homo-vratislaviensis 11.09.07, 18:54 Nie będę na PiS, gdyż nienawiść nie jest moją religią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie dla PiS Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: 142.179.175.* 11.09.07, 18:56 70% obywateli nie chce PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhr Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:57 ale pis i tak wygra-durnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe_conieco Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.07, 19:05 do jhr: o właśnie tak reaguje sympatyk PISu !!! to jest typowy przykład pisowskiego zachowania ! obrażać, opluć, zaatakować ! takich ludzi nie chcemy na Dolnym Śląsku ! już dość tej nienawiści wśród Polaków jaką stworzyli pisowscy politycy ! ten styl nam nie odpowiada !! ja też jestem co raz bliższy decyzji głosowania na PO, tylko po to aby odsunąć PIS - za wszelką cenę !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.07, 19:09 a dlaczego nikt nie mówić o tych podwyżkach jakie zafundował nam teraz PIS ? tylko się mówi o jakiś wirtualnych wzrostach płac, a o podwyżkach i wzrostach wydatków na administrację PISu to jest cisza !?!?!?! codziennie więcej płaci się za chleb, masło, mleko czy owowce ! co jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.07, 19:35 to co robi teraz PIS to wielka obłuda i kłamstwo ! jak można mówić, że zwiększa się kasę na służbę zdrowia odbierając jednocześnie kasę na walkę z bezrobociem !!!! a nie daje się pomysłu na zmianę całego systemu ! to OSZUSTWO !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowczyk Re: tylko bez obłudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:18 Przecież składki na zdrowie i zwolnienia na dzieci nie zafundował PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Bo to ludzie BEZ ZASAD i kręgoslupa moralnego IP: *.magma-net.pl 11.09.07, 21:23 NO TO PRZYPOMNIJMY J.K TE JEGO ZASADY! (I TO TYLKO KILKA Z WIELU!) *1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.* Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)* Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Jasne. Najlepiej dać prawo głosu ... 11.09.07, 23:49 ... od 65 roku życia. Wtedy PiS zdobywa 90% głosów :) Moher rullezz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: to wy juz mozecie glosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 00:25 toto, Ty albo jestes bardzo niedojrzaly, albo juz mocno leciwy i potrzebujesz geriatry :) Niemal w kazdym poscie posadzasz forumowiczow o mlody wiek, to jakas obsesja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx male_conieco, gruszka, magik IP: *.range86-140.btcentralplus.com 12.09.07, 01:01 Czyzby roztrojenmie jazni? Typowa POwska brudna propaganda i demagogia w sieci. Do klementa: wez ty ciulu odpieprz sie od starszych ludzi zwiazanych ze srodowiskiem Radia Maryja (maja prawo do swoich przkonan), bo cie 'spotkam' na ulicy konowale od 7 bolesci i dostaniesz po ryju. Nie wycieraj sobie pyska ludzmi starszymi jazgotliwa cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto taki stary to jeszcze nie jestem :))) IP: *.proxy.aol.com 12.09.07, 01:48 ale pamietam jak dzisiejsi "socjaldemokraci" i ich utrzymanki z PD pod niebiosa wyslawiali Zwiazek Sowiecki i socjalizm.Takze dzisiaj Gazwyb moze mieszac w glowach jedynie mlodziezy.Dorosli pamietaja.Jezeli jednak jestescie starsi no to sprawa powazniejsza niz myslalem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: taki stary to jeszcze nie jestem :))) 12.09.07, 09:47 Tak, dorośli pamiętają jak im było dobrze w PRL. Jak milicja ścigała bandytów, jak państwo zapewniało opiekę, pracę i inne duperele. Tacy co pamiętają takie czasy głosują teraz na PiS a nie na SLD. Innymi słowy postkomuniści może i poszli do LiD, ale postkomunistyczny elektorat przeszedł do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Ha ha ha, oto Prawy i Sprawiedliwy ! :) 12.09.07, 07:37 Gość portalu: maxx napisał(a): > Do klementa: wez ty ciulu odpieprz sie od starszych ludzi zwiazanych > ze srodowiskiem Radia Maryja (maja prawo do swoich przkonan), bo > cie 'spotkam' na ulicy konowale od 7 bolesci i dostaniesz po ryju. > Nie wycieraj sobie pyska ludzmi starszymi jazgotliwa cioto. Wow ! Ja myślę, że to świetna autoprezentacja elektoratu PiS. I jak można przypuszczać moherowej sekty :) Myślę, że można by sparafrazować Kaczyńskiego i powiedzieć, że gdy przeciwnicy PiS stoją tam, gdzie stało ZOMO, to zwolennicy tej partii stoją tam, gdzie jest miejski szalet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Ha ha ha, oto Prawy i Sprawiedliwy ! :) IP: *.range86-140.btcentralplus.com 12.09.07, 11:22 Nie jestem elektoratem PiS, wiec oszczedz sobie te pseudosocjologiczne zabiegi. Po prostu skoro inna retoryka nie skutkuje, mowie do starego konia kklementa kolokwialnie: miej szacunek dla ludzi starszych (niezaleznie od przekonan). Jaka ma byc potem mlodziez, czytajac takie wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
levocza Re: Ha ha ha, oto Prawy i Sprawiedliwy ! :) 12.09.07, 15:08 Napisałeś: miej szacunek dla ludzi starszych (niezaleznie od przekonan). Jaka ma byc potem mlodziez, czytajac takie wypociny. Ludzie są starzy i młodzi, piekni i szpetni, dobrzy i żli ... ot, takie a nie inne egzemplarze i nie widze powodu by pisać o nich na kolanach. Mam 77 lat i wartością moją jest /mam nadzieję/ nie wiek, a mój stosunek do innego Człowieka, moje życie minione i obecne. A młodzież jakoś mnie nie niszczy, nie popycha, nie lekceważy:))) może byłoby inaczej gdybym nakrycie głowy zmieniła ...? pozdrawiam i prosze - zostaw staruszki w spokoju i nie krzycz co im się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: male_conieco, gruszka, magik IP: *.as.kn.pl 12.09.07, 09:21 co język pełen miłosierdzia i zrozumienia dla bliźnich... Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: male_conieco, gruszka, magik 12.09.07, 14:39 Zasady zobowiązują.A tak na marginesie:Ira, siad!! Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Będę głosował na PiS !! 12.09.07, 06:56 Ja jako ja będę głosował na kandydata PiS z tej prostej przyczyny, że tylko ta partia jest w możności wyzwolić nas spod władzy "układu", rządzącego nami od kilkudziesięciu lat. Nie dajcie się tumanić Gazecie, Polsatowi czy telewizji TVN. Dziennikarze z samej góry (Olejnik, Lis, Sekielski) to ludzie, którzy płacą podatki według najwyższej stawki, dlatego peany piać będą na cześć Platformy, obiecującej im podatek liniowy 15- procentowy. Ich zaś mocodawcy (Solorz, Walter itp.) to z kolei ludzie, którzy otrzymali od przyjaciół towarzyszy partyjnych sprzęt i pieniądze na utworzenie imperiów medialnych, tak aby maluczkimi sterować. Telewizja kłamie! (tak, to już było...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Bzykant Re: Będę głosował na PiS !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 07:06 Membrum, czy lekarzom nie udało się zahamować niszczącej Cię choroby, zwanej delirką? Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Będę głosował na PiS !! 12.09.07, 07:16 Lekarzy pokroju doktora G. nie odwiedzam. Innych nie ma (mam tę wiedzę z biuletynu informacyjnego CBA...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Będę głosował na PiS !! IP: *.as.kn.pl 12.09.07, 09:27 > Lekarzy pokroju doktora G. nie odwiedzam. Innych nie ma (mam tę > wiedzę z biuletynu informacyjnego CBA...). biorąc przykład z niezgodnych z prawem działań wobec doktora G., nawet na gazetę trzeba by brać paragon, coby później nie byc posądzonym o łapówkę... A poważnie - KOMPROMITACJA - dlaczego Ziobro który w marcu nawijał jakie to są niepodważalne dowody na jego korupcję - nagle po pół roku wleczenia sie sprawy w prokuraturze nabrał wody w usta i nie chce skomentować sprawy? A dlaczego nie chwali się kosztownym niewypałem zwanym sądem 24-godzinnym? A to tylko wierzchołek dziwnych działań prokuratury... Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Będę głosował na PiS !! 24.09.07, 18:09 he he he mityczny uklad mitycznego premiera Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Nie będę głosować na PiS !! 12.09.07, 08:29 Nie będę głosować w ogóle, gdyż podczas głosowania jestem na urlopie, a kaczyzm nie zadbał o konsulat w znośnej odległości od plaży. Właściwie to zastanawiam się nad podaniem kaczyzmu do sądu z paragrafu "pozbawienie biernego prawa wyborczego". Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Nie będę głosować na PiS !! 12.09.07, 09:29 Nie będę głosował na PO, gdyż śliwki są moimi ulubionymi owocami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka w śledziach Żadną miarą PiS... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 11:30 PiS? A, w pis....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Sikorski Żadną miarą PiS... IP: 139.48.155.* 12.09.07, 16:56 Premier J.K. odpowiada za upadek ideii PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe_conieco Re: Żadną miarą PiS... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.07, 18:19 oj bida co raz większa w PIS ! ławeczka co raz krótsza, a i problemów też bez liku ! jak tacy ludzie od nich odchodzą, to musi być coś nie tak w środku ! szkoda mi wyborców PIS, bądźcie mądrzy i zagłosujecie jednak na... :) jak to zrobi większość ! jak ta ławka wygląda na Dolnym Śląsku to widzimy wszyscy ! Jackiewicz, Grzelczyk, Lipiński, Wróblewski - to jest ekipa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafior Re: Żadną miarą PiS... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:55 Wrocław ma slabych "przedstawicieli" PiSu. Szkoda na nich głosu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Żadną miarą PiS... 13.09.07, 10:54 Oj bida wielka z PO, ławeczka króciutka i problemów bez liku! Skoro muszą robić zaciąg wśród ludzi PiS, to musi być coś nie tak w środku :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 głosuję na PiS... 12.09.07, 20:59 ...gdyż pozostali nie mają nic do zaoferowania , a swoją ampanię budują wyłącznie na krytyce PiS. Chciałbym aby powiezieli : -ile mieszkań wybudują w 2 lata -ile autostrad w dwa lata - czy zdążą z euro - czy obniżą podatki -czy wprowadza ustawy uwalnijące dostęp do zawodu prawnika - czy wprowadzą kasy fiskalne w ciągu jednego roku dla lekarzy i prawników Jeśli tego jasno bez krętactw nie powedzą głosuję na PiS.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Głosuj głupku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:16 Tu miasto nie ma nic do adania. To wladze centralne rządzone przez układ (bolszewicki PIS) daje lub odbiera forsę na inwestycje centralne. A Wrocław nie jest ich bastionem stąd mozemy liczyć tylko na nasze wlasne pieniądze. Precz z bolszewizmem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Głosuj głupku! IP: *.wroclaw.mm.pl 12.09.07, 22:03 uspokuj sie , co cie tak pieni ? potem jest tak , że jak pytasz to nikt nie głosował na pis tylko że wygrali , oj kretacze te nasze rodaki i rodaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Sikorski Szanuje elektorat PiS, ale nie oddam glosu na PiS IP: 139.48.155.* 12.09.07, 22:22 odmienne opinie = pluralizm i demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: głosuję na PiS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 23:19 brzoza36 napisał: > Jeśli tego jasno bez krętactw nie powedzą głosuję na PiS.!!! i jesli Ci inne partie powiedza ile zbuduja mieszkan, autostrad itd. to im uwierzysz i zaglosujesz na te inne a nie na PiS? To moze sobie przypomnij ile mieszkan czy autostrad obiecywali Ci z PiSu i policz ile wybudowali. Jak widac nie wystarczy obiecac. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: głosuję na PiS... 13.09.07, 07:11 tak jak nie wystarczy podać jedynie krytyce i stosować ją jako propozycję wyborczą . To może inczej jesli PO : czy wrócą do podatku liniowego 15 % i jak szybko . Mnie nie wystarczy jedynie odsuniecie PiS o władzy , jak twierdzi zgodnie PO , ja nie głosuję na krawaty czy buźki . Chcę konkretów . Mam w dupie obiecanki , niech spadają . Nie głosuje na kogokolwiek z powodu ich frustracji i przebierania nogami . Dla mnie Polska pod rządami Schetyny niczym się nie różni od Polski pod rządami Macierewicza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 00:23 zdecydowanie NIE będę głosować na PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek z Puszki Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 07:52 Pan premier oswiadczył, że zwalcza go oligarchia.... Boże, nie pozwól, by moja ręka wrzuciła do urny kartkę na PiS.....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Oligarchia depcze po PiSie.... 13.09.07, 14:27 może się jednak rozejrzych ? wystaw nos poza GW czy Tok fm ... Pamiętasz jak Tusk wrzesczał , że benzyna będzie po 5 zł ? Takich kawiatków jest wiecej . Budżet ma się tak dobrze ,jak nigdy i to mimo becikowego i ulg . ostatnie miesiecy zamiast 17 mld zł deficytu mamy 200 mln nadwyżki ... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Oligarchia depcze po PiSie.... 13.09.07, 17:01 Żadną miarą PiS ! "Wrzucasz" do urny PiS, a tu wyskakuje Ci stadko oszołomów z wszczepionym czipami, mówiących jota, w jotę to samo..... Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Oligarchia depcze po PiSie.... 13.09.07, 17:50 wrzucasz kartkę z PO myślac Rokita , a tu wyskakuje stadko schetynów . Polskie Radio wczoraj "... panie Tusk co pan myśli o pani Rokita ? - nie przepadałem za nią , a teraz mi nie przeszkadza ." ... co za maniery , jaka elegancja ... Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: Oligarchia depcze po PiSie.... 13.09.07, 20:50 <Budżet ma się tak dobrze ,jak nigdy i to mimo becikowego i ulg Bo dzięki Bogu nic w gospodarce nie zdążyli spieprzyć i ta działa na razie na ich korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.07, 20:55 ten dzisiejszy spot to cały obraz PIS-u ! agresja, atak, kłótnie, podżeganie, kłamstwo, oszustwo - co wy chcecie zrobić z tej Polski ? przecież Ona tak wcale nie wygląda ! to wasz wirtualny świat a nie rzeczywistość ! nie okłamujcie Polaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Pijak Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:15 Mnie już nic nie "wyprostuje" do PiSu.Jak najdalej od nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.wroclaw.mm.pl 13.09.07, 21:48 jesli chodzi o becikowe : w niemczech - 20 tys euro w czechach - 1000 zł miesiecznie w rosji - 10 tys dolców na ukrainie - 8 tys dolców polska - 1000zł = 250 euro = 450 dolców Odpowiedz Link Zgłoś
homo-vratislaviensis Re: Oligarchia depcze po PiSie.... 14.09.07, 00:00 Twardo postanowiłem, i niech tak się spełni. Rodzinie zakazałem głosować na PiS. A, co ! Po co marnować głosy! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Oligarchia depcze po PiSie.... 13.09.07, 22:37 No cóż, Zyta zaś twierdzi, że budżet nie zniesie nowo ustanowionych ulg. I komu wierzyć? Zycie czy specjalistom PiS od PR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.wroclaw.mm.pl 14.09.07, 08:49 z tego co podaje radio to już w tej chwili budżet jest na plusie !!! czyli założony deficyt nie ma miejsca a jest +. natomiast zabraniać rodzinie głosować zgodnie z przekonaniami to nawet mało europejskie i mało cywilizowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.wroclaw.mm.pl 14.09.07, 08:52 jeśli kotynuować dalej to : francja 1,9 wpółczynnik urodzeń na jedną kobietę niemcy 1,7 polska 1,2 aby wyrównać bilans powinno być 2,2 na kobietę no i na koniec - w Rosji wprowadzono rok temu dzień poczecia jako świeto państwowe , ludzie zamiast iść do pracy mają się ...bzykać . Rezultaty już są widoczne , skok urodzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Oligarchia depcze po PiSie.... 14.09.07, 13:33 W ciągu roku zlikwidowano 28 miliardów deficytu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tic tac toe Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.sbc.man.ac.uk 14.09.07, 14:07 Tak w ciagu roku zlikwidowano deficyt i nie doprowadzono do nowych zadluzen. Co wiecej byc moze bedzie nawet pewna nadwyzka. Ktos powiedzial, ze to dlatego, ze ekipa PiS 'nie zdazyla nic spieprzyc'. Sromotnie sie myli. Trzeba sie bardzo napracowac, by osiagnac taki efekt- zwlaszcza w ciagu budzetowego roku czy dwu. I to niewatpliwa zasluga ekipy rzadzacej. Podobnie jak monstrualny spadek bezrobocia. Opozycja bedzie oczywiscie kontrargumentowac, ze to wszystko efekt emigracji zarobkowej. Ale wystarczy powolac sie na dane PUP-ow i GUS-u aby stwierdzic gdzie duza czesc tych wczesniej bezrobotnych znalazla prace. Mysle, ze kazdy rozumny czlowiek, ktory nie da sie omamic bezkrytycznie przyjmowanym demagogicznych belkotem- gl. PO i postkomunistow (takze niedawnych koalicjantow w odruchu frustracji)- i ktory potrafi zamiast tego analizowac fakty, dostepne dane etc., dojdzie do wlasciwych wnioskow i sprawiedliwie oceni (i doceni) to, co do tej pory zostalo juz zrobione. A przy urnie prosze postapic w zgodzie z wlasnym sumieniem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek z Puszki Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:36 tic tac używasz typowej retoryki rodem z pisuaru na Solnym. Nie masz argumentów, więc w stylu "zakonu słusznie w tej krainie jedynych pisuarmenów" chwytasz sę słownictwa prosto od Feliksa Edmuntowicza. Dzięki takim "czyścicielom oligarchii", jak Ty, zabronię głosowac mej rodzinie na PiS. Sorry Winnetou ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.wroclaw.mm.pl 14.09.07, 14:53 dziwie sie Tobie , okreslenia pisuary , pisdnieci itp. sa tak ponizając dla używających je , a ty dokładasz jeszcze jakieś 18- 19 wieczne relacje rodzinne , pan domu zabrania ? śmieszne ... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Oligarchia depcze po PiSie.... 14.09.07, 19:51 > Tak w ciagu roku zlikwidowano deficyt Obawiam się, że nieumyślnie mijasz sie z prawdą. Deficyt na rok 2007 wynosi ok. 30 miliardów złotych, czyli mniej więcej tyle samo co w 2006 roku i nic nie zapowiada by w 2008 roku miał wynosić 0. > I to niewatpliwa zasluga ekipy rzadzacej. Wyglądasz na takiego, który powie co ekipa rządząca zrobiła w sprawie poprawy sytuacji gospodarczej. > Opozycja bedzie oczywiscie kontrargumentowac, ze to wszystko efekt > emigracji zarobkowej. Niekoniecznie. Opozycja w mojej osobie powie, że to także efekt środków unijnych transferowanych do Polski, polskich przedsiębiorców i polskich samorządów. > Ale wystarczy powolac sie na dane PUP-ow i GUS-u aby stwierdzic gdzie duza czesc tych wczesniej bezrobotnych znalazla prace. Też prawda. Bezrobocie spada w Polsce od 2004 roku, jeszcze za rządów SLD. > ktory potrafi zamiast tego analizowac fakty, dostepne dane etc., Tak, taka osoba z całą pewnością znajdzie dane mówiące o tym, że PKB rośnie systematycznie od I kwartału 2005 roku, jeszcze za rządów SLD. > co do tej pory zostalo juz zrobione No właśnie do tej pory nie wiem co zostało w tej sprawie zrobione, bo jeszcze nikt spośród zwolenników PiS mi nie odpowiedział na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Oligarchia depcze po PiSie.... IP: *.wroclaw.mm.pl 14.09.07, 14:47 17 mld w ciagu 7 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Nie będę głosować na PiS !! 14.09.07, 15:04 1 milion nowych miejsc pracy , poza statystyką wyjazdów za pracą , w ciągu 2 lat , naprawdę warto się zastanowić . Już sobie wyobrażam jak to PO będzie przez 1 rok lub 2 lata opowiadać z jakiej zapaści wyciąga kraj po PiS...:), jeśli wygra ...:), .............. wadza,wadza,wadza!!!!!!! chcemy wadzy ! -po co ? dla wadzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca kretynów Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.chello.pl 18.09.07, 07:35 brzoza36 napisał: > 1 milion nowych miejsc pracy , poza statystyką wyjazdów za pracą , w > ciągu 2 lat , naprawdę warto się zastanowić . czy ty człowieku czasami czytasz jakie brednie piszesz. A jaka w tym niby zasługa pisiorów? Podaj mi chłopcze chociaż jedną rzecz, którą Duffy lub jego brat zrobił w tej kwestii? To się nazywa niewidzialna ręka rynku i jedyna zasługa kartofli, że zajmowali się własnymi romansami w rządzie i nie zdążyli nic popsuć Odpowiedz Link Zgłoś
homo-vratislaviensis Re: Nie będę głosować na PiS !! 14.09.07, 21:27 Moja niechęć rośnie po "wydźwignięciu" Rakiety do "rangi" doradcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niePiSaty Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: 139.48.155.* 14.09.07, 21:52 Jan Maria Rokita godnie ustepuje z powodu konfliktu politycznego w rodzinie. Jednojajowi bracia K. budza we mnie odraze swoim zachowaniem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIGDY WIECEJ Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: 85.128.105.* 15.09.07, 11:29 Teraz głosowałem na PIS ale już nigdy więcej nie popełnie tego błedu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybieraj PiS Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: 139.48.209.* 16.09.07, 10:05 Za kilka lat zostanie tylko przewodnia partia PiS. Oraz jej hitlerek. Kaczor Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rece opadly Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.range86-140.btcentralplus.com 16.09.07, 21:38 Nie, nie... Za pare lat zostana tez "uposledzone" cwoki wypisujace na forum takie bzdury, jak Ty. Przezyjesz dzieki solidarnosci, bo w POwskim liberalizmie nie mialbys racji bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Pisarz Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 22:14 Tobie nie tylko "ręce opadły" Opadło ci "libido" pisowskie. Żadnego PiSu- czas na normalnych, a nie "jedynych mundrych" Odpowiedz Link Zgłoś
wnuk.nerona Re: Nie będę głosować na PiS !! 17.09.07, 11:42 Przyłączam się do antywyborcow "partii z patentem na szczęście". Nudzi mnie już "mądrość" Złotoustego mynystra,przyjacielskie i "ciepłe wypowiedzi Brudaska, Pieknego Kłamczuszka, Prezia i jego gwardii z wszczepionymi chipami "mówienia tego samego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregol Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.chello.pl 18.09.07, 07:58 ciekaw tylko jestem czy schemat z historii XX wieku się powtórzy. Najpierw wygrane wygory i koalicja, potem kolejne przedterminowe wybory żeby pozbyć się koalicjantów (może i tym razem dziwnym zbiegiem okoliczności sejm się spali) no i najciekawsze czyli czystki we własnych szeregach. Ale nie ma tego złego.... może będzie wojna z Niemcami i ządania terytorialne do Milska i Miśni. Wkońcu kartofle potrzebują przestrzeni dla swojej odmiany głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Nie będę głosować na PiS !! 18.09.07, 22:50 Wybory coraz bliżej, a sąsiedzi moi też nie bądą na PiS glosować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.07, 09:32 Już teraz wiadomo. Jeśli wyborcy zdecydują że PIS nie powinien rządzić to kaczor wzorem swojego idola Jaruzela którego brat odznaczył medalem, w orędziu z łapkami na stole wprowadzi stan wojenny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziobrówka Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.07, 21:15 Kim jest ostatni faworytka Kaczyńskiego i PIS ? Nelly Rokita - także Nelli Arnold, ur. 1959 w Czelabińsku, naturalizowana Polka. Pochodzi z niemieckiej rodziny osiadłej w XIX wieku w Gruzji. Gdy Nelly miała 9 lat, jej rodzina przeniosła się do Frunze (obecnie Biszkek) w Kirgizji. W 1976 cała rodzina przeprowadziła się do Republiki Federalnej Niemiec. Rodzice i brat Nelly osiedlili się w Hanowerze, ona sama zaś w Hamburgu. 14 września 2007 została powołana na stanowisko doradcy prezydenta Lecha Kaczyńskiego do spraw kobiet. Przed ślubem z Janem Rokitą przeszła na katolicyzm. Czy pani Rokita ma jakieś dokonania, czy tylko znanego męża? Mówiła niedawno o finansowym uzależnieniu od męża. Zarabia dorywczo lekcjami niemieckiego. Jaki ma życiorys? Dlaczego nie wiemy, co robiła w Hamburgu? Jak to możliwe, że tak łatwo wyjechała z ZSRR? Była tam bogata czy biedna? Te wszystkie pytania powinny znaleźć odpowiedź ! czy zna je Kaczyński ???? Odpowiedz Link Zgłoś
abssurd Re: Nie będę głosować na PiS !! 23.09.07, 21:57 a tak w ogóle to Kurski sprawdził w jakiej armii służył dziadek Nelly Frustrado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.07, 18:01 "Były minister spraw zagranicznych prof. Władysław Bartoszewski powiedział w poniedziałek, że w nadchodzących wyborach parlamentarnych nie zagłosuje ani na lewicę, ani na PiS." Tylko PO to jasne ! dziękujemy Panie Profesorze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Nie będę głosować na PiS !! 24.09.07, 18:11 mysle ze beretelwi tez sie uspokoi i przestanie pieprzyc glodne kawalki jestem spokojny i popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafior Re: Nie będę głosować na PiS !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 07:46 Ja nawet nie przeczytam kartki z kandydatami tej Jedynej i Słusznej. Są zapewne na niej wrocławskie Słoneczka Tatr, Mądrości Odry.... ale olewam to ! Odpowiedz Link Zgłoś