest "Ośla ławka".
              >
              > Najgorsze jest to nell ,że inwektywy zostały wysłane z serwera gazety,o nie
              > ładnie mili redaktorzy

Zgadzam się, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i nie może być za to
              szykanowany.Popełniłem błąd i nic nie mam na swoje usprawiedliwienie.Nawet to, że
              kocham konie i wszystkie zwierzęta, i wstrząsneły mną sadystyczne zdjęcia
              maltretowanych koni.Przepraszam Nell za moje słowa i wszystkich, kórzy mieli
              wątpliwą przyjemność przeczytać mój post.
              Dao
      • Gość: ccccc Gdyby streczenie nell bylo dochodowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 18:45

> Gość portalu: KOŃ napisał(a):
        >
        > > Koniecznie odwiedź strone www.viva.org.pl/konie
        > > zamów za darmo plakat i zawieś go w okolicy swojego zamieszkania!!!!
        > > Konie mają szansę żyć,ale nie CIEPIEĆ też !!!!!!!!!!!!!!!
        >
        > Konie nie powinny cierpieć to nie podlega dyskusji !!!!
        > Tylko kolejny akurat dochodowy dla Polski interes odpuścimy, bo jak nie my to k
        > to
        > inny bedzie na tym zarabiał.
        > Jest to istotne, bo najbardziej wychodzi nam wyrabianie koszyków wiklinowych na
        >
        > eksport, a potrzeba nam więcej takich dziedzin.
        > Nie dość że jesteśmy biedni, to robimy masę działań, aby jeszcze mniej zarabiać
        > ,
        > zachód nie ma takich moralniaków, oni chętnie zastąpią na naszym rynku produkty
        > ,
        > których produkcji zaprzestaniemy swoim szajsem.
        >
        >
        Ty idiotko!!! Najchetniej bym Ciebie i TWoje potmstwo jesli masz przewiozl taka
        ciezarowka!! i zagal pretami oraz odpilowywal na zywo Tobie noge!!
        Zrobilbym to jesli byloby to dochodowe!!
        Musisz byc bardzo ograniczona osoba jesli dla Ciebie argumentem jest argument ze
        to jest dochodowy interes!
        Prosytucja nieletnich tez jest dochodowa a wiec moze....
        Gdyby streczenie nell bylo dochodowe to streczylbym cie calym dniami i nocami!
        Po co byc morlanym skoro i tak jesli nie ja na tym zarobie zarobi ktos inny???

• Gość: BreslY Ccccc... Ekolog w dresie z baseballem? IP: 143.117.44.* 06.12.01, 18:54
          ... to jest wlasnie psychologiczne uwarunkowanie ekoterroryzmu. Taki tak kocha
          zwierzeta i drzewa ze zaczyna nienawidzic ludzi. Tacy co to tak kochaja drzewa
          ze wsadzaja w nie netalowe szpile ktore w zetkniecu z pila tarczowa drwala moga
          go wyslac na tamten swiat. Czy ty CCCC nie kapujesz ze stylistyka twojej
          wypowiedzi odbiera wszelka wiarygodnosc wszytskim, ktorzy naprawde losem tym
          biednych zwierzat sie przejmuja (a jest sie czym przejmowac, bez dyskusji).
          PS. A za takie zwracanie sie do kobiet jak twoje w zacofanym konserwatywnym
          swiecie bralo sie po pysku i nie bylo sie wpuszczanym za drzwi.
          • Gość: cccc Re: Ccccc... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 22:27
            Gość portalu: BreslY napisał(a):

> ... to jest wlasnie psychologiczne uwarunkowanie ekoterroryzmu. Taki tak kocha
            > zwierzeta i drzewa ze zaczyna nienawidzic ludzi. Tacy co to tak kochaja drzewa
            > ze wsadzaja w nie netalowe szpile ktore w zetkniecu z pila tarczowa drwala moga
            >
            > go wyslac na tamten swiat. Czy ty CCCC nie kapujesz ze stylistyka twojej
            > wypowiedzi odbiera wszelka wiarygodnosc wszytskim, ktorzy naprawde losem tym
            > biednych zwierzat sie przejmuja (a jest sie czym przejmowac, bez dyskusji).
            > PS. A za takie zwracanie sie do kobiet jak twoje w zacofanym konserwatywnym
            > swiecie bralo sie po pysku i nie bylo sie wpuszczanym za drzwi.

Ciebie też chętnie bym przewiózł takim tirem! co to za kobieta skoro ma ona
            tylko jeden system wartosci - pieniądz....
            widziałem w akcji kłusowników, widziałem wnyki, niejednkrotnie byłem świadkeim
            transportu koni , owiec , krów. Widzalem jak ci noramlni ludzi co zarabaiaja na
            chleb dla swoich dzieci potrafia wybic pretem oko zgajac konia widzalem jak
            kopią zrebaczki, jak nacinaja zyletkami nogi koni aby mogly ta chwile ustac przy
            przejezdzie przez granice...wiec nie pierdol mi tutaj ze mi dasz w pysk bo
            dostawalem po pysku od oprawcow zwierzat nieraz i jeszcze pewnie dostane...
            Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim smieciom (ktorzy maja apiracje
            nalezec do gatunku ludzkiego) ktorzy przykladaja reke do tego bestialstwa jakim
            sa transporty zwywcyh koni aby ich zycie bylo koszmarem aby nie omijaly ich
            najgosze choroby itd. Slowem oprawcy zwierzat z okazji swiat wszystkiego
            najgorszego!!!!

Wiesz co tak naprawde mnie wkurzylo w wypowiedzi Nell?? To ze wiekszosc ludzi
            majaca cos do powiedzenia w tej sprawie(sluzby weterynaryjne, straz celna itd.)
            mowia tym samym tonem - przeciez jak nie my to ktos inny bedzie
            transportowal...w Polsce jest tyle problemow a wy sie konmi zajmujecie??
            Ten ton wypowiedzi nell znam zbyt dobrze i nie wiem juz kto jest gorszy ..
            Oprawcy bezposredni czy wlasnie ludzie ktorzy bezwiednie wzruszaja ramionami i
            pieprza farmazony ze jest dookola tyle problemow....
            Nazwij mnie jak chcesz dresem , polgolwiekm , ekoterorysta! niczego to w moim
            postepowaniu nie zmieni! moj styl dzialania bedzie polegal dalej na tym aby
            ludzi ktorzy w tak okrutny sposob traktuja zwierzeta i zarabiaja na ich
            krzywdzie mieli jak najmniej powodow do radosci w zyciu.
            • Gość: BreslY Re: Ccccc... IP: 143.117.44.* 07.12.01, 10:24
              Gość portalu: cccc napisał(a):

> Gość portalu: BreslY napisał(a):
              >
              > > ... to jest wlasnie psychologiczne uwarunkowanie ekoterroryzmu. Taki tak k
              > ocha
              > > zwierzeta i drzewa ze zaczyna nienawidzic ludzi. Tacy co to tak kochaja dr
              > zewa
              > > ze wsadzaja w nie netalowe szpile ktore w zetkniecu z pila tarczowa drwala
              > moga
              > >
              > > go wyslac na tamten swiat. Czy ty CCCC nie kapujesz ze stylistyka twojej
              > > wypowiedzi odbiera wszelka wiarygodnosc wszytskim, ktorzy naprawde losem t
              > ym
              > > biednych zwierzat sie przejmuja (a jest sie czym przejmowac, bez dyskusji)
              > .
              > > PS. A za takie zwracanie sie do kobiet jak twoje w zacofanym konserwatywny
              > m
              > > swiecie bralo sie po pysku i nie bylo sie wpuszczanym za drzwi.
              >
              > Ciebie też chętnie bym przewiózł takim tirem! co to za kobieta skoro ma ona
              > tylko jeden system wartosci - pieniądz....
              > widziałem w akcji kłusowników, widziałem wnyki, niejednkrotnie byłem świadkeim
              > transportu koni , owiec , krów. Widzalem jak ci noramlni ludzi co zarabaiaja na
              >
              > chleb dla swoich dzieci potrafia wybic pretem oko zgajac konia widzalem jak
              > kopią zrebaczki, jak nacinaja zyletkami nogi koni aby mogly ta chwile ustac prz
              > y
              > przejezdzie przez granice...wiec nie pierdol mi tutaj ze mi dasz w pysk bo
              > dostawalem po pysku od oprawcow zwierzat nieraz i jeszcze pewnie dostane...

Cccc, rozrozniaj. Napisalem ze ci sie nalezy po pysku za obrazanie Nell, a nie za
              obrone zwierzat przed bestialskim traktowaniem. Jest tu pewna roznica, mysle ze
              dla ciebie do zauwazenia.
              Problem jest nastepujacy:
              1. Jezeli chcesz skutecznie zwalczac bestialstwo to walcz z tymi, ktorzy ten
              proceder uprawiaja.
              2. Pozostalych, w tym takich, ktorzy jak Nell nie widza problemu tak drastycznie
              jak ty - probuj przekonywac. Jak chcesz przekonywac - to nie obrazaj - bo to
              nieskuteczne.

> Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim smieciom (ktorzy maja apiracje
              >
              > nalezec do gatunku ludzkiego) ktorzy przykladaja reke do tego bestialstwa jakim
              >
              > sa transporty zwywcyh koni aby ich zycie bylo koszmarem aby nie omijaly ich
              > najgosze choroby itd. Slowem oprawcy zwierzat z okazji swiat wszystkiego
              > najgorszego!!!!
              >
              > Wiesz co tak naprawde mnie wkurzylo w wypowiedzi Nell?? To ze wiekszosc ludzi
              > majaca cos do powiedzenia w tej sprawie(sluzby weterynaryjne, straz celna itd.)
              >
              > mowia tym samym tonem - przeciez jak nie my to ktos inny bedzie
              > transportowal...w Polsce jest tyle problemow a wy sie konmi zajmujecie??
              > Ten ton wypowiedzi nell znam zbyt dobrze i nie wiem juz kto jest gorszy ..

Chyba nie ma watpliwosci, co? Psychologia mowi jednoznacznie ze do aktu
              bezposredniej fizycznej agresji potrzebne jest przelamanie pewnej bariery
              (dlatego latwiej jest zrzucic z samolotu bombe niz strzelic, a strzelic latwiej
              niz zadzgac nozem). Ale psychologia mowi rowniez ze obrazanie tez jest aktem
              agresji.

> Oprawcy bezposredni czy wlasnie ludzie ktorzy bezwiednie wzruszaja ramionami i
              > pieprza farmazony ze jest dookola tyle problemow....
              > Nazwij mnie jak chcesz dresem , polgolwiekm , ekoterorysta! niczego to w moim
              > postepowaniu nie zmieni! moj styl dzialania bedzie polegal dalej na tym aby

Alez ja popieram sens twoich dzialan, a fakt ze gotowy jestes wziac od rzeznikow
              po glowie wzbudza moj autentyczny szacunek. Ja tylko uwazam ze w interesie tych
              biednych zwierzat jest to zeby twoje dzialania byly skuteczne. A beda skuteczne
              wtedy, kiedy m.in. uda sie tobie i tobie podobnym przekonac wiekszosc ze problem
              jest powazny i rozwiazywalny. Jezeli zaniedbasz przekonywanie - nie uda ci sie.
              Jezeli psychicznie zejdziesz na pozycje taka ze twoj stosunek do ludzi cie nie
              popierajacych bedzie taki jak zwalczanych przez ciebie rzeznikow do zwierzat -
              przegrasz. Popatrz na metody jakimi posluguja sie Niemcy zeby zablokowac
              transport smieci atomowych. Najbardziej konserwatywna Oma nie zarzuci im ze sie
              zle zachowuja. A koszty tych transportow rosna, rosna, rosna. Lobby atomowe na
              nic tak nie czeka jak na kogos kto w taki transport rzuci bombe. Kapujesz o co mi
              chodzi?

> ludzi ktorzy w tak okrutny sposob traktuja zwierzeta i zarabiaja na ich
              > krzywdzie mieli jak najmniej powodow do radosci w zyciu.

Zgadzam sie. Ale chamstwo slowne wobec tych ktorych winienes przekonac nic tu
              zmieni.
              Pozdruffka
              B-Y
              • Gość: ccccc Re: Ccccc... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 14:09
                Gość portalu: BreslY napisał(a):

> Gość portalu: cccc napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: BreslY napisał(a):
                > >
                > > > ... to jest wlasnie psychologiczne uwarunkowanie ekoterroryzmu. Taki
                > tak k
                > > ocha
                > > > zwierzeta i drzewa ze zaczyna nienawidzic ludzi. Tacy co to tak kocha
                > ja dr
                > > zewa
                > > > ze wsadzaja w nie netalowe szpile ktore w zetkniecu z pila tarczowa d
                > rwala
                > > moga
                > > >
                > > > go wyslac na tamten swiat. Czy ty CCCC nie kapujesz ze stylistyka two
                > jej
                > > > wypowiedzi odbiera wszelka wiarygodnosc wszytskim, ktorzy naprawde lo
                > sem t
                > > ym
                > > > biednych zwierzat sie przejmuja (a jest sie czym przejmowac, bez dysk
                > usji)
                > > .
                > > > PS. A za takie zwracanie sie do kobiet jak twoje w zacofanym konserwa
                > tywny
                > > m
                > > > swiecie bralo sie po pysku i nie bylo sie wpuszczanym za drzwi.
                > >
                > > Ciebie też chętnie bym przewiózł takim tirem! co to za kobieta skoro ma on
                > a
                > > tylko jeden system wartosci - pieniądz....
                > > widziałem w akcji kłusowników, widziałem wnyki, niejednkrotnie byłem świad
                > keim
                > > transportu koni , owiec , krów. Widzalem jak ci noramlni ludzi co zarabaia
                > ja na
                > >
                > > chleb dla swoich dzieci potrafia wybic pretem oko zgajac konia widzalem ja
                > k
                > > kopią zrebaczki, jak nacinaja zyletkami nogi koni aby mogly ta chwile usta
                > c prz
                > > y
                > > przejezdzie przez granice...wiec nie pierdol mi tutaj ze mi dasz w pysk bo
                >
                > > dostawalem po pysku od oprawcow zwierzat nieraz i jeszcze pewnie dostane..
                > .
                >
                > Cccc, rozrozniaj. Napisalem ze ci sie nalezy po pysku za obrazanie Nell, a nie
                > za
                > obrone zwierzat przed bestialskim traktowaniem. Jest tu pewna roznica, mysle ze
                >
                > dla ciebie do zauwazenia.
                > Problem jest nastepujacy:
                > 1. Jezeli chcesz skutecznie zwalczac bestialstwo to walcz z tymi, ktorzy ten
                > proceder uprawiaja.
                > 2. Pozostalych, w tym takich, ktorzy jak Nell nie widza problemu tak drastyczni
                > e
                > jak ty - probuj przekonywac. Jak chcesz przekonywac - to nie obrazaj - bo to
                > nieskuteczne.
                >
                >
                > > Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim smieciom (ktorzy maja api
                > racje
                > >
                > > nalezec do gatunku ludzkiego) ktorzy przykladaja reke do tego bestialstwa
                > jakim
                > >
                > > sa transporty zwywcyh koni aby ich zycie bylo koszmarem aby nie omijaly ic
                > h
                > > najgosze choroby itd. Slowem oprawcy zwierzat z okazji swiat wszystkiego
                > > najgorszego!!!!
                > >
                > > Wiesz co tak naprawde mnie wkurzylo w wypowiedzi Nell?? To ze wiekszosc lu
                > dzi
                > > majaca cos do powiedzenia w tej sprawie(sluzby weterynaryjne, straz celna
                > itd.)
                > >
                > > mowia tym samym tonem - przeciez jak nie my to ktos inny bedzie
                > > transportowal...w Polsce jest tyle problemow a wy sie konmi zajmujecie??
                > > Ten ton wypowiedzi nell znam zbyt dobrze i nie wiem juz kto jest gorszy ..
                >
                >
                > Chyba nie ma watpliwosci, co? Psychologia mowi jednoznacznie ze do aktu
                > bezposredniej fizycznej agresji potrzebne jest przelamanie pewnej bariery
                > (dlatego latwiej jest zrzucic z samolotu bombe niz strzelic, a strzelic latwiej
                >
                > niz zadzgac nozem). Ale psychologia mowi rowniez ze obrazanie tez jest aktem
                > agresji.
                >
                > > Oprawcy bezposredni czy wlasnie ludzie ktorzy bezwiednie wzruszaja ramiona
                > mi i
                > > pieprza farmazony ze jest dookola tyle problemow....
                > > Nazwij mnie jak chcesz dresem , polgolwiekm , ekoterorysta! niczego to w m
                > oim
                > > postepowaniu nie zmieni! moj styl dzialania bedzie polegal dalej na tym ab
                > y
                >
                > Alez ja popieram sens twoich dzialan, a fakt ze gotowy jestes wziac od rzezniko
                > w
                > po glowie wzbudza moj autentyczny szacunek. Ja tylko uwazam ze w interesie tych
                >
                > biednych zwierzat jest to zeby twoje dzialania byly skuteczne. A beda skuteczne
                >
                > wtedy, kiedy m.in. uda sie tobie i tobie podobnym przekonac wiekszosc ze proble
                > m
                > jest powazny i rozwiazywalny. Jezeli zaniedbasz przekonywanie - nie uda ci sie.
                >
                > Jezeli psychicznie zejdziesz na pozycje taka ze twoj stosunek do ludzi cie nie
                > popierajacych bedzie taki jak zwalczanych przez ciebie rzeznikow do zwierzat -
                > przegrasz. Popatrz na metody jakimi posluguja sie Niemcy zeby zablokowac
                > transport smieci atomowych. Najbardziej konserwatywna Oma nie zarzuci im ze sie
                >
                > zle zachowuja. A koszty tych transportow rosna, rosna, rosna. Lobby atomowe na
                > nic tak nie czeka jak na kogos kto w taki transport rzuci bombe. Kapujesz o co
                > mi
                > chodzi?
                >
                > > ludzi ktorzy w tak okrutny sposob traktuja zwierzeta i zarabiaja na ich
                > > krzywdzie mieli jak najmniej powodow do radosci w zyciu.
                >
                > Zgadzam sie. Ale chamstwo slowne wobec tych ktorych winienes przekonac nic tu
                > zmieni.
                > Pozdruffka
                > B-Y

OKi przepraszam nell i przeraszam rowniez Ciebie B-Y... szerze zaluje tych slow:
                (((
                Niestety ponioslo a i niestey przez obrazy bestialstwa ktorych bylem swiadkiem
                nie moge w takim temacie utrzymac nerwow na wodzy...

• Gość: duzY BreslY gratuluje sukcesu pedagogicznego. IP: *.dtvk.tpnet.pl 07.12.01, 14:32
                  Ale rzeczywiście z ekologami (dlaczego są to ekolodzy a nie ekofani? wszak
                  rzadko maja podstawy naukowe) właściwie nie da się dyskutować.
                • Gość: nell Re: do Ccccc... IP: 213.77.49.* 07.12.01, 14:38
                  > OKi przepraszam nell i przeraszam rowniez Ciebie B-Y... szerze zaluje tych slow
                  > :
                  > (((
                  > Niestety ponioslo a i niestey przez obrazy bestialstwa ktorych bylem swiadkiem
                  > nie moge w takim temacie utrzymac nerwow na wodzy...
                  >

Nie wzruszam ramionami i nie życze Ci wszystkiego najgorszego i a zwłaszcza braku
                  szczęścia w życiu.
                  Przeczytaj moją wypowiedź na wątku >>skandal do redakcji<< nie będe się dalej
                  rozwodzić, ale jak uważnie przeczytasz i nie będziesz się doszukiwał między
                  wierszami tego czego tam nie ma to może okaże się że moglibyśmy podyskutować.
                  A nerwy warto trzymać na wodzy, chociaż mnie tez często ponosi, ale wiem,że sama
                  całego świata nie zbawię.
                  • Gość: cccc Re: do Ccccc... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 14:50

> > OKi przepraszam nell i przeraszam rowniez Ciebie B-Y... szerze zaluje tych
                    > slow
                    > > :
                    > > (((
                    > > Niestety ponioslo a i niestey przez obrazy bestialstwa ktorych bylem swiad
                    > kiem
                    > > nie moge w takim temacie utrzymac nerwow na wodzy...
                    > >
                    >
                    > Nie wzruszam ramionami i nie życze Ci wszystkiego najgorszego i a zwłaszcza bra
                    > ku
                    > szczęścia w życiu.
                    > Przeczytaj moją wypowiedź na wątku >>skandal do redakcji<< nie będe
                    > się dalej
                    > rozwodzić, ale jak uważnie przeczytasz i nie będziesz się doszukiwał między
                    > wierszami tego czego tam nie ma to może okaże się że moglibyśmy podyskutować.
                    > A nerwy warto trzymać na wodzy, chociaż mnie tez często ponosi, ale wiem,że sam
                    > a
                    > całego świata nie zbawię.

Pozostaje mi tylko jeszcz raz przeprosic- moze to wina mojego mlodego wieku,
                    bezsilnosci i obrazow ktore na zawsze zostana w mej pamieci:((((

• nitka Re: Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!! 06.12.01, 22:31
      PISZĘ SIĘ !
      • Gość: olo Re: Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 10:32
        moglibyscie sie tak odjebac?
        • Gość: MTH Re: Uratuj katowane konie !!!!!!!!!!! IP: *.dziennikarstwo.uni.wroc.pl 07.12.01, 16:04
          Gość portalu: olo napisał(a):

> moglibyscie sie tak odjebac?

Od kogo kartoflu?
    • Gość: mjot Re: Wrocławiu dziczej inaczej! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 19:12
      Gdy jeszcze byłem łykiem a i gdy nim być przestałem, zwierzęta darzone były
      większym szacunkiem przez mieszczuchów niźli mieszkańców wsi? Pomimo że logika
      nakazywałaby inaczej.
      Widzę, że tak było niegdyś!
      Po tak nikłym odzewie i po przeczytaniu kilku wypowiedzi na bądź, co bądź
      miejskim forum, dochodzę do wniosku, że albo miasto tak jak ja już wyjechało do
      lasu! Albo w naszym społeczeństwie „bóg szmal” rządzi już niepodzielnie! Wszak
      to „włościanie” zawsze patrzyli na swe zwierzaki przez pryzmat zysku! Przecież
      zwierzę rzeźne może przekraczać granicę w „postaci już przetworzonej” a nie w
      tak potwornych warunkach!
      Przykro mi, że „mój” Wrocław popisuje się taką znieczulicą. Myślę
      nawet, że „Egoista” chyba miał rację z tą prowincją! To jest zdziczenie!
      Wrocławiu! Dziczej tak jak ja, zgodnie z prawami natury a nie rynku!

Najniższe ukłony!
      Przygnębiony, zdziczały M.J.
    • Gość: !!!!!!!! przypominacz ! IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 11.12.01, 23:12
      !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka