qr_che 07.08.07, 11:17 Jak tak dalej pójdzie to łatwiej bedzie na granicach postawić bramy z drutu kolczastego i tablice: więzienie. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Były szef WORD podejrzany o korupcję IP: 217.153.131.* 07.08.07, 11:32 On został przesłuchany w kwietniu, a nie w ten poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piechor Były szef WORD podejrzany o korupcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 12:53 PIS !!!! PIS !!! Nie głosowałem ale bede głosował na PIS juz zawsze - patrzcie ile lapowkarzy, trzęsą całym rynkiem !! Bierzesz lapowke - niedlugo zapokają do ciebie i wszysycy beda wiedzieli ze jestes smieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitalis Były szef WORD podejrzany o korupcję IP: *.as.kn.pl 07.08.07, 13:26 I tak się to ludzie podorabiali fortun - dobrze się jadło, dobrze się piło a teraz przyszła kryska na liska... Myślałem że chodzi o jednego z work service, ale źle przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Kto za dzien sie bogaci, ten za rok moze wisiec ! IP: 57.66.197.* 07.08.07, 13:29 Korupcja w WORD-ach to przeciez rzecz wiadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kto za dzien sie bogaci, ten za rok moze wisi IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.07, 13:38 ciekawe kto łazi pod WORD-ami i chce załatwić egzamin. jakoś egzaminatorów nie widac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitalis Re: Kto za dzien sie bogaci, ten za rok moze wisi IP: *.as.kn.pl 07.08.07, 13:59 Celowo oblewaja po 10 x, aby ludzie zmiękli i szukali innego sposoby na zdanie egzaminu - korupcja w kraju jest powszechna i zmusza uczciwych ludzi do dawania. Wreszcie policja dorwie sie do dupy wszelkiej maści naciagaczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Były szef WORD podejrzany o korupcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:20 A Nowotarski nadal jest zcą dyrektora WORD. UW trzyma się mocno w regionie. Bartek jest niezastąpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajowy Re: Były szef WORD podejrzany o korupcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 19:11 Ha ha ha... Dlaczego zniknął artykuł? Bo redaktorka napisała totalne głupoty... Taka sytuacja nie miała wczoraj miejsca. Brawo "profesjonaliści" z GW! A Płanetę odwołał z dyrektora nie PiS, ale PO (konkretnie Łoś), szykując miejsce dla swojego człowieka - Kajcy. Odpowiedz Link Zgłoś