lamancza 04.07.07, 10:16 Internetu nie ma już drugi dzień, na maile nie odpowiadają, telefony zajęte... Ktoś moze coś wie co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zawiedziony Lanet - porazka IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.07, 12:22 Co do Lanetu to radze zmienic providera :) Mialem to samo, awarie, zwiechy po pare godzin. A na serwis mozna czekac nawet pare dni, dajmy na to - awaria w piatek, naprawia w poniedzialek. Nawet na tak prosta rzecz jak reset switcha (wcisniecie przycisku) trzeba czekac tyle czasu. Wynioslem sie od tego dziadostwa i jak do tej pory ani razu nie mialem awarii ( korzystam z lacza dialogu). Dodam ze mam to samo (wg umowy) lacze, taniej i co najwazniejsze faktycznie jest to lacze o takiej przepustowosc jak na umowie - w przypadku Lanetu to byla tylko teoria, popoludniami czesto nawet zwykle strony nie chcialy sie otwierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Akron, Lanet - WTF??? IP: *.core.lanet.net.pl 04.07.07, 13:35 Dotąd byłam w akronie.Teraz połaczyli się z lanetem i od 2 dni mam problemy. Strona startowa nie otwiera się.Ponieważ właśnie wyjeżdżam na urlop,to dam im trochę czasu na dotarcie się. Jeśli po powrocie będzie tak samo to rezygnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Akron, Lanet - WTF??? 04.07.07, 18:32 ulewa namieszala nieco. chlopaki maja pelne rece roboty. skoro zajete, to znaczy ze sa awarie zglaszane i na 99% juz wiadomo ze w Twojej lokalizacji jest awaria i juz sie tym zajmuja w kolejnosci zgloszen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lanet - IP: *.core.lanet.net.pl 04.07.07, 21:31 >>i juz sie tym zajmuja w kolejnosci zgloszen<< a niestety nie jest tak jak twierdzisz mnie udało się dodzwonić i okazało się że nic nie wiadomo o "mojej" awarii , dopiero teraz po 2 dniach internet ruszył po mojej interwencji mimo że pan z "bok" wmawiał ze to wina mojego komputera , trzeba zgłaszać i upominać się o swoje , Odpowiedz Link Zgłoś