Dodaj do ulubionych

Trzymaj sie Jan Mario R.

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 19:40
Jan Maria Rokita to dla mnie ostatni bastion uczciwosci w tym kraju - nawet
jak go Leszek M. i sld-owskie przylepki beda ponizac i obrazac!
Obserwuj wątek
    • Gość: Przylepka Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 20:09
      Trzeba było wcześniej poradzić jak pan Rokita kandydował na prezydenta
      klerykalnego bądź co bądź miasta Krakowa. Przegrał z kretesem z kandydatem o
      zgrozo z SLD. Krakusy jak widać naród ciemny. A może się mylę?
      • Gość: Krisqu071 Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 20:46
        Gość portalu: Przylepka napisał(a):

> Trzeba było wcześniej poradzić jak pan Rokita kandydował na prezydenta
        > klerykalnego bądź co bądź miasta Krakowa. Przegrał z kretesem z kandydatem o
        > zgrozo z SLD. Krakusy jak widać naród ciemny. A może się mylę?

A jak to sie ma do mojej obiektywnej oceny pana Jana Marii Rokity.Mieszkam we
        Wro i Krakow mnie nie interesuje - moze poza tym by Wisla dostala sie do Ligi
        Mistrzow!
        • Gość: Przylepka Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 20:56
          Gość portalu: Krisqu071 napisał(a):

>

>
          > A jak to sie ma do mojej obiektywnej oceny pana Jana Marii Rokity.Mieszkam we
          > Wro i Krakow mnie nie interesuje - moze poza tym by Wisla dostala sie do Ligi
          > Mistrzow!

Sam sobie odpowiedziałeś. Znasz pana Rokitę tylko z jego wypowiedzi. A Krakusy
          go znają na codzień. Opinię o człowieku można wystawiać tylko po zjedzeniu z
          nim beczki soli. Twoja napewno opinią obiektywną nie jest.
          • Gość: Rafis Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 21:11

> Gość portalu: Krisqu071 napisał(a):
            >
            > >
            >
            > >
            > > A jak to sie ma do mojej obiektywnej oceny pana Jana Marii Rokity.Mieszkam
            > we
            > > Wro i Krakow mnie nie interesuje - moze poza tym by Wisla dostala sie do L
            > igi
            > > Mistrzow!
            >
            > Sam sobie odpowiedziałeś. Znasz pana Rokitę tylko z jego wypowiedzi. A
            Krakusy
            > go znają na codzień. Opinię o człowieku można wystawiać tylko po zjedzeniu z
            > nim beczki soli. Twoja napewno opinią obiektywną nie jest.

Zapewne Rokita jest w Krakowie postrzegany jako mason i ... czyli tak jak
            przeciętny "wykształcony" Polak widzi polityków PO lub UW.Zawsze łatwiej i
            przyjemnie wierzyc w wizje Panów z SLD bo nikt Ci tyle nie da ile Ci SLD
            obieca :)
            • Gość: Przylepka Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 23:08
              Gość portalu: Rafis napisał(a):

>
              >
              > Zapewne Rokita jest w Krakowie postrzegany jako mason i ... czyli tak jak
              > przeciętny "wykształcony" Polak widzi polityków PO lub UW.Zawsze łatwiej i
              > przyjemnie wierzyc w wizje Panów z SLD bo nikt Ci tyle nie da ile Ci SLD
              > obieca :)

W Krakowie twierdzą, że siarką Rokita zajeżdża, a miejsce w Smoczej Jamie już
              zajęte. Teraz się śmieją, że na baranka się połakomił. Stąd chyba problemy
              gastryczne pana posła, o których był wątek na forum. A co będzie jak
              siarkowodór wydzielać zacznie? Pan poseł Płażyński już ugrupowanie zmienił.
              • Gość: Krisqu071 Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 23:19

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
                >
                >
                >
                > >
                > >
                > > Zapewne Rokita jest w Krakowie postrzegany jako mason i ... czyli tak jak
                > > przeciętny "wykształcony" Polak widzi polityków PO lub UW.Zawsze łatwiej i
                >
                > > przyjemnie wierzyc w wizje Panów z SLD bo nikt Ci tyle nie da ile Ci SLD
                > > obieca :)
                >
                > W Krakowie twierdzą, że siarką Rokita zajeżdża, a miejsce w Smoczej Jamie już
                > zajęte. Teraz się śmieją, że na baranka się połakomił. Stąd chyba problemy
                > gastryczne pana posła, o których był wątek na forum. A co będzie jak
                > siarkowodór wydzielać zacznie? Pan poseł Płażyński już ugrupowanie zmienił.

Spoko dobrze moja opinia przeciez nie moze byc obiektywna - ok subiektywizm-
                obiektywny - bo potrafie trzezwo na ten caly polski polityczny shit spojrzec i
                postulowalbym by takich J.M.R pojawilo sie w zyci politycznym naszego kraju jak
                najwiecej.Wiecej niz Leszkow, Mariuszow, Michalow, calej bandy niekompetentnych
                sciemniaczy nadrabiajacych w mediach szyderczym usmieszkiem.(ale nie wylaczam
                spod krytyki rowniez innych opcji politycznych) Mi nie chodzi o opcje - chodzi
                mi o polityka jako takiego - czlowieka ktory wie jak sie za to wszystko zabrac -
                i wydaje mi sie ze J.M.R powinien byc przynajmniej jakims wyznacznikiem
                kultury polityczne w naszym chorym kraju - oto moja opinia - juz stronnicza,
                ktora stanie sie obiektem krytyki!
                • Gość: Przylepka Re: A nie widzisz, że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.03, 14:17
                  to jest mądry i wyrachowany cwaniak? Prześledź jego karierę polityczną. Zobacz
                  jak zmieniał partie. Bastion uczciwości stanowi dla mnie w tym burdelu jedynie
                  pan premier Mazowiecki.
                  • diabelek2 Re: A nie widzisz, że 19.06.03, 15:07

> to jest mądry i wyrachowany cwaniak? Prześledź jego karierę polityczną.
                    Zobacz
                    > jak zmieniał partie. Bastion uczciwości stanowi dla mnie w tym burdelu
                    jedynie
                    > pan premier Mazowiecki.

Krisqu!!!
                    Słońce Ty Moje, bardzo Cię lubię ale no kurde nie mogę się z tobą zgodzić!!!
                    oby jak najamniej taki panów jak Jan Maria Rokita, nie jest on dla mnie wzorem
                    polityka,
                    ale to tylko moje , bardzo stronnicze zdanie!!!
                    dozobaczenia w poniedzialek,ucz się pilnie
                    caluję
                    aga
                    • Gość: Krisqu071 Veto Aguniu! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 15:57
                      diabelek2 napisała:

> Gość portalu: Przylepka napisał(a):
                      >
                      > > to jest mądry i wyrachowany cwaniak? Prześledź jego karierę polityczną.
                      > Zobacz
                      > > jak zmieniał partie. Bastion uczciwości stanowi dla mnie w tym burdelu
                      > jedynie
                      > > pan premier Mazowiecki.
                      >
                      > Krisqu!!!
                      > Słońce Ty Moje, bardzo Cię lubię ale no kurde nie mogę się z tobą zgodzić!!!
                      > oby jak najamniej taki panów jak Jan Maria Rokita, nie jest on dla mnie
                      wzorem
                      > polityka,
                      > ale to tylko moje , bardzo stronnicze zdanie!!!
                      > dozobaczenia w poniedzialek,ucz się pilnie
                      > caluję
                      > aga
                      >

Aguniu w ogien bym za/dla Ciebie skoczyl ale nie moge sie zgodzic jak i Ty nie
                      zgadzasz sie ze mna. Sorki ale wizja inwazji Leszkow itd. mnie przeraza. A jak
                      nie Leszkow to jeszcze innych panow ktorzy w pasiastych krawatach podazaja po
                      seymowych korytarzach!
                      Buzka Agus - ONE LUV FOREVER!
                      >
                      • mastat Re: Veto Aguniu! 19.06.03, 16:07
                        Od pewnego czasu także Rokita przypada mnie do gustu:)
                        Pozdro
                        • Gość: Alen Re: Veto Aguniu! IP: *.i-one.at 19.06.03, 20:15
                          mastat napisał:

> Od pewnego czasu także Rokita przypada mnie do gustu:)
                          > Pozdro
                          >
                          Nigdy nie byłem dobrego zdania o Rokicie , trochę był mało rzeczowy i gubił
                          się we własnych wypowiedziach.
                          Może facet się wyrobił , jakkolwiek nie jest obecnie jestem za Rokitą .
                          Millera wieczny śmiech do kamery znikł z twarzy i zabrakło mu rzeczowych
                          argumentów . Widać po mimice twarzy jak również po odpowiedziach Millera , że
                          ma on coś na sumieniu . Zaczyna się chłop mieszać we własnych wypowiedziach i
                          szuka ucieczki w sposób bardzo naiwny .
                          Kto zajmuje stanowiska publiczne powinien mieć do spowiedzi publikę .
                          Brawo Rokita , tylko tak dalej .
                          Może Tobie uda się oczyścić życie polityczne w Polsce od tego bagna .
                          Może Ty przywrócisz znaczenie tym co powinni służyć społeczeństwu .
                          Może Tobie uda się rzucić jeden kamień , który spowoduje lawinę zagonienia
                          tego motłochu do odpowiedzialności .
                          Tylko tak dalej Rokita , bądź twardy i bezkompromisowy .

Alen.

• slawek__j Re: Daremne żale, próżny trud 19.06.03, 19:50

> Trzeba było wcześniej poradzić jak pan Rokita kandydował na prezydenta
        > klerykalnego bądź co bądź miasta Krakowa. Przegrał z kretesem z kandydatem o
        > zgrozo z SLD. Krakusy jak widać naród ciemny. A może się mylę?

W pewnym sensie mylisz się.
        Klerykalizm Krakowa (wątpliwy) ma dość luźny związek z wyborami na prezydenta
        miasta i PO do której Rokita należy.

W pierwszej turze wygrał J. Lassota popierany przez UW przed J. Majchrowskim
        (lewica) i J.M. Rokitą (PO). Różnice nie były duże. O ile pamiętam po ~2÷3%.
        W drugiej turze rywalizowali oczywiście Lassota i Majchrowski. Ten drugi został
        wybrany z niewielką przewagą głosów.
        Można to różnie komentować ale teza o "porażce z kretesem" łagodnie mówiąc nie
        odzwierciedla faktów.
        Jako ciekawostkę należy dodac, ze w 1 turze 4 był Z. Ziobro (więcej niz Miller).

Ciekawe czy Krakusy - wyborcy (do sejmu) Rokity są zawiedzeni jego postawą w
        komisji? Ja na ich miejscu nie byłbym zawiedziony.
        • Gość: kuba Kraków jest najbardziej klerykalnym miastem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 20:31
          w kraju.Zresztą w 80% należy do czarnych.Siedziba faktycznej władzy znajduje
          się w kurii na Franciszkańskiej.Jaś i Marysia Rokita zmienił się bardzo od czasu
          kiedy został sam Jaś,a Marysia się zgubiła.
          I to wstrętne bekanie na wizji,be.
          Pozdr.
        • Gość: Przylepka Re: Daremne żale, próżny trud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.03, 20:31
          Dziękuję za informację. Dodam, że pisząc o przegranej z kretesem nie myślałem o
          ilości głosów. To wygląda tak samo jak w Łodzi, gdzie wygrał pan Kropiwnicki.
          Porażkę z kretesem poniósł kandydat SLD. Tu nieważna jest ilość głosów ale
          fakt, że w "czerwonej" Łodzi wygrywa członek ZChN. No ale takie czasy.
          • brezly Re: Daremne żale, próżny trud 19.06.03, 21:02

> Porażkę z kretesem poniósł kandydat SLD. Tu nieważna
            jest ilość głosów ale
            > fakt, że w "czerwonej" Łodzi wygrywa członek ZChN. No
            ale takie czasy.

Jak ZChn leje SLD (albo vice versa) to ja mam takie
            wrazenie, jak kiedy w dawnych czasach bokser z Sowietow
            lal Dederona (albo na odwrot). Jedynym marzeniem jest
            ogladac inna dyscpline sportu.
            :-(
            • sapere Re: Daremne żale, próżny trud 20.06.03, 12:17
              jak kiedy w dawnych czasach bokser z Sowietow
              > lal Dederona (albo na odwrot).

a.... w tym kontekscie to się nie zgodzę bo miło pooglądać jak się dwóch
              komuszków po mordzie wali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka