Gość: Krisqu071 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 19:40 Jan Maria Rokita to dla mnie ostatni bastion uczciwosci w tym kraju - nawet jak go Leszek M. i sld-owskie przylepki beda ponizac i obrazac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przylepka Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 20:09 Trzeba było wcześniej poradzić jak pan Rokita kandydował na prezydenta klerykalnego bądź co bądź miasta Krakowa. Przegrał z kretesem z kandydatem o zgrozo z SLD. Krakusy jak widać naród ciemny. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu071 Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 20:46 Gość portalu: Przylepka napisał(a): > Trzeba było wcześniej poradzić jak pan Rokita kandydował na prezydenta > klerykalnego bądź co bądź miasta Krakowa. Przegrał z kretesem z kandydatem o > zgrozo z SLD. Krakusy jak widać naród ciemny. A może się mylę? A jak to sie ma do mojej obiektywnej oceny pana Jana Marii Rokity.Mieszkam we Wro i Krakow mnie nie interesuje - moze poza tym by Wisla dostala sie do Ligi Mistrzow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przylepka Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 20:56 Gość portalu: Krisqu071 napisał(a): > > > A jak to sie ma do mojej obiektywnej oceny pana Jana Marii Rokity.Mieszkam we > Wro i Krakow mnie nie interesuje - moze poza tym by Wisla dostala sie do Ligi > Mistrzow! Sam sobie odpowiedziałeś. Znasz pana Rokitę tylko z jego wypowiedzi. A Krakusy go znają na codzień. Opinię o człowieku można wystawiać tylko po zjedzeniu z nim beczki soli. Twoja napewno opinią obiektywną nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 21:11 Gość portalu: Przylepka napisał(a): > Gość portalu: Krisqu071 napisał(a): > > > > > > > > A jak to sie ma do mojej obiektywnej oceny pana Jana Marii Rokity.Mieszkam > we > > Wro i Krakow mnie nie interesuje - moze poza tym by Wisla dostala sie do L > igi > > Mistrzow! > > Sam sobie odpowiedziałeś. Znasz pana Rokitę tylko z jego wypowiedzi. A Krakusy > go znają na codzień. Opinię o człowieku można wystawiać tylko po zjedzeniu z > nim beczki soli. Twoja napewno opinią obiektywną nie jest. Zapewne Rokita jest w Krakowie postrzegany jako mason i ... czyli tak jak przeciętny "wykształcony" Polak widzi polityków PO lub UW.Zawsze łatwiej i przyjemnie wierzyc w wizje Panów z SLD bo nikt Ci tyle nie da ile Ci SLD obieca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przylepka Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 23:08 Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Zapewne Rokita jest w Krakowie postrzegany jako mason i ... czyli tak jak > przeciętny "wykształcony" Polak widzi polityków PO lub UW.Zawsze łatwiej i > przyjemnie wierzyc w wizje Panów z SLD bo nikt Ci tyle nie da ile Ci SLD > obieca :) W Krakowie twierdzą, że siarką Rokita zajeżdża, a miejsce w Smoczej Jamie już zajęte. Teraz się śmieją, że na baranka się połakomił. Stąd chyba problemy gastryczne pana posła, o których był wątek na forum. A co będzie jak siarkowodór wydzielać zacznie? Pan poseł Płażyński już ugrupowanie zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu071 Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 23:19 Gość portalu: Przylepka napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > > > > > > > Zapewne Rokita jest w Krakowie postrzegany jako mason i ... czyli tak jak > > przeciętny "wykształcony" Polak widzi polityków PO lub UW.Zawsze łatwiej i > > > przyjemnie wierzyc w wizje Panów z SLD bo nikt Ci tyle nie da ile Ci SLD > > obieca :) > > W Krakowie twierdzą, że siarką Rokita zajeżdża, a miejsce w Smoczej Jamie już > zajęte. Teraz się śmieją, że na baranka się połakomił. Stąd chyba problemy > gastryczne pana posła, o których był wątek na forum. A co będzie jak > siarkowodór wydzielać zacznie? Pan poseł Płażyński już ugrupowanie zmienił. Spoko dobrze moja opinia przeciez nie moze byc obiektywna - ok subiektywizm- obiektywny - bo potrafie trzezwo na ten caly polski polityczny shit spojrzec i postulowalbym by takich J.M.R pojawilo sie w zyci politycznym naszego kraju jak najwiecej.Wiecej niz Leszkow, Mariuszow, Michalow, calej bandy niekompetentnych sciemniaczy nadrabiajacych w mediach szyderczym usmieszkiem.(ale nie wylaczam spod krytyki rowniez innych opcji politycznych) Mi nie chodzi o opcje - chodzi mi o polityka jako takiego - czlowieka ktory wie jak sie za to wszystko zabrac - i wydaje mi sie ze J.M.R powinien byc przynajmniej jakims wyznacznikiem kultury polityczne w naszym chorym kraju - oto moja opinia - juz stronnicza, ktora stanie sie obiektem krytyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przylepka Re: A nie widzisz, że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.03, 14:17 to jest mądry i wyrachowany cwaniak? Prześledź jego karierę polityczną. Zobacz jak zmieniał partie. Bastion uczciwości stanowi dla mnie w tym burdelu jedynie pan premier Mazowiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: A nie widzisz, że 19.06.03, 15:07 Gość portalu: Przylepka napisał(a): > to jest mądry i wyrachowany cwaniak? Prześledź jego karierę polityczną. Zobacz > jak zmieniał partie. Bastion uczciwości stanowi dla mnie w tym burdelu jedynie > pan premier Mazowiecki. Krisqu!!! Słońce Ty Moje, bardzo Cię lubię ale no kurde nie mogę się z tobą zgodzić!!! oby jak najamniej taki panów jak Jan Maria Rokita, nie jest on dla mnie wzorem polityka, ale to tylko moje , bardzo stronnicze zdanie!!! dozobaczenia w poniedzialek,ucz się pilnie caluję aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu071 Veto Aguniu! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 15:57 diabelek2 napisała: > Gość portalu: Przylepka napisał(a): > > > to jest mądry i wyrachowany cwaniak? Prześledź jego karierę polityczną. > Zobacz > > jak zmieniał partie. Bastion uczciwości stanowi dla mnie w tym burdelu > jedynie > > pan premier Mazowiecki. > > Krisqu!!! > Słońce Ty Moje, bardzo Cię lubię ale no kurde nie mogę się z tobą zgodzić!!! > oby jak najamniej taki panów jak Jan Maria Rokita, nie jest on dla mnie wzorem > polityka, > ale to tylko moje , bardzo stronnicze zdanie!!! > dozobaczenia w poniedzialek,ucz się pilnie > caluję > aga > Aguniu w ogien bym za/dla Ciebie skoczyl ale nie moge sie zgodzic jak i Ty nie zgadzasz sie ze mna. Sorki ale wizja inwazji Leszkow itd. mnie przeraza. A jak nie Leszkow to jeszcze innych panow ktorzy w pasiastych krawatach podazaja po seymowych korytarzach! Buzka Agus - ONE LUV FOREVER! > Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Veto Aguniu! 19.06.03, 16:07 Od pewnego czasu także Rokita przypada mnie do gustu:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Veto Aguniu! IP: *.i-one.at 19.06.03, 20:15 mastat napisał: > Od pewnego czasu także Rokita przypada mnie do gustu:) > Pozdro > Nigdy nie byłem dobrego zdania o Rokicie , trochę był mało rzeczowy i gubił się we własnych wypowiedziach. Może facet się wyrobił , jakkolwiek nie jest obecnie jestem za Rokitą . Millera wieczny śmiech do kamery znikł z twarzy i zabrakło mu rzeczowych argumentów . Widać po mimice twarzy jak również po odpowiedziach Millera , że ma on coś na sumieniu . Zaczyna się chłop mieszać we własnych wypowiedziach i szuka ucieczki w sposób bardzo naiwny . Kto zajmuje stanowiska publiczne powinien mieć do spowiedzi publikę . Brawo Rokita , tylko tak dalej . Może Tobie uda się oczyścić życie polityczne w Polsce od tego bagna . Może Ty przywrócisz znaczenie tym co powinni służyć społeczeństwu . Może Tobie uda się rzucić jeden kamień , który spowoduje lawinę zagonienia tego motłochu do odpowiedzialności . Tylko tak dalej Rokita , bądź twardy i bezkompromisowy . Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek__j Re: Daremne żale, próżny trud 19.06.03, 19:50 Gość portalu: Przylepka napisał(a): > Trzeba było wcześniej poradzić jak pan Rokita kandydował na prezydenta > klerykalnego bądź co bądź miasta Krakowa. Przegrał z kretesem z kandydatem o > zgrozo z SLD. Krakusy jak widać naród ciemny. A może się mylę? W pewnym sensie mylisz się. Klerykalizm Krakowa (wątpliwy) ma dość luźny związek z wyborami na prezydenta miasta i PO do której Rokita należy. W pierwszej turze wygrał J. Lassota popierany przez UW przed J. Majchrowskim (lewica) i J.M. Rokitą (PO). Różnice nie były duże. O ile pamiętam po ~2÷3%. W drugiej turze rywalizowali oczywiście Lassota i Majchrowski. Ten drugi został wybrany z niewielką przewagą głosów. Można to różnie komentować ale teza o "porażce z kretesem" łagodnie mówiąc nie odzwierciedla faktów. Jako ciekawostkę należy dodac, ze w 1 turze 4 był Z. Ziobro (więcej niz Miller). Ciekawe czy Krakusy - wyborcy (do sejmu) Rokity są zawiedzeni jego postawą w komisji? Ja na ich miejscu nie byłbym zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Kraków jest najbardziej klerykalnym miastem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 20:31 w kraju.Zresztą w 80% należy do czarnych.Siedziba faktycznej władzy znajduje się w kurii na Franciszkańskiej.Jaś i Marysia Rokita zmienił się bardzo od czasu kiedy został sam Jaś,a Marysia się zgubiła. I to wstrętne bekanie na wizji,be. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przylepka Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.03, 20:31 Dziękuję za informację. Dodam, że pisząc o przegranej z kretesem nie myślałem o ilości głosów. To wygląda tak samo jak w Łodzi, gdzie wygrał pan Kropiwnicki. Porażkę z kretesem poniósł kandydat SLD. Tu nieważna jest ilość głosów ale fakt, że w "czerwonej" Łodzi wygrywa członek ZChN. No ale takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Daremne żale, próżny trud 19.06.03, 21:02 > Porażkę z kretesem poniósł kandydat SLD. Tu nieważna jest ilość głosów ale > fakt, że w "czerwonej" Łodzi wygrywa członek ZChN. No ale takie czasy. Jak ZChn leje SLD (albo vice versa) to ja mam takie wrazenie, jak kiedy w dawnych czasach bokser z Sowietow lal Dederona (albo na odwrot). Jedynym marzeniem jest ogladac inna dyscpline sportu. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Re: Daremne żale, próżny trud 20.06.03, 12:17 jak kiedy w dawnych czasach bokser z Sowietow > lal Dederona (albo na odwrot). a.... w tym kontekscie to się nie zgodzę bo miło pooglądać jak się dwóch komuszków po mordzie wali Odpowiedz Link Zgłoś