Dodaj do ulubionych

Samoloty nad Sołtysowicami

19.06.07, 16:58
Od kilku dni nad Sołtysowicami bardzo nisko latają samoloty. Czy ktoś wie o
co chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: gfd Re: Samoloty nad Sołtysowicami IP: *.finemedia.pl 19.06.07, 17:58
      A co taka ciekawska jesteś ?

Był juz podobny temat, poszukaj.
      • Gość: tekla40 Re: Samoloty nad Sołtysowicami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:54
        a co ty taki mądry jesteś?jak ci się nie chce odpowiadać to najlepiej wcale się
        nie odzywaj
    • Gość: wic Re: Samoloty nad Sołtysowicami IP: *.chello.pl 20.06.07, 17:23
      od tygodnia przelatują także nisko nad psim polem, kiełczowem- byłem taj jak
      sporych rozmiarów transportowiec przeleciał kilkadziesiat metrów nad blokami.
      Słychać było ryk silników niczym na lotnisku. Wydawało się że ma awarię. Może
      po prostu ćwiczą loty na małej wysokości- tylko, że robienie tego w obszarze
      zabudowanym jest cokolwiek nieodpowiedzialne.
      To pewnie część operacji "afganistan"
      • Gość: meg Re: Samoloty nad Sołtysowicami IP: *.as.kn.pl 20.06.07, 18:33
        a ja go widzę nad Gądowem jak sobie leci i zakręca w okolicach Strachowic i leci
        z powrotem. I tak kilka razy dziennie.
        • Gość: anuszka Re: Samoloty nad Sołtysowicami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 20:45
          w okolicach Zakrzowa od tygodnia codziennie po kilka takich okrążeń, chyba
          jakieś ćwiczenia na Szymanowie. widziałam jak wyskakiwali na spadochronach.
          • Gość: ja Re: Samoloty nad Sołtysowicami IP: *.sbs.man.ac.uk 21.06.07, 14:26
            Wczesniej byly tez manewry polsko-belgijskie
      • Gość: ROTFL Re: Samoloty nad Sołtysowicami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.07, 14:56
        He, he, he :-) Kilkadziesiąt :-)
        • Gość: Paulo Re: Samoloty nad Sołtysowicami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:23
          jak samoloty nisko latają to znak, że zbiera się na deszcz.
          No i proszę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka