aagadoo Re: Ubrania ciazowe- Wroclaw 21.08.07, 12:33 specjalny sklep jest za pl.Kromera jadąc w stronę Korony polecam działy w ciążowymi rzeczami w H&M i KappAhl Odpowiedz Link Zgłoś
mammma1 Re: Ubrania ciazowe- Wroclaw 21.08.07, 14:36 nowy sklep,chyba fajny,jest w Pasazu Grunwladzkim Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Ubrania ciazowe- Wroclaw 21.08.07, 15:00 W Pasażu Grunwaldzkim jest osobny sklep dla przyszłych mam, oraz jest dział w C&A, na Powstańców Śl., na Kromera oraz w sklepie wysyłkowym Quelle. Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Ubrania ciazowe- Wroclaw 21.08.07, 15:32 na ul. Kościuszki, blisko Pałacyku tyle że po przeciwnej stronie ulicy:"Maternity Moda Ciążowa " ul.Kościuszki 27 www.maternity.com.pl Jest też nowy na Hallera i przy Powstańców Śląskich, za skrzyżowanem z Hallera. © 2007 - 9fashion - odzież ciążowa Na Hallera, na Odpowiedz Link Zgłoś
litzi81 Re: Ubrania ciazowe- Wroclaw 22.08.07, 13:02 Byłam w tym tyg. na Kościuszski i jestem mile zaskoczona. Mają duże wyprzedaże i śliczną kolekcje na jesień. Fajnie że nareszcie jest w czym wybierać. Polecam bo jak na razie spośród wielu sklepów, które odwiedziłam ten ma największy wybór bielizny. Pozdrawiam przyszłe Mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Ubrania ciazowe- Wroclaw 22.08.07, 14:05 Podobno jest świetne stoisko w Feniksie Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: Ubrania ciazowe- Wroclaw 22.08.07, 17:31 jak byłam w ciąży , kupowałam w D.H. Podwale , fajne i niedrogie spodnie i dość duży wybór był Odpowiedz Link Zgłoś