Gość: s IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.07.03, 17:52 ...albo w innym markecie? oczywiscie mam na mysli taka nieskomplikowana prace a nie jakies stanowisko kierownicze :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: jak dostac prace w tesco?? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.07.03, 17:55 Gość portalu: s napisał(a): > ...albo w innym markecie? oczywiscie mam na mysli taka nieskomplikowana > prace a nie jakies stanowisko kierownicze :-) Czasem sa ogłoszenia-przyjme do pracy w markecie przy układaniu towaru na półkach.Można też złożyc papiery w firmach typu workservivce, które właściwie oferują tylko taka prace. pozodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Hmmm... IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 19:39 Wspieramy "kolesi z miasta". Zanim otworzylem Twoj post, bylem w 100% pewien, ze pojawi sie nazwa tej firmy. Kim Ty w ogole jestes, Rafis?! Cos mi sie wydaje, ze tez pociagasz z tego koryta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Hmmm... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.07.03, 19:51 Gość portalu: blablabla napisał(a): > Wspieramy "kolesi z miasta". Zanim otworzylem Twoj post, bylem w 100% pewien, > ze pojawi sie nazwa tej firmy. Kim Ty w ogole jestes, Rafis?! Cos mi sie > wydaje, ze tez pociagasz z tego koryta... Tych kolesi wspiera tylu ludzi w całej Polsce, że ich firma stała się największa w kraju a ostatnio dostała jakieś nagrody. Może zostanbiesz wróżką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Hmmm... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 02:19 Nawet Zdrojewski radzil im, zeby zajeli sie albo pelnieniem funkcji publicznych albo biznesem. Jezeli te funkcje lacza, rozmywa sie granica pomiedzy rzeczywistymi zaslugami jako przedsiebiorcow, a mozliwoscia oddzialywania politycznego. Jedno trzeba im przyznac - maja chlopaki jaja i dzialaja dynamicznie. > Tych kolesi wspiera tylu ludzi w całej Polsce, że ich firma stała się > największa w kraju a ostatnio dostała jakieś nagrody. > Może zostanbiesz wróżką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Hmmm... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 06.07.03, 13:19 Gość portalu: blablabla napisał(a): > Nawet Zdrojewski radzil im, zeby zajeli sie albo pelnieniem funkcji publicznych > > albo biznesem. Jezeli te funkcje lacza, rozmywa sie granica pomiedzy > rzeczywistymi zaslugami jako przedsiebiorcow, a mozliwoscia oddzialywania > politycznego. Jedno trzeba im przyznac - maja chlopaki jaja i dzialaja > dynamicznie. > > > Tych kolesi wspiera tylu ludzi w całej Polsce, że ich firma stała się > > największa w kraju a ostatnio dostała jakieś nagrody. > > Może zostanbiesz wróżką? No i przyznaje Ci racje.Na nich nie ma mocnych bo znaja prawo i wiedzą jak je wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik NIE PRACUJ TAM!!!!!! 05.07.03, 18:15 Ja tam kiedyś pracowałem (w wakacje) po tygodniu zrezygnowałem. Praca ciężka, zarobki mizerne, i w ogóle szkoda gadać. Odpuść sobie i poszukaj innej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: NIE PRACUJ TAM!!!!!! IP: *.chicago-09rh15rt.il.dial-access.att.net 05.07.03, 18:42 Wielki_czaronik dobrze Ci radzi. Moja kolezanka pracowala w Billi,jako kierowniczka w dziale kosmetyczno-drogeryjnym. Z braku personelu, sama musiala po tych polkach skakac. tony tego towaru ukladac, tych zlodzieji pilnowac. I jesze sie usmiechac do tych klientow. Odpowiedzialnosc jakas materialna.Odeszla z chorym kregoslupem.I dobrze im tak. bo ponoc Billi juz nie ma.???Pozdr.j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: NIE PRACUJ TAM!!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.07.03, 18:48 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Wielki_czaronik dobrze Ci radzi. Moja kolezanka pracowala w Billi,jako > kierowniczka w dziale kosmetyczno-drogeryjnym. Z braku personelu, sama musiala > po tych polkach skakac. tony tego towaru ukladac, tych zlodzieji pilnowac. I > jesze sie usmiechac do tych klientow. Odpowiedzialnosc jakas materialna.Odeszla > > z chorym kregoslupem.I dobrze im tak. bo ponoc Billi juz nie ma.???Pozdr.j Nie ma bo jest ELEA :) To prawda wprowadzali tam odpowiedzialność za towar.Koleżance kazali podpisac jakis weksel na kosmiczną sumę.To prawda, że kradną i trzeba pilnowac.Jednak koledze chodziło zapewne o układanie towaru na półkach więc chyba nie będzie tak źle.Co nas nie zabija to nas wzmacnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Rafis 05.07.03, 19:09 Spróbuj tak sobie poukładać na półkach przez 8 godzin to zobaczymy. Wyłożysz ze 3 tony cukru, ustawisz na półce tysiąc saszetek z zupkami w proszku, rozpakujesz ze 300 zgrzewek wody mineralnej, to zobaczymy czy dalej będziesz twierdził, że to nas wzmacnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.07.03, 19:14 wielki_czarownik napisał: > Spróbuj tak sobie poukładać na półkach przez 8 godzin to zobaczymy. Wyłożysz ze > > 3 tony cukru, ustawisz na półce tysiąc saszetek z zupkami w proszku, > rozpakujesz ze 300 zgrzewek wody mineralnej, to zobaczymy czy dalej będziesz > twierdził, że to nas wzmacnia. hehe innej pracy nie ma, chyba że ulotki :) Po takiej pracy człowiek nabiera szacunku dla pracy i potem robi wszystko żeby miec przyjemniejszą i bardziej płatna pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Pad na cztery lapy, ja wysiadam 06.07.03, 15:31 Gość portalu: Rafis napisał(a): > hehe innej pracy nie ma, chyba że ulotki :) > Po takiej pracy człowiek nabiera szacunku dla pracy i potem robi wszystko żeby > miec przyjemniejszą i bardziej płatna pracę. Jak to skomentowac? Nie dosc ze sie je ludzi zyluje i wyciska i na tym robi pieniadze to jeszcze sobie trzeba zaslugi wychowacze przypisywac zeby to zylowanie bylo etycznie chwalebne? Rafis, Tesco i tym podobne bardzo sa aktywne w roznych akcajch charytatywnych zeby sobie troche PR poprawic. Z takim zwolennikiem jak ty to oni by..... Ech, pozostaje tylko mi miec nadzieje ze liberalowie mlodzi bardziej plazom niz gadom podobni i rozwoj przeobrazeniowy ich charakteryzuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Pad na cztery lapy, ja wysiadam IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 06.07.03, 15:34 brezly napisał: > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > hehe innej pracy nie ma, chyba że ulotki :) > > Po takiej pracy człowiek nabiera szacunku dla pracy i > potem robi wszystko żeby > > miec przyjemniejszą i bardziej płatna pracę. > > Jak to skomentowac? Nie dosc ze sie je ludzi zyluje i > wyciska i na tym robi pieniadze to jeszcze sobie trzeba > zaslugi wychowacze przypisywac zeby to zylowanie bylo > etycznie chwalebne? > > Rafis, Tesco i tym podobne bardzo sa aktywne w roznych > akcajch charytatywnych zeby sobie troche PR poprawic. Z > takim zwolennikiem jak ty to oni by..... > > Ech, pozostaje tylko mi miec nadzieje ze liberalowie > mlodzi bardziej plazom niz gadom podobni i rozwoj > przeobrazeniowy ich charakteryzuje :-) Jak nie chcesz to nie pracuj dla nich.I koniec problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pad na cztery lapy, ja wysiadam 06.07.03, 15:42 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Jak nie chcesz to nie pracuj dla nich.I koniec problemu :) To nie jest problem Tesco, tylko problem twojej argumentacji. Jak bym byl liberalem, to bym sie skonfrontowany z takimi Makarenko-a-rebours modlil 'chron nas Boze od przyjaciol. Z wrogami poradze sobie sam'. No ale ze moim ulubionym tekstem jest 'Jak byc konserwatywno-liberalnym-socjalista' (slyszales o takim tekscie? Ciekawy) to i mnie mniej dotyczy :-))) Gruezi B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Rafis IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 05.07.03, 19:19 Wlasnie o tych, niewyobrazalnych ilosciach towaru myslalem!!! Wymuszanie nadgodzin tam bylo, podgladanie jakies I tony tony tony, zgrzewek kartonow - towaru.Uff. Przepraszam wielkiego-czarownika za blad literowy w nicku.jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: NIE PRACUJ TAM!!!!!! IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 05.07.03, 19:24 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Nie ma bo jest ELEA :) A co to takiego?? I czyje toto jest?? Billa austriacka byla. pozdrawiam.jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: NIE PRACUJ TAM!!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.07.03, 19:45 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Nie ma bo jest ELEA :) > A co to takiego?? I czyje toto jest?? > Billa austriacka byla. > pozdrawiam.jacek Nie wiem co to jest za twór ale wszystko jest takie jak poprzednio tylko nazwa inna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: NIE PRACUJ TAM!!!!!! IP: *.chicago-10rh15rt.il.dial-access.att.net 05.07.03, 19:58 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Nie wiem co to jest za twór ale wszystko jest takie jak poprzednio tylko nazwa > inna :) Dzieki!!:) A to ja wiem , to tak samo jak np Z SLD.pozdr.jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prlatformers Re: NIE PRACUJ TAM!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.03, 20:11 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Nie wiem co to jest za twór ale wszystko jest takie jak poprzednio tylko > nazwa > > inna :) Dzieki!!:) > A to ja wiem , to tak samo jak np Z SLD.pozdr.jacek Masz 100% racji. Tylko my zachowaliśmy etos, wartości i nazwę. Pozostali to przebierańcy. Nawet nasz ukochany sojusznik PiS. Odpowiedz Link Zgłoś