Dodaj do ulubionych

Era Nowe Horyzonty będą bardziej wrocławskie

IP: *.generacja.pl 14.06.07, 18:45
a co z instalacją malarską Lecha Twardowskiego w parku H. Sawickiej, na placu
i wokół fontanny? Jeden raz mogłoby miasto współtworzyć coś wyjątkowego i
awangardowego ale miernoty wolą watę cukrową.
Obserwuj wątek
    • tetlian Za darmo czy nie? 14.06.07, 18:57
      Na pewno się wybiorę. Ale jedno mi nie pasuje. Raz piszecie, że to za darmo, a
      potem, że trzeba będzie kupować bilety. Dziwne.
      • Gość: kinoman Re: Za darmo czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.07, 19:29
        Owszem za darmo są pokazy np. na pl. Solnym tzw. plenerowe natomiast płatne są
        pokazy W obiektach festiwalowych Kino Helios ,Warszawa,Capitol i Teatr Lalek
    • Gość: wiwan Re: Era Nowe Horyzonty będą bardziej wrocławskie IP: *.magma-net.pl 14.06.07, 21:15
      dlaczego w Rynku ?
      jest ten smętny Nowy Targ,Pl.Wolności...
      w rynku można zwariować od natłoku rozmaitości.ani widzowie nie obejrzą
      spokojnie projekcji,ani ogródkowicze nie pogadaja przy piwie,ani spacerowicze
      przejdą sie swobodnie...
      znów nietrafione miejsce na centrum festiwalu jak rok temu
      • Gość: karnetoman Re: Era Nowe Horyzonty będą bardziej wrocławskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.07, 23:19
        tez uwazam ze to niedobry pomysl - tym bardziej ze filmy bedą mogly sie rozpocząc najwcześniej o 22
        ze względu na światlo - wspólczuje mieszkańcom a prawdziwi kinomani i tak na filmach nie pozostaną
        dłużej niż 1/2 godziny bo nie będą się mogli skupić ... nie mogę uwierzyć że to pomysł Pana Gutka.
    • Gość: Roman Gutek Era Nowe Horyzonty będą bardziej wrocławskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:10
      Kilka razy chodziliśmy po centrum Wrocławia szukając najlepszego miejsca na
      pokazy plenerowe. Braliśmy pod uwagę Plac Teatralny, Plac Wolności, Plac Solny
      i kilka innych lokalizacji. Po rozważeniu różnych za i przeciw zdecydowliśmy
      się na rynek. Jest to przemyślana decyzja i jestem przekonany, że pokazy na
      rynku to bardzo dobry pomysł i , że po pierwszym seansie przyznacie mi rację.
      Rynek ma niepowtarzalny urok i klimat. Bywalcy ogródków nie będą w nich
      siedzieć w czasie pokazów, tylko będą oglądać filmy:-)

Pokzay będą się zaczynać codziennie o godzinie 21.30.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka