Dodaj do ulubionych

Atlas przegrał z ZKŻ Zielona Góra

IP: *.petrus.com.pl 02.08.07, 23:00
SPRZEDAWCZYKI!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: redirek Re: Atlas przegrał z ZKŻ Zielona Góra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.07, 23:46
      az kur..ca czlowieka bierze...czemu znowu tylko HANS i Filip Sitera atakowali
      przeciwników, dwoili sie i troili na torze, a reszta jechala jakby im checi
      zabraklo? to co do kur.. nedzy ANDERSEN i SITERA nie wzieli w lape a reszta
      wziela??? NIE POJMUJE TEGO!! ale powiem jedno

HANS, FILIP = BIG RESPECT
      reszta niech sie kur..wa uczy..

PS. pani kloc...jak pani pusci Hansa z Wrocławia to moze juz Pani klub
      zamykac.. jak jego nie bedzie to ludzie odejda chocby pani 100 crumpow kupila.
      HANS HANS ANDERSEN!!
      • Gość: WTS FAN Re: Atlas przegrał z ZKŻ Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:40
        BŁAZENADA!!!!! AŻ ŻAL BYŁO PATRZEĆ NA TO NĘDZNE WIDOWISKO!!!
        GDZIE JEST TA DAWNA SPARTA, KTÓRĄ POKOCHAŁEM ??????
        WSTYD MI ZA WTS!
      • Gość: Paweł Re: Atlas przegrał z ZKŻ Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:43
        Przecież to właśnie przez Hansa przegraliśmy. Żenada, drugi zawodnik po Crumpie
        i tylko 1 zwycięstwo biegowe.
    • cancro Kompromitacja! 03.08.07, 11:07
      Pani Kloc! Długo na stadion nie pójdę! Cyrk, to ja wolę jednak ze słoniami i
      konikami. A wystarczyło za Crumpa dać zz - czyżby mistrza świata miał zastąpić
      Sitera?! To tak kieruje drużyną trener kadry narodowej?!
      Po raz kolejny pytam: co we Wrocku robi Jędrzejak? Słań pokazał, że jest od
      niego lepszy! Postawmy na naszych! Wolę, że by zera przywozili nasi
      wychowankowie, niż gwiazdy, za które klub wyłożył niemałe pieniądze sponsorów.
      Ehhhhhh ciśnienie mi skoczyło. Może ktoś poda w końcu tabelę, bo w "Słowie
      Polskim" Atlas jest na 6m z 1pkt przewagi nad zielonką, a w innych jesteśmy na
      7m. I gdzie te punkty do play-off chce pan zdobyć panie Cieślak - w Toruniu!?
      Wygląda, ze we wrocku przed nami jeszcze jeden mecz - baraż - chyba z Ostrowem i
      może być różnie...
      • Gość: Jack Sparrow Re: Kompromitacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:38
        Spokojnie... Nie będzie tak źle jak się wszystkim wydaje.
        Nie mogło być zz za Crumpa bo do takowego jest potrzebne zwolnienie lekarskie na
        9 dni... A Crump na pewno pojedzie u nas z Tarnowem i byc może takze wybierze
        się w sobote do Torunia...
        W Toruniu tak czy siak zdobędziemy punkt bonusowy, potem 3 punkty na Tarnowie i
        w play-off jedziemy z Rzeszowem, co nie będzie takie złe...
        Zielona wchodzi do 6 z niej zas wypada Tarnów, który walczy o utrzymanie z
        Bydgoszcza...
        Tak to mniej wiecej bedzie wygladac.
        No chyba że czeka nas niedziela cudów :D
        • Gość: czehoo Re: Kompromitacja! IP: *.petrus.com.pl 03.08.07, 13:45
          raczej bedzie 5-e miejsce i play offy z Toruniem!
      • Gość: jerro Re: Kompromitacja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.07, 13:48
        Przestańcie lamentować i biadolić a poczytajcie regulamin i głupich pytań nie
        zadawajcie. Tym razem ZKż był lepszy i trzeba to uszanować. Byłem na meczu,
        jestem za Wrockiem, widziałem i powiem Wam jedno sam myslałem że mecz jest
        ustawiony w taki sposób aby był remis i wtedy 1 punkt Atlas a 2 punkty ZKż ale
        okazało się że Protas w ostatnim biegu pokonał Hansa i to świadczyło o braku
        ustawki. Bo tak naprawdę oddanie tego meczu ma dla nas bardzo niekorzystne
        konsekwencję: po tym spotkaniu jesteśmy na 7 miejscu z tą samą liczbą punktów
        co ZKŻ ale w bezposrednich spotkaniach z nimi nie zdobylismy żadnych punktów,
        jedziemy do Torunia prawdopodobnie osłabieni brakiem Hansa i Bjerre, może
        Crumpa i w takiej sytuacji szanse na punkt bonusowy są znikome więc zostajemy
        na 13 punktach, a w ostatniej kolejce jedziemy z Tarnowem który punktów ma 14
        (w bezposrednim meczu w Tarnowie było 46-44 dla Unii) i w przypadku wyniku np.
        45-44 dla nas(kazdego innego jednopunktowego), remisu lub porażki mamy play -
        offy pozamiatane. A Tarnów będzie u nas gryzł glebę i będą ciekawe zawody i
        obym nie był złym prorokiem ale możemy walczyc o utrzymanie.. Hmmm... co do
        Hansa to jest supe gość i niezły wymiatacz ale nie w tym spotkaniu. Czytam
        Cieślaka który płacze że Hans testował motory!!!!!!!!! A ja się do kurny nędzy
        pytam - czy podczas spotkania ligowego za które są płacone żywe pieniądze
        powinno sie testować motory? I tutaj jest wina klubu że na to Hansowi zezwolił
        i wina Hansa którego trudno posądzać o brak profesjonalizmu ale mozna mu
        zarzucić zlekceważenie przeciwnika....Co do z/z za Crumpa to nie było takiej
        możliwosci bo Crump nie poszedł na L4 dziewięciodniowe i stąd musiał jechać
        Słaby, jakby poszedł to nie móglby jechać w Toruniu i z Tarnowem....Co do Tomka
        Jędrzejaka - uważam że nie jedzie źle, chociaż też spodziewałem się trochę
        więcej ale pamietajmy że on już kilka razy w tym roku zapoznał się z glebą i to
        też może być przyczyną jego słabszej postawy....
        • Gość: dzik Re: Kompromitacja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.07, 22:03
          nic do kur.. HANS NIE TESTOWAŁ BO MIAL PO MECZU BRUDNY TYLKO JEDEN MOTOCYKL a
          po trzy min, GAPINSKI BJERRE i JEDRZEJAK wiec z laski swojej najpierw poznaj
          fakty a potem go oczerniaj, nic nie testował! a ze wygral tylko jeden bieg,
          fakt, ale woli walki mu odmowic nie mozna, i to nie on sam ten mecz przegral -
          byly gorsze kwiatki!
      • kyos gdzie ja byłem ??? 11.08.07, 21:13
        cała trójka "liderów" z koziej wólki (Hans-Gapa-Ogór) dała ciała
        (Andersen tylko w jednym wyścigu się spiął i minął Lindgrena --a
        taki Słonik zrobił dwie trójki...)
        wyłamali się Sitera, Słaboń i Bjerre, którzy pojechali na swoim
        poziomie --najbardziej zaimponował Słaboń --ambicją

dwa dni później Hans robi majstra Danii, zaś Gapa z Ogórem cieszą
        się ze srebra w MPPK (Gapa w barażu pokonuje Kasprzaka!) --o co tu
        chodzi ??? jak to jest że wynik oscylował wokół remisu, skoro
        wrocławianie wygrali ledwie 6 wyścigów indywidualnie? jak to jest że
        wszystkie (prawie) starty pary wrocławskie przegrywały? jak to jest
        że taki Andersen nie mógł pokonać Protasa w XV wyścigu? jak to jest
        że Bjerre spękał przed Walaskiem który był 5 m za nim, a tydzień
        później szedł na ostre z Gollobem (zwycięsko)? CUDOWNA
        METAMORFOZA ???

i do tego FSW którzy jeśli nie skandowali "Falubaz" to siedzieli
        cicho --gdy ich drużyna przegrywa tym głośniej powinni ją
        dopingować, a nie przyklaskiwać cieszącym się jak dzieci
        zielonogórzanom (najstarsi kibole chyba nie pamietają kiedy ostatnio
        Zielonka wygrała na Olimpicu)

żenada po całości --gościnni do bólu...
        • cancro Re: gdzie ja byłem ??? 12.08.07, 09:07
          No faktycznie musiałeś być daleko. Ale "lubuszanie" twierdzą, ze wygrali na
          torze, uczciwie, by za kilka dni zremisować z osłabioną Polonią.
          Obecny system rozgrywek w e-lidze jest do bani. Pozwala drużynom cały sezon
          zasadniczy jeździć "o pietruchę". Tak naprawdę liga rozpoczyna się dopiero dziś,
          a ilu zawodników już zakończyło sezon z powodu kontuzji!
          • kyos Re: gdzie ja byłem ??? 12.08.07, 13:45
            cancro napisał:

> No faktycznie musiałeś być daleko.

to ironia ?
            miałem na myśli jedynie to że trybuny i zawodnicy WTS zachowywali
            się jakby mecz był w Zielonej a nie we Wrocku
            • Gość: Spartanin Re: gdzie ja byłem ??? IP: *.chello.pl 24.08.07, 09:13
              Jezu tera bedom krytkować!! żalll!!! To jest tylko sport. Lepiej
              módlmy sie zeby Zkż został bo wtedy możemy im sie odplacić za
              przegraną!!! A co do tego co pierwszy sie wpisal to jest sam
              sprzedawczykiem i jołopem!!! Torun to 1 wielkie bagnoooooooo!!!!!!
              • kyos Re: gdzie ja byłem ??? 24.08.07, 13:43
                Gość portalu: Spartanin napisał(a):

> To jest tylko sport.

chciałbym w to wierzyć
                ale jakoś trudno
                zwłaszcza jak się przypomni co ponad 2 tygodnie później na tym samym
                torze pokazlai Walas i Protas w finale...

> Lepiej módlmy sie zeby Zkż został bo wtedy możemy im sie odplacić
                > za przegraną!!!

nie wiedziałem że sport opiera się na modlitwie :7
                poza tym dzięki prześwietnej EŻ SA nawet spadkowicz może się
                utrzymać wykupując dziką kartę za 400 000 PLN (chyba)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka