labella 01.07.03, 19:45 ..jak zawsze wszystkiego dobrego..zwlaszcza humoru na pohybel wszelkim bestyom z okazji urodzin...bo chyba sie spoznilam dzien jakis ..ale wiesz ten deszcz i smoloty lataja jakos ukosnie:).. w kazdym razie sto lat... lb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonk jeśłi to prawda IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 01.07.03, 22:29 to i ja się przyłaczam :-) tomek/bonk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: jeśłi to prawda IP: *.chicago-10rh15rt.il.dial-access.att.net 02.07.03, 01:07 Ja tez sie dolaczam.jac Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: jeśłi to prawda 02.07.03, 01:16 ano i ode mnie serdeczne szczere 100 lat!! uśmiechu dużo, zdrówka i zrealizowania wszystkich życiowych planów i marzeń...i pokonywania, mam nadzieje, nielicznych przeszkód na drodze, całuje aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: jeśłi to prawda IP: *.chem.uni.wroc.pl 02.07.03, 08:31 I ja! I ja! Choć nie znam Isis osobiście, także życzę wszystkiego co najlepsze - i duchowo i materialnie. I nie dawaj się pognębić przygłupom! Szlachetny duch zawsze pokona robactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly I ja sie dolaczam 02.07.03, 08:53 Gość portalu: STrup napisał(a): > I ja! I ja! Ja tez. Isis, valde bene. > Choć nie znam Isis osobiście, także życzę wszystkiego co najlepsze - i duchowo > i materialnie. > I nie dawaj się pognębić przygłupom! Szlachetny duch zawsze pokona robactwo! Wot, prosto swolocz. Nie ma o czym gadac. BreslY PS. STrupenku, co tak z rana? Odswiezyli Swieza? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: I ja sie dolaczam 02.07.03, 09:19 To i ja się dołączam do życzeń. Odżywiaj się dalej obficie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldkophilia Re: I ja sie dolaczam IP: 209.25.165.* 02.07.03, 09:33 waldek.s napisał: > Odżywiaj się dalej obficie. Żeby wyglądała tak jak ty, spaślaku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: I ja sie dolaczam 02.07.03, 10:12 Nie, ja jestem smukły i piękny a ona opasła i niezbyt urodziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldkophilia Brawo! IP: 209.25.165.* 02.07.03, 10:18 waldek.s napisał: > Nie, ja jestem smukły i piękny Walduś, serce ty moje. Za ten tekst masz u mnie skrzynkę piwa, widać że ci humorek od rana dopisuje. Leczysz kompleksy? Przecież wszyscy wiemy jaki jesteś brzydki, no a twoje kłopoty z kobietami mogłyby posłużyć za temat niejednej sagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebabka Re: Brawo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 10:43 Isis jest smukła i piękna! www1.gazeta.pl/im/1507/z1507037G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumbas Re: Brawo! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 10:51 Gość portalu: kebabka napisał(a): > Isis jest smukła i piękna! > www1.gazeta.pl/im/1507/z1507037G.jpg takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: I ja sie dolaczam IP: *.pool212171.interbusiness.it 02.07.03, 10:44 Dzieki wszystkim za zyczenia, jestem zaskoczona, ze pamietaliscie! Pozdrowienia z krainy mafiosow :) P.S. 45 stopni w cieniu na Sycylii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: I ja sie dolaczam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 12:09 Jakie żarełko? Czekamy na opisy Twoich doznań. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: I ja sie dolaczam 02.07.03, 12:33 Gość portalu: isis! napisał(a): > Dzieki wszystkim za zyczenia, jestem zaskoczona, ze pamietaliscie! Pozdrowienia > z krainy mafiosow :) Dołączam się z życzeniami. Uważaj w Corleone, tam nie wolno pytać o rodzinę Andolinich - mówię najzupełniej poważnie. Miasteczko samo w sobie jest urocze, ale lepiej się za wiele nie odzywać ... > P.S. 45 stopni w cieniu na Sycylii!!! Jeśli jesteś na południowym wybrzeżu, to pod żadnym pozorem nie zostawaj na noc na plaży - tam często Carabinieri strzelają w nocy do przemytników ludzi. Życzę fantastycznego urlopu, Sycylia jest przepiękna ... Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwikutas Re: I ja sie dolaczam 02.07.03, 12:40 map4 napisał: > Gość portalu: isis! napisał(a): > > Jeśli jesteś na południowym wybrzeżu, to pod żadnym > pozorem nie zostawaj na noc na plaży - tam często > Carabinieri strzelają w nocy do przemytników ludzi. W dzień natomiast nie rozbieraj się na plaży bo greenpeace zepchnie Cię do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: I ja sie dolaczam IP: 62.233.176.* 02.07.03, 13:07 to jeszcze ja -spóźnione ale szczere życzenia,isis!!!!! całusów 102 :) m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: I ja sie dolaczam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 13:22 ja też życzę wszystkiego najlepszego, choć isis nie znam osobiście:)))) ale zawsze to miło składać życzenia! 100 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie mogę Re: I ja sie dolaczam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 13:37 No i co, Waldek, malutki chłopczyku? Wszyscy lubią Isis, tylko ty, pod postacią waldka.s, wyrwikutasa, andzi i kogo tam jeszcze, gdaczesz, jak nieopierzona kura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: I ja sie dolaczam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 15:00 No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldkophilia Re: I ja sie dolaczam 02.07.03, 16:07 wyrwikutas napisał: > W dzień natomiast nie rozbieraj się na plaży bo greenpeace zepchnie Cię do > morza. Od jakiegoś czasu waldek, wyrwidrąg, tudzież walkiria usiłuje nas przekonać, że potrafi myśleć. A to naumiał się trudnego słowa Greenpeace, a to o teatrze coś ma do powiedzenia, a to udziela się na czacie (prawda synku?). Problem w tym, że nawet nie wiadomo jak by się starał, to i tak pozostanie tym samym małym, anonimowym, internetowym kompleksiarzem masturbującym się przed monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrona Re: I ja sie dolaczam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 16:33 > samym małym, anonimowym, internetowym kompleksiarzem masturbującym się przed > monitorem. fantazjującym, że zrywa z Isis tą piękną sukienkę i kocha się z nią do upadłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Erotyk dla Waldka, niech ma czego chce IP: *.chem.uni.wroc.pl 03.07.03, 08:57 Skoro Waldek taki erotuman na punkcie Isis, oto tekst który mu sie może spodoba. Niech doceni, żem to wymyślił specjalnie dkla niego, aby młodociany umysł przyzwyczaić stopniowo do dobrej literatury (wzorowałem sie na Mniszkównie). Waldkowi krew nabiegła do głowy. Nozdrza poszerzone chwytały nerwowymi spazmami powietrze, zaś spotniałe dłonie błądziły po jedwabnej skórze Isis coraz to bardziej namiętnie. - Ach, bądź ty moją! Teraz, na zawsze, na wieki!- szeptał do jej różanego uszka. - Niechaj nikt i nic nas nie rozdzieli! - Waldku, mój miły! Bierz mnie, bierz. - Ni to zaśpiewała, ni to zasyczała, rozogniona do granic. Wtem zabrzmiał gong drzwiowy, przerywając ich pieszczoty i wyznania w pół gestu i w pół słowa. Waldek narzucił podomkę, przygładził włosy i podszedłszy do drzwi zajrzał przez judasza. - Na Jowisza! - zaklął szpetnie. Za drzwiami stał Wędzonka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: I ja sie dolaczam IP: 212.185.202.* 02.07.03, 16:37 Isis, wszystkiego najlepszego :) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
labella Re: I ja sie dolaczam 02.07.03, 17:08 Gość portalu: Jureek napisał(a): Jurek...czy dasz znac jak idzie praca z ksiazka..czy ma juz raczej zapomniec.. pozdrawiam dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: offtopiczna prywata IP: 212.185.202.* 02.07.03, 17:37 labella napisała: > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > Jurek...czy dasz znac jak idzie praca z ksiazka..czy ma juz raczej zapomniec.. > pozdrawiam Potrzebuję kontaktu z polskim historykiem. O książce nie zapominaj :) Zadzwonię w najbliższym czasie. Pozdrawiam Jurek P.S. myślałem, że będziesz na tarasie Odpowiedz Link Zgłoś
labella Re: offtopiczna prywata 02.07.03, 21:42 Gość portalu: Jureek napisał(a): Potrzebuję kontaktu z polskim historykiem. O książce nie zapominaj :) > Zadzwonię w najbliższym czasie. > Pozdrawiam > Jurek > > P.S. myślałem, że będziesz na tarasie Drogi Jurku ...nie udalo mi sie dotrzec wbrew zapowiedzi przedtarasowej..nie mniej dziekuje, ze pamietasz i ze to aktualne...narazie mam na glowie pol swiata i okolicy(znow ta radosna Tworczosc MF:)) wiec siedze nadal miotla nad mysza.W piatek kolejny wazny egzamin w moim zyciu a za chwile wyjezdzam na jakis kawalek czasu ale mysle , ze na jesien jakos osiąde znow na swoim zydlu ,wiec spokojnie czuwaj przy tych linijkach.Albo powiedz jaki to ma byc historyk..albo powiedz lepiej dlaczego uparles sie nie potraktowac tego z lekkim hukiem i chcesz z calym miodkowym ambarasem. dora ps. tak poza tym bylam na spotkaniu z Brzezinskim ,"gadal "wszystko Twoimi slowami,wiec sie pytam kiedy zostajesz doradca balodomowym:) serdecznosci narazie ,bo ciezko mnie zastac przy telefonie,od smyczy sie odlaczylam:) w razie czego pisz @ Odpowiedz Link Zgłoś