IP: 80.68.236.* 06.09.07, 13:57
Rano na Strzegomskiej (od Nowego Dworu do zwężenia za estakadami)
pojawił się dziś wyjątkowo duży korek... czy to otwarcie Avicenny,
czy ten dzień jeszcze nie nastąpił?
Obserwuj wątek
    • garym Re: Avicenny 06.09.07, 14:09
      Nastapi ale nie liczylbym na to ze na Awicenny bedzie lepiej. Przez ta ulica
      prowadzil bedzie objazd ul Solskiego.
      • Gość: Bodek Re: Avicenny IP: 80.68.236.* 06.09.07, 14:23
        Miałem na myśli inny efekt - otwarcie Avicenny będzie oznaczało
        znaczne zwiększenie ruchu na Strzegomskiej. A - jeśli zamkną jeszcze
        Solskiego - to już zupełnie. Rozumiem więc, że dzisiejsze problemy
        nie wynikały jeszcze z otwarcia Avicenny i korki w tym regionie
        dopiero się powiększą.
        Wiadomo mniej więcej kiedy nastąpi otwarcie Avicenny?

Pozdrawiam
        • maciek-82 Re: Avicenny 06.09.07, 17:00
          Piszą, że z piątku na sobotę bieżącego tygodnia ;)
        • garym Re: Avicenny 06.09.07, 19:47
          przepraszam, jakos zdawalo mi sie ze chodzi o zakorkowana Klecinska (choc jest
          napisane czarno na bialym Strzegomska :) ). Moze ruch troch sie zmniejszy z
          powodu zamkniecia Zwirki i Wigury, i odciecia podwroclawskich osiedli.
          • wedel25 Re: Avicenny 09.09.07, 20:48
            Witam, czy ktoś wie, czy Avicenny jest już otwarta?
            • Gość: artek Re: Avicenny IP: *.wro.vectranet.pl 09.09.07, 21:02
              jest. cicha, spokojna, prawie bez samochodów. jeszcze niepomalowane pasy, pewnie
              w tygodniu dokończą.
              • tbernard A oznakowanie? 10.09.07, 09:17
                Od strony Mokronoskiej/Wiejskiej. Po ostatniej zimie było sporo dziur więc
                postawili tam 30. Potem porobili łaty i nie ściągnęli tego ograniczenia.
                Wprawdzie daleko tym łatom do ideału ale ograniczenie 30 to jakieś wariactwo
                chyba przestrzegane co najwyżej przez traktory i koparki. Tam nawet jadący 60
                sprawia wrażenie jakiegoś dziwaka (przypomnę, że tam jest oznakoweany obszar
                niezabudowany) ale przez ten zapomniany znak jest już piratem. Nie chce mi się
                wierzyć, że owego debilizmu nie zauważył nikt z branży (policja, towarzysz od
                oznakowania itp) kto ma wpływ na sensowne oznakowanie.
                • wedel25 Re: A oznakowanie? 10.09.07, 20:22
                  Witam, jak się jeździ w godzinach szczytu ( 15-17 )? Duży ruch, czy da się płynnie przejechać?
                  • Gość: tbernard Re: A oznakowanie? IP: *.wcss.wroc.pl 11.09.07, 08:51
                    Ja tam akurat tylko w weekendy, to nie wiem jak w godzinach szczytu, ale na
                    Mińskiej przy biedronce jest wyraźnie zwiększone natężenie. Paradoksalnie więc
                    dla mnie było lepiej gdy Avicenny była zamknięta.
                    • Gość: artek Re: A oznakowanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:32
                      > Mińskiej przy biedronce jest wyraźnie zwiększone natężenie.
                      > Paradoksalnie więc dla mnie było lepiej gdy Avicenny była zamknięta.

za to krzemieniecka i ostrowskiego zrobiły się puściuteńkie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka