Gość: lala IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.06.03, 18:48 Niech ktos mnie poinformuje czy Legnicka Park juz buduja. Dzieki i PZDR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lkjh Re: Legnicka Park IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.03, 22:47 Gość portalu: lala napisał(a): > Niech ktos mnie poinformuje czy Legnicka Park juz buduja. Dzieki i PZDR Jeszcze nie i tak na serio to nie wiadomo czy ta inwestycja wogóle sie rozpocznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Legnicka Park IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 12:31 Gość portalu: lkjh napisał(a): > Gość portalu: lala napisał(a): > > > Niech ktos mnie poinformuje czy Legnicka Park juz buduja. Dzieki i PZDR > > Jeszcze nie i tak na serio to nie wiadomo czy ta inwestycja wogóle sie > rozpocznie :( Jak to zawsze bywa, wszystko jest tajemnicą do końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Legnicka Park 05.06.03, 18:46 Gość portalu: lkjh napisał(a): > Gość portalu: lala napisał(a): > > > Niech ktos mnie poinformuje czy Legnicka Park juz buduja. Dzieki i PZDR > > Jeszcze nie i tak na serio to nie wiadomo czy ta inwestycja wogóle sie > rozpocznie :( Mozesz jasniej? Skad te informacje? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjh Re: Legnicka Park IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 19:54 wedzonka napisał: > Gość portalu: lkjh napisał(a): > > > Gość portalu: lala napisał(a): > > > > > Niech ktos mnie poinformuje czy Legnicka Park juz buduja. Dzieki i PZ > DR > > > > Jeszcze nie i tak na serio to nie wiadomo czy ta inwestycja wogóle sie > > rozpocznie :( > > Mozesz jasniej? Skad te informacje? > > Pozdrawiam! Czy wyraziłem sie nie zbyt jasno?? Wystarczy przejchać się na ul. Legnicką i zobaczyć, że nic sie nie dzieje :( Co do znaku zapytania nad ta inwestycja wystarczy przeanalizować wiele inwestycji które miały sie rozpocząć a się nie rozpoczęły. No ale cóż takie to nasze wrocławskie inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Legnicka Park IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.03, 22:53 Szkoda by było tej inwestycji bo jednak to coś więcej niz hipermarket. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: Legnicka Park już wkrótce 24.06.03, 21:07 Na terenie zakładów mięsnych już wkrótce rozpocznie sie budowa centrum rekreacyjno-handlowego. Tym razem jednak zabiera sie za to Carefur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Legnicka Park już wkrótce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 21:13 sebcat napisał: > Na terenie zakładów mięsnych już wkrótce rozpocznie sie budowa centrum > rekreacyjno-handlowego. Tym razem jednak zabiera sie za to Carefur. hmmm plany pozostaja takie jakie były czy wybuduja tylko blaszaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Legnicka Park już wkrótce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 22:09 Gość portalu: Rafis napisał(a): > sebcat napisał: > > > Na terenie zakładów mięsnych już wkrótce rozpocznie sie budowa centrum > > rekreacyjno-handlowego. Tym razem jednak zabiera sie za to Carefur. > > > hmmm plany pozostaja takie jakie były czy wybuduja tylko blaszaka? Plany te same, tylko zmieni się najemca hipermarketu. Zamiast TESCO będzie CARREFUR. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: Legnicka Park już wkrótce 24.06.03, 22:24 Dokładnie. Jesli coś zmienią to detale jak to zwykle bywą przy "leciwych" projektach. Bedzie ładnie, Ciekawiej niż w przypadku Galeri Dominikańskiej która jest dosyć konserwatywna no ale takie otoczenie. Tu bedzie z wiekszym polotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Legnicka Park już wkrótce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 22:35 sebcat napisał: > Dokładnie. Jesli coś zmienią to detale jak to zwykle bywą przy "leciwych" > projektach. Bedzie ładnie, Ciekawiej niż w przypadku Galeri Dominikańskiej > która jest dosyć konserwatywna no ale takie otoczenie. Tu bedzie z wiekszym > polotem. Dalej maja ambitne plany dokonczenia budowy do grudnia(swiąt BN) 2004 roku? Tez bardzo pozytywnie oceniam ten projekt bo mimo wszystko we Wrocławiu ciagle brak centrów handlowych na wysokim poziomie.Właściwie tylko Galeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Legnicka Park już wkrótce IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.06.03, 09:57 Czyli powstanie IMAX??, bo to mnie najbardziej interesuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: Legnicka Park już wkrótce 25.06.03, 14:07 No mam nadzieję ze Pnasonic sie nie wycofał, Kraków,Wawa, Katowice od jakiegoś czasu sie cieszą. Wreszcie bedzie mozna zobaczyć coś niezwykłego, i bilety w okolicach 16-20 złotych. Ciekaw jestem kto robi te krótkie filmy dla tych kin. --- sebCAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjh Re: Legnicka Park już wkrótce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.03, 20:08 sebcat napisał: > Na terenie zakładów mięsnych już wkrótce rozpocznie sie budowa centrum > rekreacyjno-handlowego. Tym razem jednak zabiera sie za to Carefur. Skąd masz te informacje?? Bardzo dobre zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: Legnicka Park już wkrótce 26.06.03, 14:30 Ktoś bliski jeździ do dyrekcji Carefura do wawy żeby zostac jednym z wykonawców tego centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Legnicka Park już wkrótce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.03, 22:55 sebcat napisał: > Ktoś bliski jeździ do dyrekcji Carefura do wawy żeby zostac jednym z wykonawców > > tego centrum. Tylko, ze nie będzie ono budowane przez Carrefoura, który przeciez będzie wynajmował tylko powierzchnie.Najpierw budowac miała Legnicka Development, która jest spółka córką chyba 7 NFI-sprzedali ostatnio 50% akcji tej spółki Kanadyjczykom co miao przyspieszyc budowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: Legnicka Park już wkrótce 27.06.03, 00:34 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Tylko, ze nie będzie ono budowane przez Carrefoura, który przeciez będzie > wynajmował tylko powierzchnie.Najpierw budowac miała Legnicka Development, > która jest spółka córką chyba 7 NFI-sprzedali ostatnio 50% akcji tej spółki > Kanadyjczykom co miao przyspieszyc budowe. W przypadku prywatnych inwestycjinie ma znaczenia jaka firma jest oficjalnie inwestorem, ale kto wykłada kase. Jesli dogadasz sie z przyszłym najemcą (tu Carefurem)on po prostu mówiły ze chciałby aby na budowie była taka i taka firma. Tak to sie ząłatwia. Jest wiele furtek którymi można sie dostać na wielkie inwestycje, niestety zwykle klucz ma sie tylko do jednej. Mam nadzieję że wystarcającą dobrze to wyjaśniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Legnicka Park już wkrótce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 16:56 sebcat napisał: > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Tylko, ze nie będzie ono budowane przez Carrefoura, który przeciez będzie > > wynajmował tylko powierzchnie.Najpierw budowac miała Legnicka Development, > > > która jest spółka córką chyba 7 NFI-sprzedali ostatnio 50% akcji tej spółk > i > > Kanadyjczykom co miao przyspieszyc budowe. > > W przypadku prywatnych inwestycjinie ma znaczenia jaka firma jest oficjalnie > inwestorem, ale kto wykłada kase. Jesli dogadasz sie z przyszłym najemcą (tu > Carefurem)on po prostu mówiły ze chciałby aby na budowie była taka i taka > firma. Tak to sie ząłatwia. Jest wiele furtek którymi można sie dostać na > wielkie inwestycje, niestety zwykle klucz ma sie tylko do jednej. Mam nadzieję > że wystarcającą dobrze to wyjaśniłem. Tak, klucz powiadasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś