Gość: tomekkwr IP: 62.87.136.* 08.06.07, 14:51 a moze się przystosowal jak mewy i teraz to nie sieciarka a śmieciarka www.podajdalej.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biolog Owad nadziei IP: *.akron.net.pl 08.06.07, 15:02 Artykuł ni w 5 ni w 9 o czym autor tak naprawdę chciał nas po informować to sam nie wiem.Chyba zagubił się w rytmie filozoficznym i poniosło go w strefę pierdół.A Ja chciałem coś więcej dowiedzieć się o dokonaniu profesora z którym miałem kiedyś zajęcia.Gratulacje Prof. Kubrakiewicz:) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Owad nadziei 08.06.07, 15:09 A na początku czytając ten artykuł myślałem, że to genetycy stworzyli nowy gatunek owada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Owad nadziei IP: *.core.lanet.net.pl 08.06.07, 15:20 w jakim celu ktoś takiego gniota spłodził to naprawdę ciężko zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarecki Re: Owad nadziei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:28 postmodernistyczny artykuł, nic tylko pozazdrościć dobrego dilera :| Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert5 Re: Owad nadziei 08.06.07, 15:31 Jaki badziew!!! Z tego artykułu nie dowiedziałem się NIC, a autor chyba chciał nam powiedzieć i o emigracji zarobkowej, i o ciężkiej sytuacji kolei, i coś o Stefanie Niesiołowskim... Bzdety... Czy cała redakcji GW wyjechała na długi weekend, zostawiając w redakcji jakiegoś "dyżurnego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Owad nadziei IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.07, 15:46 Już niedlugo motokrosowcy, którzy budują sobie tor na Mokrym Dworze przy terenach wodonośnych, załatwią tą sieciarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadMax Re: Owad nadziei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:29 Zgadzam sie... dyrekcja jest dumna z sieciarki a jednocześnie pozwala na budowę toru motocrossowego na terenach wodonośnych w Mokrym Dworze !!!! to tego dochodzi jeszczie jakaś afera z wysypywaniem odpadów i gruzu w pobliżu... Wiem bo tam mieszkam !!! Dlatego niech ta sieciarka znajdzie sie na naszym logo bo niedługo tylko tam będziemy ja mogli zobaczyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Owad nadziei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:35 Hehe fajnie ze mamy takie dziewicze tereny pod Wrocławiem... dobrze ze nie wpuszczają tam aut, pilnują tego obszaru itd... tylko dlaczego szanowna dyrekcja MPwiK pozwala na budowę toru motocrossowego na Mokrym Dworze wysypywanie jakiegoś syfu przy rzece oławce ( właściwie to na terenach wodonośnych )jak juz kolega wspomniał... sieciarkę szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Co za palant! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.07, 17:31 "Choć, jak się dobrze zastanowić, na stadionach prawdziwie sportowa atmosfera panuje też tylko wtedy, kiedy nie wpuści się na nie ludzi." Jak widać we Wrocławiu oprócz rzedkich okazów owadów owadów, wystepują też ciężkie przpadki ludzi, mających jedynie pół mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś