Gość: ok IP: *.generacja.pl 14.06.07, 18:45 a co z instalacją malarską Lecha Twardowskiego w parku H. Sawickiej, na placu i wokół fontanny? Jeden raz mogłoby miasto współtworzyć coś wyjątkowego i awangardowego ale miernoty wolą watę cukrową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetlian Za darmo czy nie? 14.06.07, 18:57 Na pewno się wybiorę. Ale jedno mi nie pasuje. Raz piszecie, że to za darmo, a potem, że trzeba będzie kupować bilety. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: Za darmo czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.07, 19:29 Owszem za darmo są pokazy np. na pl. Solnym tzw. plenerowe natomiast płatne są pokazy W obiektach festiwalowych Kino Helios ,Warszawa,Capitol i Teatr Lalek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwan Re: Era Nowe Horyzonty będą bardziej wrocławskie IP: *.magma-net.pl 14.06.07, 21:15 dlaczego w Rynku ? jest ten smętny Nowy Targ,Pl.Wolności... w rynku można zwariować od natłoku rozmaitości.ani widzowie nie obejrzą spokojnie projekcji,ani ogródkowicze nie pogadaja przy piwie,ani spacerowicze przejdą sie swobodnie... znów nietrafione miejsce na centrum festiwalu jak rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnetoman Re: Era Nowe Horyzonty będą bardziej wrocławskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.07, 23:19 tez uwazam ze to niedobry pomysl - tym bardziej ze filmy bedą mogly sie rozpocząc najwcześniej o 22 ze względu na światlo - wspólczuje mieszkańcom a prawdziwi kinomani i tak na filmach nie pozostaną dłużej niż 1/2 godziny bo nie będą się mogli skupić ... nie mogę uwierzyć że to pomysł Pana Gutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Gutek Era Nowe Horyzonty będą bardziej wrocławskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:10 Kilka razy chodziliśmy po centrum Wrocławia szukając najlepszego miejsca na pokazy plenerowe. Braliśmy pod uwagę Plac Teatralny, Plac Wolności, Plac Solny i kilka innych lokalizacji. Po rozważeniu różnych za i przeciw zdecydowliśmy się na rynek. Jest to przemyślana decyzja i jestem przekonany, że pokazy na rynku to bardzo dobry pomysł i , że po pierwszym seansie przyznacie mi rację. Rynek ma niepowtarzalny urok i klimat. Bywalcy ogródków nie będą w nich siedzieć w czasie pokazów, tylko będą oglądać filmy:-) Pokzay będą się zaczynać codziennie o godzinie 21.30. Pozdrawiam serdecznie, Roman Gutek Odpowiedz Link Zgłoś