Dodaj do ulubionych

Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:57
Wypowiada się niczym człowiek po przejściach. Aż tak źle układała mu się
współpraca z duetem trenerskim Pacesas- Kijewski?!
Czyżby był stronnikiem Winnickiego i po jego odejściu Wójcik boleśnie
odczuł "błąd taktyczny"?
Czy zakończy karierę? Nie sądzę. Jeśli nie będzie sensownych ofert pogra w
Śląsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: lll Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:35
      Tylko nie do Śląska! To nie jest miejsce na konczenie kariery dla takiego zawodnika. Niech idzie do Anwilu! Mysle, ze wielu kibicow Slaska bedzie zadowolonych w tym i ja. We Wroclawiu potrzebni sa ludzie, ktorzy chca grac dla Slaska i tylko dla Slaska, a wazne jest dla nich to co mowia! Tak jak p.Wojcik kiedys powiedzial, ze w zadnym innym Polskim klubie niz Ślask nie zagra. Jak powiedzial, tak nie zrobil i wybral Prokom. Nie bedziesz tu mile widziany i mam nadzieje, ze klub nie zlozy Ci propozycji, Adamie.

Maciej Zieliński ponad wszystko!!!
      • Gość: Q Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.chello.pl 13.06.07, 21:13
        Maniaka nade mną odsyłam na jakiś stadion piłkarski, tam sobie pokrzycz o
        jedynym polskim klubie itp.
        Co do Wójcika, to sądzę, że nie ma propozycji, bo jest już za stary (w play-off
        pokazał wiele dobrych akcji, ale częściej ospałość i może nieświadomą niechęć),
        aby oferować mu duże pieniądze a nie wypada mu i chyba nie ma sensu złożyć
        skromnej finansowo propozycji.
        Cieszę się, że w Prokomie Treflu będzie miejsce na lepszych graczy, przede
        wszystkim Dylewicza. Odczucia Wójcika są niezbyt ciekawe, ale może przesadza.
        Niezależnie od wszystkiego trzeba przyznać, że był jednym z najlepszych polskich
        koszykarzy, o czym można było się przekonać nawet w ostatnich latach w Prokomie
        Treflu.
        • tetlian Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery 14.06.07, 06:59
          Szkoda, ale co zrobisz.
        • Gość: asd Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.core.lanet.net.pl 14.06.07, 12:59
          ty przeczytałeś w ogóle co twój przedmówca napisał? Wojcik powiedział że nie
          będzie grał w innym polskim klubie niż Śląsk i poszedł do prokomu. Ot co. Też go
          tu nie chcę, przede wszystkim dlatego, że go nie lubię. A i kogoś kto będzie
          grał jak on można znaleźc taniej - tylko nie Polaka
          • Gość: Michal Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.dialog.net.pl 14.06.07, 22:10
            Moze i Wojcik to powiedzial. Ale on kibicom nie jest nic winien. Na prawde. to
            jest tylko sport. A on jest zawodowcem. Muci zarabiac kase, zeby zapenic
            przyszlosc rodzinie. I jest cos winien. I tyle.

A do Slaska by si eoczywiscie przydal. Bo to przeciez Wojcik.
      • Gość: jazz Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.pptp.stw-bonn.de 13.06.07, 23:45
        Zielony the best, ale co to ma do Wojcika?
        Adam jest ok i w dodatku swietnym koszykarzem, brac go do SLASKA!!!
      • Gość: noreh Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.magma-net.pl 14.06.07, 00:56
        bardzo byłbym wdzięczny gdybyś wskazał kiedy tak Wójcik niby powiedział? :>:>:>
      • miela Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery 14.06.07, 09:30
        Co Ty gadasz? We Wrocławiu źle się działo, nie chcieli mu tak dobrze zapłacić
        jak w Sopocie, więc odszedł. Jego prawo. Każdy zawodnik tak może zrobić i nie
        wolno go za to karać ani wyzywać od zdrajców.
      • Gość: Michal Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.sdm.de 14.06.07, 16:56
        Ja sie nie zgadzam. Pan Adam to super zawodnik. O tym kazde dziecko wie.
        Slaskowi sie przyda i to bardzo. Co klasa to klasa.
        Tyle.

CPWĆŚ
    • Gość: Adamo Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.dolsat.pl 13.06.07, 21:34
      Po wspolpracy z kijkiem? nic dziwnego :/

www.cyberdunk.com/?ref=4991
    • Gość: defff Wójcik, nie rozpłacz się przypadkiem... IP: *.168.wmc.com.pl 13.06.07, 21:54
      Tak kończy święta krowa polskiego basketu.
    • Gość: figur Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.net.pl 13.06.07, 21:59
      ot i "kibice". za chwilę będą tak pisać o gollobie i małyszu;-(
    • sztuk6mistrz Adam wracaj do Śląska!!! 13.06.07, 22:03
      Możesz wiele nauczyć tych młodzików w Śląsku i zaliczyć kolejne mistrzostwo.
    • Gość: Marcos Re: Adamowi należy się honor i szacunek IP: *.telsat.wroc.pl 13.06.07, 23:19
      Myślę, że takiemu sportowcowi jak Adam Wójcik należy się honorowe zakończenie
      kariery we Wrocławiu. Tutaj rozpoczynał karierę i bardzo dużo zrobił dla
      Wrocławia. Jest jednym z najlepszych koszykarzy w historii polskiej koszykówki.
      A jednocześnie skromnym i spokojnym facetem,któremu nie odbiła szajba tak jak
      to zdarza się w Polsce często wielu bardziej przeciętnym sportowcom
      (szczególnie piłkarzom).
      Działacze Śląska pokażcie trochę klasy i przynajmniej udajcie, że macie pewien
      poziom. A nie jak ma to często miejsce często w życiu: "Murzyn zrobił swoje,
      Murzyn może odejść". Dla Wójcika zróbcie wyjątek. Należy mu się to!!
      • Gość: Biim Re: Adamowi należy się honor i szacunek IP: *.as.kn.pl 13.06.07, 23:48
        Myslę, że to jest najlepsza wiadomość, która może byc początkiem końca druzyny
        z Sopotu. Tam gdzie Wójcik, tam mistrzostwo, cos w tym jest i myslę, że w
        Ślasku jest dla Adama miejsce...takich dawnych wspomnień czar, razem z Dominem.
        Hej Śląsk!!!
        • Gość: jilp Re: Adamowi należy się honor i szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:33
          Adam gra tam gdzie są pieniadze. tam gdzie są pieniądze jest mistrzostwo. Sopot
          w nastepnym sezonie znów będzie mistrzem -bo jest najbogatrzy
      • Gość: ASD Re: Adamowi należy się honor i szacunek IP: *.core.lanet.net.pl 14.06.07, 13:09
        Co ty na głowę upadłeś? Może mu jeszcze mają emeryturę wypłacać do końca życia?
        Nie grał tu za darmo przecież, a jak się pojawiły problemy - odszedł. Nikt go tu
        nie wykorzystał. Klasę to pokazali działacze że w Śląsku dzieje się to co się
        dzieje i w sumie marnym składem wywaliczyliścmy brąz.

Kulb miał dług wobec Zielińskiego ten miał propozycje zewsząd a pozostał od
        poczatku do końca we Wrocławiu. A Wójcik i jego CV koszykarskie nie wzbudza u
        mnie jako kibica żadnego podziwu
    • Gość: allow Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: 212.191.172.* 14.06.07, 05:40
      Oglądałem A. Wójcika wiele razy (niestety, tylko w TV). Jest niezły. Chyba
      nawet coś więcej.
    • miela Adam, wracaj do Wrocławia 14.06.07, 09:28
      Adam, Twoje miejsce zawsze było we Wrocławiu. Prokom to bardzo niedobra drużyna...
    • ludwisarz NBA blog 14.06.07, 10:26
      karolsliwa.blox.pl/html zapraszam do odwiedzania i komentowania!dziekuje
      • Gość: marek Prawidłowo IP: *.as.kn.pl 14.06.07, 10:33
        Szacunek dla Adama jak dla mało kogo.
    • Gość: burzum Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: *.nat.tvk.wroc.pl 14.06.07, 12:08
      Uwazam ze zatrudnienie Adama w Slasku to bardzo dobry ruch. Co z tego ze ma 37
      lat?? istnieje umiejetnosc ktora przychodzi z wiekiem, mianowicie
      doswiadczenie, ale ptrzeciez nie tylko o nie chodzi bo patrzac na Wojcika
      ciagle oglada sie swietnego koszykarza. poza tym nie zapominajmy o
      wszechstronnosci i mozliwosci gry na pozycji 4 i 5. dosc juz graczy w stylu
      Hamiltona, takich totalnie bezpłciowych(chociaz na ostatnim meczu z anvilem
      docenilem jego wszystkie zalety, ludzie jak ona przebijal piątki koszykarzom
      ktorzy zchodzili z parkietu-tak tylko w NBA to robia) Adam to kawałek pieknej
      histori Wrocławskiej koszykówki, niech wiec wroci tam gdzie jego miejsce.
    • Gość: yamboo nie rzucaj słów na wiatr... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.07, 13:00
      Pamiętam jak Wójcik mówił w wywiadach że w Polsce nie zagra nigdzie indziej jak
      w Śląsku.. i odszedł później do Prokomu..
    • Gość: and Re: Adam Wójcik: Myślę o zakończeniu kariery IP: 83.19.248.* 14.06.07, 13:56
      Czy to ważne, gdzie zagra? :)
      Najważniejsze, by teraz przygotowywał się do Mistrzostw Europy w koszykówce, bo
      prawda jest taka, że bez sukcesu w Hiszpanii, basket cały czas będzie w Polsce
      sportem numer... 7 :] Gdyby tak policzyć czas w wiadomościach, i oglądalność,
      to kolejność wygląda dziś tak:

1. piłka nożna
      2. siatkówka
      3. skoki narciarskie
      4. formuła 1
      5. żużel
      6. pływanie
      7. basket

a w latach 91-99 (gdy NBA była w publicznej, kosz w Polsce się rozwijał, a
      Małysz jeszcze uczył się skakać), basket był na 2. miejscu...
    • Gość: amb Adam Wójcik: Adam wracaj do Śląska ale już ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.07, 14:57
      Adam jest znakomity jak dawniej, jego motoryka jest ciągle kapitalna wiec niech
      jak najszybciej podpisuje umowe ze Śląskiem bo z kim mamy zdobyć 18 jak nie z
      Wójcikiem i Urlepem a potem 19 i 20 i kto wie ile jeszcze :)
    • Gość: krig Adam Wójcik: Wrocław czeka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.07, 16:38
      Śląsk potrzebuje Adama, już conajmniej sezon wcześniej mógł grać u nas, wiec
      było by wspaniale znów mieć Wójcika w składzie Śląska i cieszyć oko
      najefektowniejszym i najlepszym polskim koszykarzem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka