oels 06.07.07, 15:38 A teraz kładziemy łapę na pieniądzach.Przecież drugi filar wybierało się głównie po to, żeby rodzina mogła pieniądze dziedziczyć.Co za qrewstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oels Re: No to ładnie 06.07.07, 15:38 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4294671.html link bo zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: No to ładnie IP: *.dint.wroc.pl 06.07.07, 15:46 Klasa polityczna chce zapewnić sobie odpowiedni poziom finansowania. Jest wielu partyjnych działaczy, młodych i starych, którym trzeba dać na utrzymanie. Dlatego też od początku śmiałem się z pomysłów PiS na tanie państwo, bo było wiadomo, że jest to zwykła ściema. I dlatego wciąż czekam na dalsze majstrowanie przy II filarze. Na razie jeszcze pieniądze z II filaru dziedziczy rodzina, jeśli delikwent umrze przed emeryturą. Ciekaw jestem, kiedy politycy dobiorą się i do tego miodku. A dobiorą się wcześniej lub później, bo prymitywni polscy wyborcy nie umieją korzystać z mechanizmów demokracji i głosują wciąż na te same sitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: No to ładnie 06.07.07, 15:52 > rodzina, jeśli delikwent umrze przed emeryturą. Ciekaw jestem, kiedy politycy > dobiorą się i do tego miodku. A dobiorą się wcześniej lub później, bo > prymitywni polscy wyborcy nie umieją korzystać z mechanizmów demokracji i > głosują wciąż na te same sitwy. A jest ich tak wielu, że często się zastanawiam czy u nas będzie kiedyś normalnie i coraz częściej wychodzi mi że nie, patrząc po wpisach na forum Odpowiedz Link Zgłoś