Dodaj do ulubionych

W Śląsku nie ma pieniędzy na transfery

IP: *.e-wro.net.pl 03.07.07, 20:12
To nie szkodzi. Nie pieniądze grają na boisku ale piłkarze a ich umiejętności
nie zawsze idą w parze z kwotą jaką się na tych piłkarzy wydało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pedro W GW nie ma pieniędzy na dziennikarzy IP: *.telsat.wroc.pl 03.07.07, 21:09
      A w Gazecie Dolnoslaskiej nie ma pieniedzy na dziennikarzy. Wszyscy sparingowi
      partnerzy Slaska napisani z bledem:
      Strassbourg, Miluza i FC. Freiburg
      zamiast
      Strasbourg, Mulhouse i SC Freiburg
      • Gość: :) Re: W GW nie ma pieniędzy na dziennikarzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.07, 21:44
        Miluza to polska nazwa Mulhouse. Tu więc błędu nie ma.
        W przypadku Strasbourga i Freiburga są to raczej literówki, których korekta po
        prostu nie wyłapała.
    • Gość: Wrocek Re: W Śląsku nie ma pieniędzy na transfery IP: *.chello.pl 03.07.07, 23:00
      Teraz się wyjaśniło dlaczego w Sląsku nie ma 6 mln budzetu jaki był obiecywany
      ze strony miasta, kto maczał swoje paluchy w tej sprawie.mam nadzieje ze miasto
      wyjaśni to wszystko i będzie w Sląsku normalnie, bo biedy mamy juz dość.
    • Gość: roz Re: W Śląsku nie ma pieniędzy na transfery IP: 212.127.94.* 04.07.07, 07:16
      Panie Kordos weź Pan się do roboty.Gdzie Ci sponsorzy ?
      • Gość: ND Re: W Śląsku nie ma pieniędzy na transfery IP: *.e-wro.net.pl 04.07.07, 12:49
        (Nikt nie twierdził, że kolejny proces odbudowywania Śląska będzie łatwy i
        szybki.) Slyszalem to juz 10 lat temu i dalej to samo poprostu brak slow .
        • Gość: fan Re: W Śląsku nie ma pieniędzy na transfery IP: *.e-wro.net.pl 04.07.07, 17:39
          Gość portalu: ND napisał(a):

> (Nikt nie twierdził, że kolejny proces odbudowywania Śląska będzie łatwy i
          > szybki.) Slyszalem to juz 10 lat temu i dalej to samo poprostu brak slow .

To zamiast słuchać weź się do roboty i pomóż. Możesz np kupić z 3 dobrych
          piłkarzy. Nie masz pieniędzy? To nie miej pretensji że inni też ich nie mają.
    • Gość: jazz FC Freiburg??? IP: 212.201.71.* 04.07.07, 15:05
      Nie ma takiego klubu! Jest SC Freiburg (2 Liga) i Freiburger FC (5 Liga). Prosze
      to sprawdzic i skorygowac!
    • Gość: wrocławianin Re: W Śląsku nie ma pieniędzy na transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:42
      W przeszłości Śląsk już się przejechał na spektakularnych transferach. Pomimo
      sporego pesymizmu wśród kibiców jestem dobrej myśli.
      Hej WKS!
    • Gość: Marek68_WKS To wstyd i hańba, tak hańba dla władz miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:53
      Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać?! To jakaś paranoja 200 tys. zł na
      transfery. Czy zarząd klubu zna realia polskiej piłki. Z takim budżetem można
      już teraz zapomnieć o I lidze. Chyba ktoś chce "ugotować" Tarasiewicza. Kim on
      ma grać?! To wstyd i hańba, tak hańba dla władz miasta w którym będzie EURO
      2012 (i może EXPO 2021), że klub piłkarski zamiast być jego dumą i wizytówką
      (np. VfB Stuttgart - miasto takie jak Wrocław) jest mu "kulą" u nogi. Mam już
      dość tego dziadowania w klubie, który powinien walczyć o mistrzostwo Polski.
      Pozdrawiam wszyskich kibiców ŚLĄSKA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka