com.bi-nerki 27.08.07, 17:18 Moje gratulacje. Byłem, widziałem, złożyłem młodym życzenia, zjadłem porcję tortu i wypiłem lampkę szampana. Naszemu miastu przybył kolejny obiekt, którym można się pochwalić. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Ogród Ossolineum IP: 80.54.202.* 27.08.07, 19:10 Podoba mi się, bardzo. Dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Ogród Ossolineum jak dla panny młodej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.07, 19:13 Ostatnio byłem tam z koleżankami, które malowały jeden z tamtejszych zakątków. Muszę przyznać, że to bardzo miłe i piękne miejsce. Polecam :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus508 Re: Ogród Ossolineum jak dla panny młodej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:18 miłe pewnie dlatego,że byłeś z koleżankami.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Ogród Ossolineum jak dla panny młodej 27.08.07, 19:16 Jeszcze jedno piękne,nastrojowe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha0211 Ogród Ossolineum jak dla panny młodej 27.08.07, 22:13 Na pewno się tam wybiorę ale muszę poczekać na swojego ukochanego mężczyznę więc będzie to pewnie dopiero w połowie października po oficjalnym otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza27 Ogród Ossolineum jak dla panny młodej 27.08.07, 22:47 super miejsce.Napewno skorzystam 20 października.ZDjęcia będa pięknie wyglądaly w ślubnym albumie.A z ciekawości zapytam ; Ile płaci się za zdjęcia w tym pięknym miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zabronić slubnych zdjec IP: *.dialog.net.pl 28.08.07, 09:36 dlaczego ludzie którzy akurat odpoczywają mają się meczyć parką młodą? parkom z fotografami, a co juz najgorsza rodziną powinno sie zabronić. dlaczego taki pan fotograf wyprasza mnie z publicznego parku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartollommeo Ogród Ossolineum jak dla panny młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:05 A po co nadawać ogrodowi barokowy kształt? Ogród powinien być nowoczesny, baroku już dawno nie ma, powinien pasować kształtem do wspaniałych słupów trakcyjnych na ulicy Szewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś