Dodaj do ulubionych

Akron, Lanet - WTF???

04.07.07, 10:16
Internetu nie ma już drugi dzień, na maile nie odpowiadają, telefony zajęte...
Ktoś moze coś wie co się dzieje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zawiedziony Lanet - porazka IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.07, 12:22
      Co do Lanetu to radze zmienic providera :)
      Mialem to samo, awarie, zwiechy po pare godzin. A na serwis mozna czekac nawet
      pare dni, dajmy na to - awaria w piatek, naprawia w poniedzialek. Nawet na tak
      prosta rzecz jak reset switcha (wcisniecie przycisku) trzeba czekac tyle czasu.
      Wynioslem sie od tego dziadostwa i jak do tej pory ani razu nie mialem awarii (
      korzystam z lacza dialogu).
      Dodam ze mam to samo (wg umowy) lacze, taniej i co najwazniejsze faktycznie jest
      to lacze o takiej przepustowosc jak na umowie - w przypadku Lanetu to byla tylko
      teoria, popoludniami czesto nawet zwykle strony nie chcialy sie otwierac
    • Gość: EWA Re: Akron, Lanet - WTF??? IP: *.core.lanet.net.pl 04.07.07, 13:35
      Dotąd byłam w akronie.Teraz połaczyli się z lanetem i od 2 dni mam problemy.
      Strona startowa nie otwiera się.Ponieważ właśnie wyjeżdżam na urlop,to dam im
      trochę czasu na dotarcie się. Jeśli po powrocie będzie tak samo to rezygnuję.
    • robak_wroc Re: Akron, Lanet - WTF??? 04.07.07, 18:32
      ulewa namieszala nieco. chlopaki maja pelne rece roboty. skoro zajete, to znaczy
      ze sa awarie zglaszane i na 99% juz wiadomo ze w Twojej lokalizacji jest awaria
      i juz sie tym zajmuja w kolejnosci zgloszen.
      • Gość: ja Re: Lanet - IP: *.core.lanet.net.pl 04.07.07, 21:31

>>i juz sie tym zajmuja w kolejnosci zgloszen<<

a niestety nie jest tak jak twierdzisz
        mnie udało się dodzwonić i okazało się że nic nie wiadomo o "mojej" awarii ,
        dopiero teraz po 2 dniach internet ruszył po mojej interwencji mimo że pan z
        "bok" wmawiał ze to wina mojego komputera ,
        trzeba zgłaszać i upominać się o swoje ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka