orbique 08.07.07, 19:51 Witam. Czy ktoś wie czy jest możliwa rejestracja samochodu na Karkonoskiej?? Wie ktoś od której godziny jest czynne? Prosze o odpowiedź, bo chcę się jutro wybrać. W którym to miejscu jest? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojoj Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 20:09 ojoj, coz za niepoprawny optymizm... autko zarejestrujesz tylko i jedynie przy ul. zapolskiej... jesli oczywiscie starczy Ci cierpliwosci... lub pieniedzy, by odkupic numerek... powodzenia, ja mam ten koszmar za soba Odpowiedz Link Zgłoś
orbique Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? 08.07.07, 20:35 Gość portalu: ojoj napisał(a): > ojoj, coz za niepoprawny optymizm... autko zarejestrujesz tylko i jedynie przy > ul. zapolskiej... jesli oczywiscie starczy Ci cierpliwosci... jak to? slyszalem wlasnie, ze na karkonoskiej tez mozna zarejestrowac? tzn wymienic dowod musze... :/ hmmm.. czy to w 100% potwierdzona informacja?? pomocy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? IP: *.telsat.wroc.pl 08.07.07, 20:36 Mimo wszystko spróbuj na Karkonoskiej. To gdzieś w punkcie sprzedaży aut Fiata. Normalnie to okienko jest dla osób które kupują samochód, ale rejestrują też inne auta. Kolejek brak ( przynajmniej wg słów znajomego który właśnie tam zarejestrował auto.) Ewentualnie oprócz Zapolsiej możesz spróbować w centrum obsługi mieszkańca na Plac Nowy Targ. Odpowiedz Link Zgłoś
orbique Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? 08.07.07, 21:13 dzięki :) sprobuję... a nikt nie wie od ktorej godziny tam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:23 od 8 Odpowiedz Link Zgłoś
orbique Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? 08.07.07, 22:04 Gość portalu: Piotr napisał(a): > od 8 super dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:12 Na Karkonoskiej dają 10 numerków, POzostali, nadliczbowi petenci muszą liczyc na szczęście. Jeśli chcesz załapac się na pewne numerki:), to przybądź równo ze wschodem słońca, zajmij kolejkę, a cudownie POzyskany czas wolny wypełnij lekturą Biblii Dynamiznu autorstwa naszego Sternika i ojca sukcesów w obsłudze obywateli. Jeśli lubisz hazard przyjdź o 8.00 a nusz widelec się uda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowniczka Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.07, 09:17 Możesz też spróbować na Nowym Targu w Urzędzie Miasta. Kolejki też są, więc warto pojawić się przed 8, wtedy są jeszcze szanse na załapanie się na jeden ze 100 numerków "R". Dostaniesz dowód tymczasowy na miesiąc (tak, nawet w przypadku wymiany dowodu rej.), a po miesiącu znowu ustawiasz się w kolejce po numerek "D" - tym razem nieco krótszej - do odbioru stałego dowodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott Re: Rejestracja samochodu na Karkonoskiej??? IP: 195.20.110.* 09.07.07, 09:48 Czy ktoś zna sposób aby sprawy z rejestracją samochodu załatwić szybko, bez kolejek. Słyszałem że można kupić numerek -ile taka przyjemnopść kosztuje ? ponoć jest też jakieś biuro, które to załatwia też gdzieś koło urzędu na Zapolskiej. Wiecie coś na ten temat ? ile to kosztuje i gdize się znajduję ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petent na Karkonoskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:59 w prawym okienku jest młody, sympatyczny i kompetentny chłopak. W dodatku z zasadami. W podzięce niajako, po załatwieniu sprawy, chciałem się zrewanżować jakimś tipem. Pryncypialnie (lekko może nawet powinienem się czuć urażony) odmówił. W sumie postawa godna pochwały, a tą młodą osobe polecam uwadze przełożonych, przy układaniu listy pracowników do awansu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Oj kręcisz 09.07.07, 11:12 Jak ja tam rejestrowałem auto to młody pan z prawego okienka miał problemy ze zrozumieniem dokumentów od dilera. Musiałem wracać się do salonu i przywieźć dla niego instrukcję czytania dokumentacji, bo mi gamoń nie chciał samochodu zarejestrować twierdząc, że nie ma wszystkich wymaganych danych. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Oj kręcisz 09.07.07, 11:26 Zgadzam się z przedmówcą "młody pan z prawego okienka" jest tak pryncypialny że aż sprawia kłopoty, szczególnie brakiem wiedzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petent nie kręcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:44 Podtrzymuję to co powiedziałem. Ale oczywiście przyjmuję, że mogą być oceny różniące się od mojej. A pryncypialność w wiadomej kwestii jest godna pochwały. Odpowiedz Link Zgłoś